Įkraunama...
Įkraunama...

TUPPERWARE - indai Jūsų virtuvei

QUOTE(Sisi @ 2009 07 30, 03:08)
O aš nelabai patenkinta tom žirklėm, man jos glemžia kerpamą plėvelę (pvz ryžių maišiuką). Kas joms negerai?

Buvo ir man tas pats, ten varztukas jau kliba. Man jau pakeite clap.gif
Pabandykit ir jus 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Milagra @ 2009 07 30, 05:17)
Gal kas papasakotų kuom ypatingas vaikiškas puodelis gėrimams? Kuo jis skiriasi nuo paprastų avent ir pan. Na, išskyrus plastmasę  ax.gif Gal neišbėga skystis iš jo? Ar ten silikoninis tas snapiukas?

Ten snapukas silikoninis, bet kai vaikas geria turi su lupytemis moketi truputi suspausti, tada vidui atsivers tokia silikonine membrana ir begs skysciai. Kol neismoks suspausti nieko nebegs.
Maniske jau didele tai as ir nepirkau, bet girdejau, kad panos vargo, kol vaikas ismoko suspaust ta snapa.
Jeigu klystu, pataisykit mane kas nors 4u.gif
Atsakyti
Gal kuri turite pigiau parduoti nauja silikonine forma su spaustuku???

http://www.tvarkosme...cts/silcone.jpg va tokia blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2009 07 30, 14:17)
Gal kas papasakotų kuom ypatingas vaikiškas puodelis gėrimams? Kuo jis skiriasi nuo paprastų avent ir pan. Na, išskyrus plastmasę  ax.gif Gal neišbėga skystis iš jo? Ar ten silikoninis tas snapiukas?

visiskai teisingai. Snapiukas silikoninis ir kas keisciausia is jo niekas neisbega mirksiukas.gif Siaip tikrai vaiku megiami tie puodeliai, kiek zinau thumbup.gif
Atsakyti

QUOTE(julija4ever @ 2009 07 30, 15:33)

Papildyta:
Ten snapukas silikoninis, bet kai vaikas geria turi su lupytemis moketi truputi suspausti, tada vidui atsivers tokia silikonine membrana ir begs skysciai. Kol neismoks suspausti nieko nebegs.
Maniske jau didele tai as ir nepirkau, bet girdejau, kad panos vargo, kol vaikas ismoko suspaust ta snapa.
Jeigu klystu, pataisykit mane kas nors 4u.gif

Mano tai maziaus megstamiausias puodukas buvo. Ir suspausti mokytis nereikejo mirksiukas.gif Tik beda, kad kai daugiau dantu atsirado ir pradejo stipriau kramtyti ta snapeli, tai iplyso - bet pasikeitem sandelyje i nauja thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(julija4ever @ 2009 07 30, 15:33)
Buvo ir man tas pats, ten varztukas jau kliba. Man jau pakeite clap.gif
Pabandykit ir jus 4u.gif

Tai kad ponaujės žirklės, kodėt taip greitai išsiklibino?
Atsakyti

Ten ne tik snapelis silikoninis, bet ir visas dangtelis bigsmile.gif man net keista iš pradžių buvo, kad minkštas... Mano vaikams kažkaip neteko iš jo gert, aš tik jį čiupinėjau ax.gif Bet kaip suprantu jo didžiausias privalumas ir yra tas, kad apvertus skystis neprateka, bet jei kitiems vaikams neišeina pagert doh.gif ir dar, po to iš jo pasidaro paprasta stiklinė (nuėmus rankenas) bigsmile.gif
Atsakyti
Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Laba rytą 4u.gif

Mano kočėlas nuriedėjo nuo stalo ant plytelių ir nuskilo dangtukas su sriegiu, na kur vandens pripylus užsukamas yra verysad.gif Įdomu ar galima jį nusipirkti, suprantu, kad čia jokios garantijos nėra verysad.gif

Mergičkos, gal turite kokį gerą alkoholinio kokteiliuko receptą? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kregzde @ 2009 07 31, 06:56)
Laba rytą  4u.gif

Tinka kamštukas nuo mineralinio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kregzde @ 2009 07 31, 07:56)
Mano kočėlas nuriedėjo nuo stalo ant plytelių ir nuskilo dangtukas su sriegiu, na kur vandens pripylus užsukamas yra  verysad.gif  Įdomu ar galima jį nusipirkti, suprantu, kad čia jokios garantijos nėra  verysad.gif

Jau turėjo mano klientė tokią bėdą. Atskirai užsakiau kamštuką - 8 Lt. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ADA @ 2009 07 31, 08:44)
Jau turėjo mano klientė tokią bėdą. Atskirai užsakiau kamštuką - 8 Lt.  4u.gif

Tai kad tinka bet koks kamstuka nuo bet kokio limonado ar vandens butelio mirksiukas.gif Mano mama pamete, o pas mus irgi gal iskilo, zodziu jau abu kocelai ne su originaliais kamstukais lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kregzde @ 2009 07 31, 07:56)
Mergičkos, gal turite kokį gerą alkoholinio kokteiliuko receptą?  ax.gif

Nu žinok buvo nemažai receptų greitkračiui: alkoholiniai kokteiliai., bet dabar jų neberandu g.gif

gwidita, kaip reikaliukai su festivaliu, tikiuos, kad viskas O.K. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo davija: 31 liepos 2009 - 09:12