Oho, kokios naujienos Viskas, be rugp mėnesio užsakymų nedarysiu Noriu visko
Sveikos,
Kadangi iš manęs šeimininkė nelabai kokia tai turiu klausimą norėjau išmaišyti kiaušinio trynius su vandeniu ir trupučiu aliejaus, galvojau, pasinaudosiu greitkračiu Bet po pirmo bandymo pajudinti, ne tik aš pati, bet ir pusė virtuvė buvo aptaškyta- nušovė dangtelis Greitkratį turiu n metų, bet tos įvykis- pirmas. Kame čia problema, jaučiu, kad kažko nežinau apie jo naudojimą
Kadangi iš manęs šeimininkė nelabai kokia tai turiu klausimą norėjau išmaišyti kiaušinio trynius su vandeniu ir trupučiu aliejaus, galvojau, pasinaudosiu greitkračiu Bet po pirmo bandymo pajudinti, ne tik aš pati, bet ir pusė virtuvė buvo aptaškyta- nušovė dangtelis Greitkratį turiu n metų, bet tos įvykis- pirmas. Kame čia problema, jaučiu, kad kažko nežinau apie jo naudojimą
Merginos, parasykit slaptazodi ir man i a.z.
Aciu
Aciu
QUOTE(Will @ 2009 07 14, 14:56)
Sveikos,
zinok ir man taip buvo,ir mano vyrui tiesiog truputy paplakus vis "nuleisk ora" greitkratyje per ta snapiuka su dangteliu
Papildyta:
o kad po pirmo bandymo tau "nusove"tai manau kad buvai gal nepilnai uzdarius
Labutis, mergaitės,
ieškau pigiau, gal kuri pasiūlytų TUPPERWARE koldūninę? Ir gal yra kažkaip, kad būtų ten kartu rinkinyje ir didesnės formelės? Na, kad būtų didesni koldūniukai? Norėtųsi kartais "riebiau" mėsytės ar varškytės įdėti Nekantriai lauksiu pasiūlymų į AŽ, nes neseku jūsų temelės
ieškau pigiau, gal kuri pasiūlytų TUPPERWARE koldūninę? Ir gal yra kažkaip, kad būtų ten kartu rinkinyje ir didesnės formelės? Na, kad būtų didesni koldūniukai? Norėtųsi kartais "riebiau" mėsytės ar varškytės įdėti Nekantriai lauksiu pasiūlymų į AŽ, nes neseku jūsų temelės
QUOTE(Ulitka @ 2009 07 13, 22:11)
pamirsau aciu uz recepta britoniskiu lietiniu pasakyti!!!LABAI SKANU!!!!!!!
man tie blynčikai ir nerealūs bet aš jais šeimyną lepinsiu tik per užgavėnes kaip ir mieliniais, kad per daug neįsijaustų
Dangiuks, tada tau reikia ir koldūninės ir ravioli formų
Will, gal rimtai gerai neuždarei, kad trynys šautų mano šeimynykščiams pasitaiko, kad kol uždaro visą virtuvę pritaško kiaušiniais
ir aš noriu kauno slaptažodžių
ačiū visoms už patarimus man
esu ne namie, kai gryšiu daugiau pasidomėsiu ir išsirinksiu labiausiai tinkantį indelį, o tada jau padėsite man įsigyti beje, aš iš Klaipėdos
esu ne namie, kai gryšiu daugiau pasidomėsiu ir išsirinksiu labiausiai tinkantį indelį, o tada jau padėsite man įsigyti beje, aš iš Klaipėdos
o aš mėsos presas panaudojau nepagal paskirti šiandiena dariaqu žemaitiškus blynus -padarydavau rutuliuka ir dedu į presą ir supaudžiu. labai fainai gavosi kaip pirktiniai-stačiais kampais. visi lygus
sveikos, kažkada senai buvo tokia didelė lėkštė - padėklas su skirtukais pardavime, susidėti riešutukams, čipsams, padažiukui, labai norėčiau tokį įsigyti, gal kas turite ir nenaudojat?
QUOTE(laimasa @ 2009 07 14, 18:00)
o aš mėsos presas panaudojau nepagal paskirti šiandiena dariaqu žemaitiškus blynus -padarydavau rutuliuka ir dedu į presą ir supaudžiu. labai fainai gavosi kaip pirktiniai-stačiais kampais. visi lygus
Maniškiai irgi labai mėgsta žemaitiškus blynus, reiks padaryti su presu
QUOTE(lotaa @ 2009 07 14, 17:44)
sveikos, kažkada senai buvo tokia didelė lėkštė - padėklas su skirtukais pardavime, susidėti riešutukams, čipsams, padažiukui, labai norėčiau tokį įsigyti, gal kas turite ir nenaudojat?
Aš turiu, tik kainos nepamenu
Naujienos iš susirinkimo:
Lazanijos UltraPlus 325 Lt
Ledų formelės 40 Lt
Signature 1,2 l 55 Lt
Signature 2,6 l 63 Lt
Signature 4 l 75 Lt
visi trys kartu 160 Lt
Naujame kataloge nebus pilkųjų virtuvės įrankių, vietoj jų bus Kosmo įrankiai.
Vilnelėje dar vis galioja ir tas pasiūlymas sutaupyk su Tw, kuris galiojo birželį.
Vėl pakartojo, kad naujame kataloge nebus Samba serijos. Bet nenoriu tikėti, gal tik spalva pasikeis. Nors....
Naujame kataloge daug gaminių bus raudonos spalvos. (Kas čia dėl jos svaigo? )
Slice&Dice pjaustyklės skylučių dydis 15x15 mm.
Lazanijos UltraPlus 325 Lt
Ledų formelės 40 Lt
Signature 1,2 l 55 Lt
Signature 2,6 l 63 Lt
Signature 4 l 75 Lt
visi trys kartu 160 Lt
Naujame kataloge nebus pilkųjų virtuvės įrankių, vietoj jų bus Kosmo įrankiai.
Vilnelėje dar vis galioja ir tas pasiūlymas sutaupyk su Tw, kuris galiojo birželį.
Vėl pakartojo, kad naujame kataloge nebus Samba serijos. Bet nenoriu tikėti, gal tik spalva pasikeis. Nors....
Naujame kataloge daug gaminių bus raudonos spalvos. (Kas čia dėl jos svaigo? )
Slice&Dice pjaustyklės skylučių dydis 15x15 mm.