Įkraunama...
Įkraunama...

TUPPERWARE - indai Jūsų virtuvei

ieskau mini max induku (susilankstomu)
siulykit i AZ
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2009 07 31, 10:11)

gwidita, kaip reikaliukai su festivaliu, tikiuos, kad viskas O.K. 4u.gif

davija viskas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
matai net temuke ir jus palikau unsure.gif db tik kepu kotletus,balandelius vynioju mirksiukas.gif saldau vyram atsargas,kai busiu isvykus badu kad nenumirtu mirksiukas.gif gerai kad saldymo indeliu uzsisakiau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(spiglys @ 2009 07 31, 07:37)
Tinka kamštukas nuo mineralinio 4u.gif

Garas bigsmile.gif

QUOTE(ADA @ 2009 07 31, 07:44)
Jau turėjo mano klientė tokią bėdą. Atskirai užsakiau kamštuką - 8 Lt.  4u.gif

Dėkui 4u.gif

QUOTE(Miles @ 2009 07 31, 08:39)
Tai kad tinka bet koks kamstuka nuo bet kokio limonado ar vandens butelio mirksiukas.gif Mano mama pamete, o pas mus irgi gal iskilo, zodziu jau abu kocelai ne su originaliais kamstukais lotuliukas.gif

Jau supratau biggrin.gif

QUOTE(gwidita @ 2009 07 31, 10:06)
davija viskas  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
matai net temuke ir jus palikau unsure.gif db tik kepu kotletus,balandelius vynioju mirksiukas.gif saldau vyram atsargas,kai busiu isvykus badu kad nenumirtu mirksiukas.gif gerai kad saldymo indeliu uzsisakiau  mirksiukas.gif

Geros tau kelionės 4u.gif
Atsakyti
GWIDITA, geros kelionės ir lauksim įspūdžių mirksiukas.gif
Atsakyti
aciu merginos aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif
Atsakyti
Pas bendradarbę pasisvečiavau ir pabandžiau žirkles: aštrumas, patogumas thumbup.gif wub.gif
Dabar pati įsigeidžiau blush2.gif : kas turit parduoti pigiau, parašykit į až mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos, skaitinėjau temą, bet neradau Jūsų nuomonės apie puodus: ar jie geri, ar juose galima virti su mažai vandens g.gif ?
Klausiu, nes mačiau, jog yra parduodamas vidutinio dydžio puodas už 270 Lt ax.gif , gundaus pirkti blush2.gif

P.S Jei kas dar turite kitų dydžių puodų pigiau, parašykite į až blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Balandė31: 31 liepos 2009 - 18:33
QUOTE(davija @ 2009 07 31, 12:48)
GWIDITA, geros kelionės ir lauksim įspūdžių mirksiukas.gif

Geros keliones!!!! 4u.gif 4u.gif

o pasakykite man kur jinai vaziuoja ir kodel))))))))))))))))))))))
Atsakyti
QUOTE(Ulitka @ 2009 07 31, 19:42)
o pasakykite man kur jinai vaziuoja ir kodel))))))))))))))))))))))

taigi rašė, laimėjo iš tuperio gossip.gif

Išbandžiau pjaustyklę, pirktą "Sutaupyk su Tupperware 3", na ji man pasirodė neypatingai aštri, pjausčiau cukiniją, agurkus, šviežias morkas, teko atsiprašyti TW peilių, nelaikė nervai.. Sakau, gal ji daugiau virtoms daržovėms pritaikyta g.gif

Žirkles daugiausia naudoju siuviniams, galėtų būti ilgesni ašmenys, bet jau aštrios doh.gif kaip britvos lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rosee: 31 liepos 2009 - 19:59
QUOTE(Balandė31 @ 2009 07 31, 19:31)
Sveikos, skaitinėjau temą, bet neradau Jūsų nuomonės apie puodus: ar jie geri, ar juose galima virti su mažai vandens  g.gif ?
Klausiu, nes mačiau, jog yra parduodamas vidutinio dydžio puodas už 270 Lt  ax.gif , gundaus pirkti  blush2.gif

Palyginti neseniai turiu šituos puodus: 2,4 l su viena ilga rankena, 5,7 l ir 2,8 l troškintuvą (šitas su teflonine danga). Nesu rankose turėjus nei Zepter, nei Bauer, palyginti fiziškai negaliu. Dizainas vienareikšmiškai bent man gražesnis TW puodų. Nėra termometrų kaip kituose, bet net ir nežinau, ar jie man reikalingi - gal pabandyčiau su termometru ir sakyčiau, kad be jo nesąmonė, bet dabar gerai taip, kaip yra.

Vandens reikia tikrai nedaug - ir troškinimui, ir virimui. Dabar jau pradedu išmokt su šitais puodais elgtis, pradžioj nesugebėdavau net birių ryžių išvirti - labai gerai laiko šilumą tai visada gaudavosi košė. Užverda labai greitai, karšti išlieka taip pat labai ilgai.

Būna, kad sriubą verdu kokią 6-7 val ryto, prieš darbą. MB grįžta apie 15-16 val, sriuba būna dar pakankamai karšta, jis nesišildo. Sriubai naudoju 5,7 l puodą, mažesnis turbūt labiau atšaltų. Bet mano ėdrūnams mažesnis ir šiaip netiktų...

Tiesa - puodai sunkūs, ypač su stikliniais dangčiais. Mano tėtis pakilnojo 2,4 l puodą su ilga rankena, tai nustebo: "tuščią pakelt sunku, tai kaip pilną reikia?".

Dar nebandžiau nieko šituose puoduose orkaitėje gaminti (nors rašo, kad galima (bet tik su vientisais metaliniais dangčiais)) tai nuomonės neturiu.

P.S. optiškai visi TW puodai man atrodo maži, kai pamačiau troškintuvą pirma mintis buvo, kad padariau nesąmonę, nes siaubingai mažas (pirkau gyvai nemačiusi), bet kai pradėjau naudoti 4 asmenų šeimai užtenka per akis.

P.P.S.: Zepter atstovybėje pirkau valiklį metalui - konsultantei iš karto pasakiau, kad man reikia priemonės TW puodams prižiūrėti. Reakcija buvo maždaug tokia: "puikus pasirinkimas - itin geri puodai". Nežinau, gal ji šiaip labai mandagi pasitaikė, kad nepuolė savų puodų girti o TW girti, bet toks jausmas, kad tikrai labai pagarbiai apie TW produkciją kalbėjo.
Atsakyti
QUOTE(rosee @ 2009 07 31, 20:57)
taigi rašė, laimėjo iš tuperio  gossip.gif

aga....o kur važiuoja ???
Atsakyti
QUOTE(kregzde @ 2009 07 31, 07:56)
Laba rytą  4u.gif

Mano kočėlas nuriedėjo nuo stalo ant plytelių ir nuskilo dangtukas su sriegiu, na kur vandens pripylus užsukamas yra  verysad.gif  Įdomu ar galima jį nusipirkti, suprantu, kad čia jokios garantijos nėra  verysad.gif

Mergičkos, gal turite kokį gerą alkoholinio kokteiliuko receptą?  ax.gif

Mano pats pacuiausias Becherovka su greipfrutu sultimis ir ledo gabaleliais wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asio: 31 liepos 2009 - 21:05