Įkraunama...
Įkraunama...

TUPPERWARE - indai Jūsų virtuvei

QUOTE(simre @ 2009 07 24, 20:57)

Pats to daikto smaigaliukas smeigiasi į agurko galą, tada pradedi sukti pagal laikrodžio rodyklę pirštą į tą apvalią kiaurymę kišus. Agurką pjauna plokščia dalis tarp spiralės ir to žiedo pirštui. Ji gana aštri, žinoma, ne kaip peilis, bet agurkui pakanka.

QUOTE(Ulitka @ 2009 07 24, 21:00)
Vaidule-ikisi ta daikciuka i vidu  doh.gif  lotuliukas.gif (va parasiau) ir suki...ir tas daikciukas pjauna agurka.pjauna spirale ir  tiek!!Naudojamas tas spiralinis agurkas smile.gif  papuosimui!!!
aiskiau kiek ar ne??? g.gif

tongue.gif įsivaizduoju biggrin.gif
Tik netikėjau, kad bulbom negerai toks, o metalinį tai ir mano močiutė turėjo, labai panašų į šitą ax.gif
Atsakyti
QUOTE(TUSINA @ 2009 07 24, 19:54)
Sveikos.
papasakokit kaip plaunat Ultrapliusa. Indaplove nevisada gerai isplauna, o su metaline kempine bijau sveisti pridegulius  ax.gif

labukas mirksiukas.gif

aš plaunu rankomis, nes indaplovės neturime. neturime todėl, kad (turbūt nušvilpsit mane) man patinka plauti indus biggrin.gif pas mane jis tiek niekad neprikepa, kad reikėtų metalinio šveistuko... galų gale palaikyk užmerktą, jei pas tave prikepa 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vixiuke: 24 liepos 2009 - 20:19
QUOTE(Vaidulė @ 2009 07 24, 21:17)
tongue.gif įsivaizduoju  biggrin.gif
Tik netikėjau, kad bulbom negerai toks, o metalinį tai ir mano močiutė turėjo, labai panašų į šitą  ax.gif

Gal ir bulbom gerai, nežinau nes nebandžiau. Bet iš bulbos jis vis tiek spiralę padarys smile.gif , tik ji bus atitinkamai bulbos pločio.
Atsakyti
QUOTE(gwidita @ 2009 07 24, 19:43)
gal as biskuty ne y tema bet blush2.gif ka galit man papasakoti apie visokias tw keliones?pvz.kur db y ryga ar kur cia galima laimeti,pasiekus tam tikra pardavimu lygi g.gif na ar tikrai nemokama buna g.gif ar ydomu jose ax.gif ir t.t..

apie keliones galėčiau pasakoti daug ir tik gero... beje, nežinau kokia čia kelionė į Rygą?? jei įdomu į až papasakosiu, nes čia manau gal nelabai į temą būtų?? šiaip jei kelionę užsidirbi, na ne seminaras ar jubilee, ji būna visiškai nemokama, nei pati kelionė, nei apgyvendinimas, nei maistas, pramogos, dar jei būna laisva popietė, duoda pinigėlių maistui. Na ir manau už savus pinigus ne visada nuvažiuosi ten, kur nuveža tuppperware smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vixiuke @ 2009 07 24, 21:21)
apie keliones galėčiau pasakoti daug ir tik gero... beje, nežinau kokia čia kelionė į Rygą?? jei įdomu į až papasakosiu, nes čia manau gal nelabai į temą būtų?? šiaip jei kelionę užsidirbi, na ne seminaras ar jubilee, ji būna visiškai nemokama, nei pati kelionė, nei apgyvendinimas, nei maistas, pramogos, dar jei būna laisva popietė, duoda pinigėlių maistui. Na ir manau už savus pinigus ne visada nuvažiuosi ten, kur nuveža tuppperware smile.gif

4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Gal senbuvės ką nors žinot, ar nusimato kokių akcijų Didžiąjam 2l ąsočiui plakimui?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(rosee @ 2009 07 24, 23:02)
Gal senbuvės ką nors žinot, ar nusimato kokių akcijų Didžiąjam 2l ąsočiui plakimui?
user posted image

AUTOTRENINGAS-MAN NEREIKIA ASOCIO PLAKIMUI-MAN NEREIKIA

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vixiuke @ 2009 07 24, 20:21)
apie keliones galėčiau pasakoti daug ir tik gero...

Kai plaukėm su keltu i Stocholmą, iki rygos uz kelionę reikįjo susimokėt pačiom .Ir už ekskursiją lyg mokėjom g.gif Jokių papildomų pinigėliu, negavom, nebent ne tokio tipo kelionė buvo. Daugiau ne už ką mokėt nereikėjo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rosee @ 2009 07 24, 22:02)
user posted image

nelabai seniai buvo, tai nemanau, kad vėl bus
Papildyta:
QUOTE(spiglys @ 2009 07 24, 22:23)
Kai plaukėm su keltu i Stocholmą, iki rygos uz kelionę reikįjo susimokėt pačiom .Ir už ekskursiją lyg mokėjom g.gif Jokių papildomų pinigėliu, negavom, nebent ne tokio tipo kelionė buvo. Daugiau ne už ką mokėt nereikėjo 4u.gif

bet čia turbūt buvo kelionė labai lengvai padaroma?? už naujoku lyg, kiek žinau??
Atsakyti
QUOTE(spiglys @ 2009 07 24, 23:23)

bet dabartinio festivalio kelione nemokama g.gif laimetojoms g.gif o kas nori vykti kartu gali moketis litukus ir vaziuoti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(gwidita @ 2009 07 24, 22:42)
bet dabartinio festivalio kelione nemokama g.gif laimetojoms g.gif o kas nori vykti kartu gali moketis litukus ir vaziuoti blush2.gif

ne visai taip, kiekviena distribucija turi po 13 vietų, 3 iš jų nemokamos. Tad ne visi gali važiuot, tik tie kas papuola į sąrašą ir yra pasirįžę mokėti (na nebent papuola tarp laimingųjų kuriems nereikia mokėti) mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vixiuke @ 2009 07 24, 23:44)
ne visai taip, kiekviena distribucija turi po 13 vietų, 3 iš jų nemokamos. Tad ne visi gali važiuot, tik tie kas papuola į sąrašą ir yra pasirįžę mokėti (na nebent papuola tarp laimingųjų kuriems nereikia mokėti)  mirksiukas.gif

blush2.gif blush2.gif blush2.gif nava kaip prisisneku kai tiksliai nezinau doh.gif
Atsakyti