Jei jau kalbam apie puodus, ar jums viduje puodo spalva nesikeicia? Ar tas metalas turi reaguoti i dregme ir pan?
Viriau makaronus, tai isplovus dar kita ryta matesi makaronu formos "rastai" puodo viduje Bet siaip tai labai dziaugiuosi puodais - tikrai maziau virti reikia, galima palikti uzdengus ir sriuba ar kose baigia virti be ugnies
QUOTE(rosee @ 2009 07 31, 20:57)
taigi rašė, laimėjo iš tuperio
Išbandžiau pjaustyklę, pirktą "Sutaupyk su Tupperware 3", na ji man pasirodė neypatingai aštri, pjausčiau cukiniją, agurkus, šviežias morkas, teko atsiprašyti TW peilių, nelaikė nervai.. Sakau, gal ji daugiau virtoms daržovėms pritaikyta
Išbandžiau pjaustyklę, pirktą "Sutaupyk su Tupperware 3", na ji man pasirodė neypatingai aštri, pjausčiau cukiniją, agurkus, šviežias morkas, teko atsiprašyti TW peilių, nelaikė nervai.. Sakau, gal ji daugiau virtoms daržovėms pritaikyta
rosee, o tu peiliuką ne atvirkščiai įdėjai aš pjaustyklę bandžiau pas vadovytę, tai agurkai, cukinija ėjo kaip per sviestą bet savo dar nebandžiau, tik labai vargau kol įdėjau ašmenis ir paskui džiaugiausi, kad pavyko teisingai įdėt (o ne aukštielnikus)
QUOTE(Ulitka @ 2009 07 31, 21:44)
aga....o kur važiuoja ???
į Švediją, Tupperwares festivalį
QUOTE(svarelis @ 2009 07 31, 22:07)
Jei jau kalbam apie puodus, ar jums viduje puodo spalva nesikeicia? Ar tas metalas turi reaguoti i dregme ir pan?
Viriau makaronus, tai isplovus dar kita ryta matesi makaronu formos "rastai" puodo viduje Bet siaip tai labai dziaugiuosi puodais - tikrai maziau virti reikia, galima palikti uzdengus ir sriuba ar kose baigia virti be ugnies
Viriau makaronus, tai isplovus dar kita ryta matesi makaronu formos "rastai" puodo viduje Bet siaip tai labai dziaugiuosi puodais - tikrai maziau virti reikia, galima palikti uzdengus ir sriuba ar kose baigia virti be ugnies
vaivorykštės puodo dugne atsiranda nuo puodo perkaitinimo iki užvirimo max temperatūra, o po to labai sumažinam
QUOTE(davija @ 2009 08 01, 08:26)
rosee, o tu peiliuką ne atvirkščiai įdėjai aš pjaustyklę bandžiau pas vadovytę, tai agurkai, cukinija ėjo kaip per sviestą bet savo dar nebandžiau, tik labai vargau kol įdėjau ašmenis ir paskui džiaugiausi, kad pavyko teisingai įdėt (o ne aukštielnikus)
Hm... mintis įdomi, bet kažin, ar įmanoma tą peilį atvirkščiai įdėt - man atrodo jis dedasi tik viena kryptim.
Ir apskritai su tuo peiliuku anekdotas buvo - dvi blondės gal 10 min vargom, kol jį įtaisėm, kaip turi būt. Paskui aš susinervinus instrukciją pažiūrėjau ir dar labiau susinervinau, kad tokios žioplos esam. Moralas toks - reikia skaityti instrukcijas prieš pradedant ką nors naudoti.
o aš tai perskaičiau instrukciją kaip naudotis, bet kaip jį surinkt neradau iš serijos, žiūri įknygą ir mato špygą
QUOTE(davija @ 2009 08 01, 08:26)
vaivorykštės puodo dugne atsiranda nuo puodo perkaitinimo iki užvirimo max temperatūra, o po to labai sumažinam
geras, nezinojau, kad taip gali buti... aciu, davija, kad "apsvietei"
Sveikos
Geras, o aš kaip tik šiandien svarsčiau ar ji tinkama agurkams pjaustyti (na konservuotoms mišrainėms) O kaip kitoms su ja sekasi? Ir cukinija gan minkštas daiktas
Super, kaip tik turiu, reiks ryt sulčių nusipirkti ir išbandyti
Aš irgi nemėgstu skaityti instrukcijų Dažniausiai darau pagal spėjimą
Merginos, o kaip tas prabangos serijos dubuo, kur dovanų šeiminikei? Jis kaip Samba? Ir ką su juo galima veikti, ar jis patogus? Žodžiu ar vertas dėmesio
P.S. Mūsų visi vyšnių kompotai užsilenkė, o tiek vargom Turbūt per mažai cukraus...
