Įkraunama...
Įkraunama...

TUPPERWARE - indai Jūsų virtuvei

Oho, kokios naujienos doh.gif Viskas, be rugp mėnesio užsakymų nedarysiu lotuliukas.gif Noriu visko lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos,

Kadangi iš manęs šeimininkė nelabai kokia blush2.gif tai turiu klausimą tongue.gif norėjau išmaišyti kiaušinio trynius su vandeniu ir trupučiu aliejaus, galvojau, pasinaudosiu greitkračiu doh.gif Bet po pirmo bandymo pajudinti, ne tik aš pati, bet ir pusė virtuvė buvo aptaškyta- nušovė dangtelis unsure.gif Greitkratį turiu n metų, bet tos įvykis- pirmas. Kame čia problema, jaučiu, kad kažko nežinau apie jo naudojimą blink.gif
Atsakyti
Merginos, parasykit slaptazodi ir man i a.z.
Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Will @ 2009 07 14, 14:56)
Sveikos,

Kadangi iš manęs šeimininkė nelabai kokia  blush2.gif  tai turiu klausimą  tongue.gif  norėjau išmaišyti kiaušinio trynius su vandeniu ir trupučiu aliejaus, galvojau, pasinaudosiu greitkračiu  doh.gif  Bet po pirmo bandymo pajudinti, ne tik aš pati, bet ir pusė virtuvė buvo aptaškyta- nušovė dangtelis  unsure.gif  Greitkratį turiu n metų, bet tos įvykis- pirmas. Kame čia problema, jaučiu, kad kažko nežinau apie jo naudojimą  blink.gif

hah.gif hah.gif hah.gif
zinok ir man taip buvo,ir mano vyrui blush2.gif tiesiog truputy paplakus vis "nuleisk ora" blush2.gif greitkratyje per ta snapiuka su dangteliu mirksiukas.gif
Papildyta:
o kad po pirmo bandymo tau "nusove"tai manau kad buvai gal nepilnai uzdarius g.gif
Atsakyti
Labutis, mergaitės,

ieškau pigiau, gal kuri pasiūlytų TUPPERWARE koldūninę? blush2.gif 4u.gif Ir gal yra kažkaip, kad būtų ten kartu rinkinyje ir didesnės formelės? Na, kad būtų didesni koldūniukai? Norėtųsi kartais "riebiau" mėsytės ar varškytės įdėti biggrin.gif Nekantriai lauksiu pasiūlymų į AŽ, nes neseku jūsų temelės blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ulitka @ 2009 07 13, 22:11)
pamirsau aciu uz recepta britoniskiu lietiniu pasakyti!!!LABAI SKANU!!!!!!! drinks_cheers.gif

man tie blynčikai ir nerealūs bigsmile.gif bet aš jais šeimyną lepinsiu tik per užgavėnes lotuliukas.gif kaip ir mieliniais, kad per daug neįsijaustų ax.gif

Dangiuks, tada tau reikia ir koldūninės ir ravioli formų mirksiukas.gif

Will, gal rimtai gerai neuždarei, kad trynys šautų g.gif mano šeimynykščiams pasitaiko, kad kol uždaro visą virtuvę pritaško kiaušiniais doh.gif

ir aš noriu kauno slaptažodžių mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
ačiū visoms už patarimus man ax.gif 4u.gif
esu ne namie, kai gryšiu daugiau pasidomėsiu ir išsirinksiu labiausiai tinkantį indelį, o tada jau padėsite man įsigyti wub.gif beje, aš iš Klaipėdos
Atsakyti
o aš mėsos presas panaudojau nepagal paskirti ax.gif šiandiena dariaqu žemaitiškus blynus -padarydavau rutuliuka ir dedu į presą ir supaudžiu. labai fainai gavosi thumbup.gif kaip pirktiniai-stačiais kampais. visi lygus mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos, kažkada senai buvo tokia didelė lėkštė - padėklas su skirtukais pardavime, susidėti riešutukams, čipsams, padažiukui, labai norėčiau tokį įsigyti, gal kas turite ir nenaudojat?
Atsakyti
QUOTE(laimasa @ 2009 07 14, 18:00)
o aš mėsos presas panaudojau nepagal paskirti ax.gif šiandiena dariaqu žemaitiškus blynus -padarydavau rutuliuka ir dedu į presą  ir supaudžiu. labai fainai gavosi thumbup.gif kaip pirktiniai-stačiais kampais. visi lygus mirksiukas.gif

Maniškiai irgi labai mėgsta žemaitiškus blynus, reiks padaryti su presu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(lotaa @ 2009 07 14, 17:44)
sveikos, kažkada senai buvo tokia didelė lėkštė - padėklas su skirtukais pardavime, susidėti riešutukams, čipsams, padažiukui, labai norėčiau tokį įsigyti, gal kas turite ir nenaudojat?

Aš turiu, tik kainos nepamenu tongue.gif
Atsakyti
Naujienos iš susirinkimo:
Lazanijos UltraPlus 325 Lt
Ledų formelės 40 Lt
Signature 1,2 l 55 Lt
Signature 2,6 l 63 Lt
Signature 4 l 75 Lt
visi trys kartu 160 Lt
Naujame kataloge nebus pilkųjų virtuvės įrankių, vietoj jų bus Kosmo įrankiai.
Vilnelėje dar vis galioja ir tas pasiūlymas sutaupyk su Tw, kuris galiojo birželį.
Vėl pakartojo, kad naujame kataloge nebus Samba serijos. Bet nenoriu tikėti, gal tik spalva pasikeis. Nors....
Naujame kataloge daug gaminių bus raudonos spalvos. (Kas čia dėl jos svaigo? lotuliukas.gif )

Slice&Dice pjaustyklės skylučių dydis 15x15 mm.
Atsakyti