Įkraunama...
Įkraunama...

TUPPERWARE - indai Jūsų virtuvei

Jei jau kalbam apie puodus, ar jums viduje puodo spalva nesikeicia? Ar tas metalas turi reaguoti i dregme ir pan? g.gif
Viriau makaronus, tai isplovus dar kita ryta matesi makaronu formos "rastai" puodo viduje ax.gif Bet siaip tai labai dziaugiuosi puodais - tikrai maziau virti reikia, galima palikti uzdengus ir sriuba ar kose baigia virti be ugnies thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rosee @ 2009 07 31, 20:57)
taigi rašė, laimėjo iš tuperio  gossip.gif

Išbandžiau pjaustyklę, pirktą "Sutaupyk su Tupperware 3", na ji man pasirodė neypatingai aštri, pjausčiau cukiniją, agurkus, šviežias morkas, teko atsiprašyti TW peilių, nelaikė nervai.. Sakau, gal ji daugiau virtoms daržovėms pritaikyta  g.gif

rosee, o tu peiliuką ne atvirkščiai įdėjai mirksiukas.gif aš pjaustyklę bandžiau pas vadovytę, tai agurkai, cukinija ėjo kaip per sviestą bigsmile.gif bet savo dar nebandžiau, tik labai vargau kol įdėjau ašmenis ir paskui džiaugiausi, kad pavyko teisingai įdėt (o ne aukštielnikus) ax.gif

QUOTE(Ulitka @ 2009 07 31, 21:44)
aga....o  kur važiuoja  ???

į Švediją, Tupperwares festivalį bigsmile.gif 4u.gif

QUOTE(svarelis @ 2009 07 31, 22:07)
Jei jau kalbam apie puodus, ar jums viduje puodo spalva nesikeicia? Ar tas metalas turi reaguoti i dregme ir pan?  g.gif
Viriau makaronus, tai isplovus dar kita ryta matesi makaronu formos "rastai" puodo viduje  ax.gif Bet siaip tai labai dziaugiuosi puodais - tikrai maziau virti reikia, galima palikti uzdengus ir sriuba ar kose baigia virti be ugnies  thumbup.gif

vaivorykštės puodo dugne atsiranda nuo puodo perkaitinimo mirksiukas.gif iki užvirimo max temperatūra, o po to labai sumažinam mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2009 08 01, 08:26)
rosee, o tu peiliuką ne atvirkščiai įdėjai mirksiukas.gif aš pjaustyklę bandžiau pas vadovytę, tai agurkai, cukinija ėjo kaip per sviestą bigsmile.gif bet savo dar nebandžiau, tik labai vargau kol įdėjau ašmenis ir paskui džiaugiausi, kad pavyko teisingai įdėt (o ne aukštielnikus) ax.gif

Hm... mintis įdomi, bet kažin, ar įmanoma tą peilį atvirkščiai įdėt - man atrodo jis dedasi tik viena kryptim.
Ir apskritai su tuo peiliuku anekdotas buvo - dvi blondės gal 10 min vargom, kol jį įtaisėm, kaip turi būt. Paskui aš susinervinus instrukciją pažiūrėjau ir dar labiau susinervinau, kad tokios žioplos esam. Moralas toks - reikia skaityti instrukcijas prieš pradedant ką nors naudoti.
Atsakyti
o aš tai perskaičiau instrukciją kaip naudotis, bet kaip jį surinkt neradau lotuliukas.gif iš serijos, žiūri įknygą ir mato špygą doh.gif
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2009 08 01, 08:26)
vaivorykštės puodo dugne atsiranda nuo puodo perkaitinimo mirksiukas.gif iki užvirimo max temperatūra, o po to labai sumažinam mirksiukas.gif

geras, nezinojau, kad taip gali buti... doh.gif aciu, davija, kad "apsvietei" notworthy.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

QUOTE(rosee @ 2009 07 31, 19:57)
Išbandžiau pjaustyklę, pirktą "Sutaupyk su Tupperware 3", na ji man pasirodė neypatingai aštri, pjausčiau cukiniją, agurkus, šviežias morkas, teko atsiprašyti TW peilių, nelaikė nervai.. Sakau, gal ji daugiau virtoms daržovėms pritaikyta  g.gif

Geras, o aš kaip tik šiandien svarsčiau ar ji tinkama agurkams pjaustyti (na konservuotoms mišrainėms) g.gif O kaip kitoms su ja sekasi? Ir cukinija gan minkštas daiktas g.gif

QUOTE(Asio @ 2009 07 31, 20:55)
Mano pats pacuiausias Becherovka su greipfrutu sultimis ir ledo gabaleliais  wub.gif

Super, kaip tik turiu, reiks ryt sulčių nusipirkti ir išbandyti thumbup.gif

QUOTE(simre @ 2009 08 01, 07:34)
Ir apskritai su tuo peiliuku anekdotas buvo - dvi blondės gal 10 min vargom, kol jį įtaisėm, kaip turi būt. Paskui aš susinervinus instrukciją pažiūrėjau ir dar labiau susinervinau, kad tokios žioplos esam. Moralas toks - reikia skaityti instrukcijas prieš pradedant ką nors naudoti.

Aš irgi nemėgstu skaityti instrukcijų blush2.gif Dažniausiai darau pagal spėjimą cool.gif

Merginos, o kaip tas prabangos serijos dubuo, kur dovanų šeiminikei? Jis kaip Samba? Ir ką su juo galima veikti, ar jis patogus? Žodžiu ar vertas dėmesio cool.gif

P.S. Mūsų visi vyšnių kompotai užsilenkė, o tiek vargom verysad.gif Turbūt per mažai cukraus...