QUOTE(rosee @ 2009 07 31, 19:57)
Išbandžiau pjaustyklę, pirktą "Sutaupyk su Tupperware 3", na ji man pasirodė neypatingai aštri, pjausčiau cukiniją, agurkus, šviežias morkas, teko atsiprašyti TW peilių, nelaikė nervai.. Sakau, gal ji daugiau virtoms daržovėms pritaikyta
Geras, o aš kaip tik šiandien svarsčiau ar ji tinkama agurkams pjaustyti (na konservuotoms mišrainėms) O kaip kitoms su ja sekasi? Ir cukinija gan minkštas daiktas
QUOTE(Asio @ 2009 07 31, 20:55)
Mano pats pacuiausias Becherovka su greipfrutu sultimis ir ledo gabaleliais
Super, kaip tik turiu, reiks ryt sulčių nusipirkti ir išbandyti
QUOTE(simre @ 2009 08 01, 07:34)
Ir apskritai su tuo peiliuku anekdotas buvo - dvi blondės gal 10 min vargom, kol jį įtaisėm, kaip turi būt. Paskui aš susinervinus instrukciją pažiūrėjau ir dar labiau susinervinau, kad tokios žioplos esam. Moralas toks - reikia skaityti instrukcijas prieš pradedant ką nors naudoti.
Aš irgi nemėgstu skaityti instrukcijų Dažniausiai darau pagal spėjimą
Merginos, o kaip tas prabangos serijos dubuo, kur dovanų šeiminikei? Jis kaip Samba? Ir ką su juo galima veikti, ar jis patogus? Žodžiu ar vertas dėmesio
P.S. Mūsų visi vyšnių kompotai užsilenkė, o tiek vargom Turbūt per mažai cukraus...
QUOTE(kregzde @ 2009 08 01, 19:15)
O kaip kitoms su ja sekasi? Ir cukinija gan minkštas daiktas
Merginos, o kaip tas prabangos serijos dubuo, kur dovanų šeiminikei? Jis kaip Samba? Ir ką su juo galima veikti, ar jis patogus? Žodžiu ar vertas dėmesio
P.S. Mūsų visi vyšnių kompotai užsilenkė, o tiek vargom Turbūt per mažai cukraus...
Merginos, o kaip tas prabangos serijos dubuo, kur dovanų šeiminikei? Jis kaip Samba? Ir ką su juo galima veikti, ar jis patogus? Žodžiu ar vertas dėmesio
P.S. Mūsų visi vyšnių kompotai užsilenkė, o tiek vargom Turbūt per mažai cukraus...
reiks išbandyt ir pranešiu
Ne tas pats kaip samba samba serija darbininkai, o prabanga ir elegancija - serviravimui man jie labai patinka, nors aš jų neturiu... bet man gundo vienas dalykas, jei didesnis dubuo, tai puikiausiai tinka kaip pyraginė ar tortinė: pyragą dedi ant dangčio ir tada uždedi visą dubenį
Nu žinai dabar tas cukrus į cukrų nepanašus, aš jau prieš kelis metus pastebėjau, kur seni receptai, tai cukraus reik daugiau dėt
QUOTE(davija @ 2009 08 01, 18:44)
reiks išbandyt ir pranešiu
Ne tas pats kaip samba samba serija darbininkai, o prabanga ir elegancija - serviravimui man jie labai patinka, nors aš jų neturiu... bet man gundo vienas dalykas, jei didesnis dubuo, tai puikiausiai tinka kaip pyraginė ar tortinė: pyragą dedi ant dangčio ir tada uždedi visą dubenį
Ne tas pats kaip samba samba serija darbininkai, o prabanga ir elegancija - serviravimui man jie labai patinka, nors aš jų neturiu... bet man gundo vienas dalykas, jei didesnis dubuo, tai puikiausiai tinka kaip pyraginė ar tortinė: pyragą dedi ant dangčio ir tada uždedi visą dubenį
Ok, laukiu komentaro, padėsi apsispręsti
Supratau, serviravimas, salotoms ir pan.
