ieskau mini max induku (susilankstomu)
siulykit i AZ
QUOTE(davija @ 2009 07 31, 10:11)
davija viskas
matai net temuke ir jus palikau db tik kepu kotletus,balandelius vynioju saldau vyram atsargas,kai busiu isvykus badu kad nenumirtu gerai kad saldymo indeliu uzsisakiau
QUOTE(spiglys @ 2009 07 31, 07:37)
Tinka kamštukas nuo mineralinio
Garas
QUOTE(ADA @ 2009 07 31, 07:44)
Jau turėjo mano klientė tokią bėdą. Atskirai užsakiau kamštuką - 8 Lt.
Dėkui
QUOTE(Miles @ 2009 07 31, 08:39)
Tai kad tinka bet koks kamstuka nuo bet kokio limonado ar vandens butelio Mano mama pamete, o pas mus irgi gal iskilo, zodziu jau abu kocelai ne su originaliais kamstukais
Jau supratau
QUOTE(gwidita @ 2009 07 31, 10:06)
davija viskas
matai net temuke ir jus palikau db tik kepu kotletus,balandelius vynioju saldau vyram atsargas,kai busiu isvykus badu kad nenumirtu gerai kad saldymo indeliu uzsisakiau
Geros tau kelionės
GWIDITA, geros kelionės ir lauksim įspūdžių
aciu merginos
Sveikos, skaitinėjau temą, bet neradau Jūsų nuomonės apie puodus: ar jie geri, ar juose galima virti su mažai vandens ?
Klausiu, nes mačiau, jog yra parduodamas vidutinio dydžio puodas už 270 Lt , gundaus pirkti
P.S Jei kas dar turite kitų dydžių puodų pigiau, parašykite į až
Klausiu, nes mačiau, jog yra parduodamas vidutinio dydžio puodas už 270 Lt , gundaus pirkti
P.S Jei kas dar turite kitų dydžių puodų pigiau, parašykite į až
QUOTE(davija @ 2009 07 31, 12:48)
GWIDITA, geros kelionės ir lauksim įspūdžių
Geros keliones!!!!
o pasakykite man kur jinai vaziuoja ir kodel))))))))))))))))))))))
QUOTE(Ulitka @ 2009 07 31, 19:42)
taigi rašė, laimėjo iš tuperio
Išbandžiau pjaustyklę, pirktą "Sutaupyk su Tupperware 3", na ji man pasirodė neypatingai aštri, pjausčiau cukiniją, agurkus, šviežias morkas, teko atsiprašyti TW peilių, nelaikė nervai.. Sakau, gal ji daugiau virtoms daržovėms pritaikyta
Žirkles daugiausia naudoju siuviniams, galėtų būti ilgesni ašmenys, bet jau aštrios kaip britvos
QUOTE(Balandė31 @ 2009 07 31, 19:31)
Sveikos, skaitinėjau temą, bet neradau Jūsų nuomonės apie puodus: ar jie geri, ar juose galima virti su mažai vandens ?
Palyginti neseniai turiu šituos puodus: 2,4 l su viena ilga rankena, 5,7 l ir 2,8 l troškintuvą (šitas su teflonine danga). Nesu rankose turėjus nei Zepter, nei Bauer, palyginti fiziškai negaliu. Dizainas vienareikšmiškai bent man gražesnis TW puodų. Nėra termometrų kaip kituose, bet net ir nežinau, ar jie man reikalingi - gal pabandyčiau su termometru ir sakyčiau, kad be jo nesąmonė, bet dabar gerai taip, kaip yra.
Vandens reikia tikrai nedaug - ir troškinimui, ir virimui. Dabar jau pradedu išmokt su šitais puodais elgtis, pradžioj nesugebėdavau net birių ryžių išvirti - labai gerai laiko šilumą tai visada gaudavosi košė. Užverda labai greitai, karšti išlieka taip pat labai ilgai.
Būna, kad sriubą verdu kokią 6-7 val ryto, prieš darbą. MB grįžta apie 15-16 val, sriuba būna dar pakankamai karšta, jis nesišildo. Sriubai naudoju 5,7 l puodą, mažesnis turbūt labiau atšaltų. Bet mano ėdrūnams mažesnis ir šiaip netiktų...
Tiesa - puodai sunkūs, ypač su stikliniais dangčiais. Mano tėtis pakilnojo 2,4 l puodą su ilga rankena, tai nustebo: "tuščią pakelt sunku, tai kaip pilną reikia?".
Dar nebandžiau nieko šituose puoduose orkaitėje gaminti (nors rašo, kad galima (bet tik su vientisais metaliniais dangčiais)) tai nuomonės neturiu.
P.S. optiškai visi TW puodai man atrodo maži, kai pamačiau troškintuvą pirma mintis buvo, kad padariau nesąmonę, nes siaubingai mažas (pirkau gyvai nemačiusi), bet kai pradėjau naudoti 4 asmenų šeimai užtenka per akis.
P.P.S.: Zepter atstovybėje pirkau valiklį metalui - konsultantei iš karto pasakiau, kad man reikia priemonės TW puodams prižiūrėti. Reakcija buvo maždaug tokia: "puikus pasirinkimas - itin geri puodai". Nežinau, gal ji šiaip labai mandagi pasitaikė, kad nepuolė savų puodų girti o TW girti, bet toks jausmas, kad tikrai labai pagarbiai apie TW produkciją kalbėjo.
QUOTE(rosee @ 2009 07 31, 20:57)
aga....o kur važiuoja ???
QUOTE(kregzde @ 2009 07 31, 07:56)
Laba rytą
Mano kočėlas nuriedėjo nuo stalo ant plytelių ir nuskilo dangtukas su sriegiu, na kur vandens pripylus užsukamas yra Įdomu ar galima jį nusipirkti, suprantu, kad čia jokios garantijos nėra
Mergičkos, gal turite kokį gerą alkoholinio kokteiliuko receptą?
Mano kočėlas nuriedėjo nuo stalo ant plytelių ir nuskilo dangtukas su sriegiu, na kur vandens pripylus užsukamas yra Įdomu ar galima jį nusipirkti, suprantu, kad čia jokios garantijos nėra
Mergičkos, gal turite kokį gerą alkoholinio kokteiliuko receptą?
Mano pats pacuiausias Becherovka su greipfrutu sultimis ir ledo gabaleliais