Atsakyti
QUOTE(kregzde @ 2009 08 01, 19:15)
  g.gif O kaip kitoms su ja sekasi? Ir cukinija gan minkštas daiktas  g.gif

Merginos, o kaip tas prabangos serijos dubuo, kur dovanų šeiminikei? Jis kaip Samba? Ir ką su juo galima veikti, ar jis patogus? Žodžiu ar vertas dėmesio  cool.gif

P.S. Mūsų visi vyšnių kompotai užsilenkė, o tiek vargom  verysad.gif  Turbūt per mažai cukraus...

reiks išbandyt ir pranešiu blush2.gif

Ne tas pats kaip samba schmoll.gif samba serija darbininkai, o prabanga ir elegancija - serviravimui ax.gif man jie labai patinka, nors aš jų neturiu... bet man gundo vienas dalykas, jei didesnis dubuo, tai puikiausiai tinka kaip pyraginė ar tortinė: pyragą dedi ant dangčio ir tada uždedi visą dubenį thumbup.gif

Nu žinai dabar tas cukrus į cukrų nepanašus, aš jau prieš kelis metus pastebėjau, kur seni receptai, tai cukraus reik daugiau dėt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2009 08 01, 18:44)
reiks išbandyt ir pranešiu blush2.gif

Ne tas pats kaip samba schmoll.gif samba serija darbininkai, o prabanga ir elegancija - serviravimui ax.gif man jie labai patinka, nors aš jų neturiu... bet man gundo vienas dalykas, jei didesnis dubuo, tai puikiausiai tinka kaip pyraginė ar tortinė: pyragą dedi ant dangčio ir tada uždedi visą dubenį thumbup.gif

Ok, laukiu komentaro, padėsi apsispręsti biggrin.gif

Supratau, serviravimas, salotoms ir pan.

Ką tik padariau vaikui guminukų perliukų formoje, na super thumbup.gif

Atsakyti
Davija, sakai, kad gali būti kitaip, reiks pabandyti. Šiaip tai visai dėl to nepergyvenu, nes laukiu smulkesnių sietelių ax.gif
Nu kokia aš gudri rolleyes.gif lotuliukas.gif , išsikepiau zuikį Karališkoje silikonkėje, o kai atvėso, susipjausčiau ir susidėjau į pailgą Mini-max ax.gif , kad diedai mano "gėrio" nesupjaustytų lotuliukas.gif , o tai naktį pas juo pats ėdimas prasideda.., tegu pasiima gatavai bigsmile.gif .
Man dar patiko vienos SM idėja dešrytę supjaustyti ir sūrinėje laikyti thumbup.gif
Nu ir kur tuos nuolaidos konservų atidarytuvui, gal kokių žinių jau yra g.gif
Prisipirkau krapų turgelyje, nu mažai ir man vieno to šaldymo indelių rinkinio, eisiu banko plėšti lotuliukas.gif , kas su manimi mirksiukas.gif
Dėl to cukraus, tai tikrai, kokio velnio ten į jį prideda, kad kažkoks ne toks unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rosee: 01 rugpjūčio 2009 - 20:25
QUOTE(kregzde @ 2009 08 01, 20:02)
Ką tik padariau vaikui guminukų perliukų formoje, na super  thumbup.gif

aš tinginė - nu niekaip neprisiruošiu jų išbandyt blush2.gif

QUOTE(rosee @ 2009 08 01, 21:23)
Nu kokia aš gudri  rolleyes.gif  lotuliukas.gif , išsikepiau zuikį Karališkoje silikonkėje, o kai atvėso, susipjausčiau ir susidėjau į pailgą Mini-max  ax.gif

Nu ir kur tuos nuolaidos konservų atidarytuvui, gal kokių žinių jau yra  g.gif

eisiu banko plėšti  lotuliukas.gif , kas su manimi  mirksiukas.gif

aš ir viską taip pat darau, karališka forma zuikiams kept thumbup.gif

Aš tai žinau, kad Saulės gimtadienio proga bus nuolaida atidarytuvui, berods 34 arba 35 sav. bigsmile.gif

sakai, šaiką renki mirksiukas.gif lotuliukas.gif kas su tavim? visa sekta biggrin.gif

nu ką merginos, aš šian eisiu bandyt kept raviolinių pyragėlių, ir niekaip neprisiruošiau(vadovytė užvaišino, tai skonio nepamirštu lotuliukas.gif ), savo merginą išleidžiu į stovyklą, tai sakau šian vakarienei bus visai nieko, vietoj sumuštinių ax.gif
norėjau muilinę nupirkt, tai tragedija kažkokia, jau puse jų parduotuvėj neužsidaro, kraštai kaip su peiliu nupjaustyti, o jei uždarai, tai neatsidaro doh.gif turbūt reiks namie ieškot austriuko doh.gif mini austriukas idealu būtų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2009 08 02, 08:25)
Aš tai žinau, kad Saulės gimtadienio proga bus nuolaida atidarytuvui, berods 34 arba 35 sav. bigsmile.gif

tai jau greitai thumbup.gif
ir dar... noriu pagirti cosmo serijos samtį, nu koks "protingas" dizainas, nė lašas nenulaša bigsmile.gif , o tai kai kas pas mane nemoka šaltibarščių neprilaistęs į lėkštę įsipilti doh.gif , tikrai geras pirkinys thumbup.gif ir aplamai pastebėjau, kiekvienas daikčiukas jau taip apgalvotas, kad kuo mažiau būtų galima praleisti laiko virtuvėje.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2009 08 02, 08:25)

sakai, šaiką renki mirksiukas.gif  lotuliukas.gif kas su tavim? visa sekta biggrin.gif

Va čia tai geras lotuliukas.gif
Atsakyti