Ką tik padariau vaikui guminukų perliukų formoje, na super
Davija, sakai, kad gali būti kitaip, reiks pabandyti. Šiaip tai visai dėl to nepergyvenu, nes laukiu smulkesnių sietelių
Nu kokia aš gudri , išsikepiau zuikį Karališkoje silikonkėje, o kai atvėso, susipjausčiau ir susidėjau į pailgą Mini-max , kad diedai mano "gėrio" nesupjaustytų , o tai naktį pas juo pats ėdimas prasideda.., tegu pasiima gatavai .
Man dar patiko vienos SM idėja dešrytę supjaustyti ir sūrinėje laikyti
Nu ir kur tuos nuolaidos konservų atidarytuvui, gal kokių žinių jau yra
Prisipirkau krapų turgelyje, nu mažai ir man vieno to šaldymo indelių rinkinio, eisiu banko plėšti , kas su manimi
Dėl to cukraus, tai tikrai, kokio velnio ten į jį prideda, kad kažkoks ne toks
Nu kokia aš gudri , išsikepiau zuikį Karališkoje silikonkėje, o kai atvėso, susipjausčiau ir susidėjau į pailgą Mini-max , kad diedai mano "gėrio" nesupjaustytų , o tai naktį pas juo pats ėdimas prasideda.., tegu pasiima gatavai .
Man dar patiko vienos SM idėja dešrytę supjaustyti ir sūrinėje laikyti
Nu ir kur tuos nuolaidos konservų atidarytuvui, gal kokių žinių jau yra
Prisipirkau krapų turgelyje, nu mažai ir man vieno to šaldymo indelių rinkinio, eisiu banko plėšti , kas su manimi
Dėl to cukraus, tai tikrai, kokio velnio ten į jį prideda, kad kažkoks ne toks
QUOTE(kregzde @ 2009 08 01, 20:02)
Ką tik padariau vaikui guminukų perliukų formoje, na super
aš tinginė - nu niekaip neprisiruošiu jų išbandyt
QUOTE(rosee @ 2009 08 01, 21:23)
Nu kokia aš gudri , išsikepiau zuikį Karališkoje silikonkėje, o kai atvėso, susipjausčiau ir susidėjau į pailgą Mini-max
Nu ir kur tuos nuolaidos konservų atidarytuvui, gal kokių žinių jau yra
eisiu banko plėšti , kas su manimi
Nu ir kur tuos nuolaidos konservų atidarytuvui, gal kokių žinių jau yra
eisiu banko plėšti , kas su manimi
aš ir viską taip pat darau, karališka forma zuikiams kept
Aš tai žinau, kad Saulės gimtadienio proga bus nuolaida atidarytuvui, berods 34 arba 35 sav.
sakai, šaiką renki kas su tavim? visa sekta
nu ką merginos, aš šian eisiu bandyt kept raviolinių pyragėlių, ir niekaip neprisiruošiau(vadovytė užvaišino, tai skonio nepamirštu ), savo merginą išleidžiu į stovyklą, tai sakau šian vakarienei bus visai nieko, vietoj sumuštinių
norėjau muilinę nupirkt, tai tragedija kažkokia, jau puse jų parduotuvėj neužsidaro, kraštai kaip su peiliu nupjaustyti, o jei uždarai, tai neatsidaro turbūt reiks namie ieškot austriuko mini austriukas idealu būtų
QUOTE(davija @ 2009 08 02, 08:25)
Aš tai žinau, kad Saulės gimtadienio proga bus nuolaida atidarytuvui, berods 34 arba 35 sav.
tai jau greitai
ir dar... noriu pagirti cosmo serijos samtį, nu koks "protingas" dizainas, nė lašas nenulaša , o tai kai kas pas mane nemoka šaltibarščių neprilaistęs į lėkštę įsipilti , tikrai geras pirkinys ir aplamai pastebėjau, kiekvienas daikčiukas jau taip apgalvotas, kad kuo mažiau būtų galima praleisti laiko virtuvėje.
QUOTE(davija @ 2009 08 02, 08:25)
Va čia tai geras