Įkraunama...
Įkraunama...

TUPPERWARE - indai Jūsų virtuvei

QUOTE(TUSINA @ 2009 07 24, 20:54)
Sveikos.
papasakokit kaip plaunat Ultrapliusa. Indaplove nevisada gerai isplauna, o su metaline kempine bijau sveisti pridegulius  ax.gif

man tai lengvai jis išsiplauna, nereikia jo valandom mirkyt ir nenaudoju jokių gremžtukų schmoll.gif o indaplovė ir man nekaip jį išplauna g.gif

QUOTE(rosee @ 2009 07 24, 23:02)
Gal senbuvės ką nors žinot, ar nusimato kokių akcijų Didžiąjam 2l ąsočiui plakimui?

rosee, ir aš laukiu doh.gif

QUOTE(Ulitka @ 2009 07 24, 23:16)
AUTOTRENINGAS-MAN NEREIKIA ASOCIO PLAKIMUI-MAN NEREIKIA

lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

frusty.gif

vaidule, tokių metalinių šaukštelių-samtelių esu mačiusi puodais prekiaujančiose parduotuvėse:Contacto, Berghoff ir t.t.

Merginos, tai kas važiuojate į jubiliejų mirksiukas.gif 4u.gif spėju dvi kandidates:vixiuke, jurgitak ir g.gif

Jei nori keliaut su Tupperware keliaut, tai turi be galo daug dirbt ir užsidirbt kelionę, manau tai normalu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2009 07 25, 09:43)

Merginos, tai kas važiuojate į jubiliejų mirksiukas.gif  4u.gif spėju dvi kandidates:vixiuke, jurgitak ir  g.gif

yra ir daugiau tu kandidaciu blush2.gif ax.gif
Atsakyti
gwidita, tai kandidatuoji ar jau tikrai varai mirksiukas.gif Šaunuolė 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2009 07 25, 11:20)
gwidita, tai kandidatuoji ar jau tikrai varai mirksiukas.gif Šaunuolė 4u.gif

varyciau jei seima sukalbamesne butu cray.gif cray.gif cray.gif
gal dar issiprasysiu unsure.gif
Atsakyti
Linkiu tau susikalbėt su šeima ir vykt į jubiliejų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2009 07 25, 11:57)
Linkiu tau susikalbėt su šeima ir vykt į jubiliejų 4u.gif

aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2009 07 22, 09:50)

Ar nenusimato nuolaidos šiam indui? Pirkčiau du, jei būtų, nes ir sesė gundosi bigsmile.gif
Atsakyti
Yra yra šiam indui nuolaida, nuo dabar 4 savaites, jo kaina 325lt vietoj 407lt bigsmile.gif

http://www.saule-tw....rugpjutis09.doc
Atsakyti
QUOTE(Gricė @ 2009 07 25, 12:39)
Pirkčiau du, jei būtų, nes ir sesė gundosi bigsmile.gif

Jūs tik pirkit irnesakyk.gif , o merginos jau paderins nuolaidą ir net pristatys į namus hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(gwidita @ 2009 07 25, 10:40)
varyciau jei seima sukalbamesne butu cray.gif  cray.gif  cray.gif
gal dar issiprasysiu unsure.gif

niugi tikrai linkiu vykti, juo labiau, kad laimėjo moteris važiavimą nemokamą, tikra šaunuolė, startavo tik prieš kelias savaites thumbup.gif
Atsakyti
Gwidita, didžiausi sveikinimai laimejus kelione, prašom pajungt visus moteriškus kerus ir apkerinėt vyrą mirksiukas.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Merginos, o kur dar tuos Ultrapliuso puodus naudojat, negi vien kepimui, o po to dyki stovi, juk mes lietuvės išradingos mirksiukas.gif ?
Atsakyti