nu nea, šitaip nepavyks padaryt, jis padaro spiralę, o ne skylę
o duobutėms daryt būna tokie specialūs metaliniai kaip mažisamteliai
laba,
domintu zele ziedas. laukiu atsiliepimu kas naudojate ir kokia kaina? dar gal naudojate koldunine? ar gerai sulimpa tesla? ir domintu kaina
domintu zele ziedas. laukiu atsiliepimu kas naudojate ir kokia kaina? dar gal naudojate koldunine? ar gerai sulimpa tesla? ir domintu kaina
QUOTE(Vaidulė @ 2009 07 24, 13:44)
nu tai išgręži skylę bulbėj ir išimi, o viduj liktų skylė, ar nea
kad ne skylę daro įsivaizduok agurką, ir jį tas grąžtas padaro spirale - sugrežia plonom riekelėm, bet jų neperpjauna. Ne nu kai skylę padaryt neįsivaizduoju
QUOTE(baltanosis @ 2009 07 24, 14:13)
laba,
aš naudoju ir želė žiedą ir koldūninę ir raviolinę, viskas labai tinka ir patinka
želė žiedas kainuoja 70lt, o koldūninė kainuoja 59 lt (sulipina tešlą gerai jei įdaro saikingai dedi )
apie koldūninę info čia: http://www.tvarkosli...nt01returnid=62
apie želė žiedą čia: http://www.kitaforma..._id=277&lang=lt
http://www.supermama...?...2701&st=204
Davija, o gal gali foto iš kur nors įmest ką ta spiralė padaro? nes nesuprantu
QUOTE(Vaidulė @ 2009 07 24, 19:47)
Davija, o gal gali foto iš kur nors įmest ką ta spiralė padaro? nes nesuprantu
http://supercook.ru/...r-spiral-00.jpg
QUOTE(Ulitka @ 2009 07 24, 19:52)
Gražu O kaip tai pasidaro? Nes aš kaip įsivaizdavau bulvę, tai taip į vidurį susuki ir ištrauki, o ten lieka tokia skylė, kurią tik padailint tereik ir dėt į vidų ką nori Bet jei sakot kad taip negalima, tai kaip tada ji veikia
gal as biskuty ne y tema bet ka galit man papasakoti apie visokias tw keliones?pvz.kur db y ryga ar kur cia galima laimeti,pasiekus tam tikra pardavimu lygi na ar tikrai nemokama buna ar ydomu jose ir t.t..
Sveikos.
papasakokit kaip plaunat Ultrapliusa. Indaplove nevisada gerai isplauna, o su metaline kempine bijau sveisti pridegulius
papasakokit kaip plaunat Ultrapliusa. Indaplove nevisada gerai isplauna, o su metaline kempine bijau sveisti pridegulius
QUOTE(Vaidulė @ 2009 07 24, 13:19)
Būtent apie smulkmeną šitą Aš atsimenu iš vaikystės tokį geležinį močoiutė turėjo, tai padarydavo skyles bulvėse, pridėdavo ten faršo ir dideliam puode arba orkaitėj sustatytas troškindavo - niam niam
o va ką su agurku daryt neįsivaizduoju net
o va ką su agurku daryt neįsivaizduoju net
Geležinių ir mano mama turėjo, bet šitas, kur iš smulkmenų tai bulvėms netiks. Jis tik dekorui skirtas, agurkus idealiai spirale padaro. Dar morka bandžiau tai irgi ima. Kivis tyžta - per minkštas, pomidorai manau taip pat tam netinkami. Bet būtent šitų jau ir nebėra
QUOTE(davija @ 2009 07 24, 13:27)
nu nea, šitaip nepavyks padaryt, jis padaro spiralę, o ne skylę
Šitie kur kaip maži samteliai tai man primena kažkuom ledų šaukštą savo veikimu. Labiausiai tinka rutuliukams iš vaisių minkštimo daryti.
O duobėms gilioms į kurias gali ko nors prikišti tai toks kaip jau sakiau mano mama metalinį turėjo: virbalas užsibaigiantis spirale tik dar šalia jos kaip "prilipintas" žiedas. Suki visą spiralę o tas žiedas ir gremžia skyle, paskui iš vidaus išsitraukia panašus darinys į tą, kurį iš agurko žalia TW smulkmena padaro.
QUOTE(Vaidulė @ 2009 07 24, 20:24)
Gražu O kaip tai pasidaro? Nes aš kaip įsivaizdavau bulvę, tai taip į vidurį susuki ir ištrauki, o ten lieka tokia skylė, kurią tik padailint tereik ir dėt į vidų ką nori Bet jei sakot kad taip negalima, tai kaip tada ji veikia
Pats to daikto smaigaliukas smeigiasi į agurko galą, tada pradedi sukti pagal laikrodžio rodyklę pirštą į tą apvalią kiaurymę kišus. Agurką pjauna plokščia dalis tarp spiralės ir to žiedo pirštui. Ji gana aštri, žinoma, ne kaip peilis, bet agurkui pakanka.
QUOTE(Vaidulė @ 2009 07 24, 20:24)
Vaidule-ikisi ta daikciuka i vidu (va parasiau) ir suki...ir tas daikciukas pjauna agurka.pjauna spirale ir tiek!!Naudojamas tas spiralinis agurkas papuosimui!!!
aiskiau kiek ar ne???
Jurgitaq, imesk dar karta Ultraplius cinakiniu foto, nes nerodo