Įkraunama...
Įkraunama...

TUPPERWARE - indai Jūsų virtuvei

nu nea, šitaip nepavyks padaryt, jis padaro spiralę, o ne skylę mirksiukas.gif

user posted image

o duobutėms daryt būna tokie specialūs metaliniai kaip mažisamteliai mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo davija: 24 liepos 2009 - 12:33
QUOTE(davija @ 2009 07 24, 13:27)

user posted image

o duobutėms daryt būna tokie specialūs metaliniai kaip mažisamteliai mirksiukas.gif

nu tai išgręži skylę bulbėj ir išimi, o viduj liktų skylė, ar nea g.gif
Atsakyti
laba,
domintu zele ziedas. laukiu atsiliepimu kas naudojate ir kokia kaina? dar gal naudojate koldunine? ar gerai sulimpa tesla? ir domintu kaina ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaidulė @ 2009 07 24, 13:44)
nu tai išgręži skylę bulbėj ir išimi, o viduj liktų skylė, ar nea  g.gif

kad ne skylę daro schmoll.gif įsivaizduok agurką, ir jį tas grąžtas padaro spirale - sugrežia plonom riekelėm, bet jų neperpjauna. Ne nu kai skylę padaryt neįsivaizduoju g.gif

QUOTE(baltanosis @ 2009 07 24, 14:13)
laba,
domintu zele ziedas. laukiu atsiliepimu kas naudojate ir kokia kaina? dar gal naudojate koldunine? ar gerai sulimpa tesla? ir domintu kaina  ax.gif

aš naudoju ir želė žiedą ir koldūninę ir raviolinę, viskas labai tinka ir patinka bigsmile.gif
želė žiedas kainuoja 70lt, o koldūninė kainuoja 59 lt (sulipina tešlą gerai jei įdaro saikingai dedi mirksiukas.gif )

apie koldūninę info čia: http://www.tvarkosli...nt01returnid=62

apie želė žiedą čia: http://www.kitaforma..._id=277&lang=lt

http://www.supermama...?...2701&st=204
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo davija: 24 liepos 2009 - 14:42
Davija, o gal gali foto iš kur nors įmest ką ta spiralė padaro? nes nesuprantu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaidulė @ 2009 07 24, 19:47)
Davija, o gal gali foto iš kur nors įmest ką ta spiralė padaro? nes nesuprantu  blush2.gif

http://supercook.ru/...r-spiral-00.jpg
Atsakyti
QUOTE(Ulitka @ 2009 07 24, 19:52)

Gražu wub.gif O kaip tai pasidaro? Nes aš kaip įsivaizdavau bulvę, tai taip į vidurį susuki ir ištrauki, o ten lieka tokia skylė, kurią tik padailint tereik ir dėt į vidų ką nori g.gif Bet jei sakot kad taip negalima, tai kaip tada ji veikia unsure.gif
Atsakyti
gal as biskuty ne y tema bet blush2.gif ka galit man papasakoti apie visokias tw keliones?pvz.kur db y ryga ar kur cia galima laimeti,pasiekus tam tikra pardavimu lygi g.gif na ar tikrai nemokama buna g.gif ar ydomu jose ax.gif ir t.t..
Atsakyti
Sveikos.
papasakokit kaip plaunat Ultrapliusa. Indaplove nevisada gerai isplauna, o su metaline kempine bijau sveisti pridegulius ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaidulė @ 2009 07 24, 13:19)
Būtent apie smulkmeną šitą  drinks_cheers.gif Aš atsimenu iš vaikystės tokį geležinį močoiutė turėjo, tai padarydavo skyles bulvėse, pridėdavo ten faršo ir dideliam puode arba orkaitėj sustatytas troškindavo - niam niam  thumbup.gif

o va ką su agurku daryt neįsivaizduoju net  bigsmile.gif

Geležinių ir mano mama turėjo, bet šitas, kur iš smulkmenų tai bulvėms netiks. Jis tik dekorui skirtas, agurkus idealiai spirale padaro. Dar morka bandžiau tai irgi ima. Kivis tyžta - per minkštas, pomidorai manau taip pat tam netinkami. Bet būtent šitų jau ir nebėra sad.gif

QUOTE(davija @ 2009 07 24, 13:27)

user posted image
Šitie kur kaip maži samteliai tai man primena kažkuom ledų šaukštą savo veikimu. Labiausiai tinka rutuliukams iš vaisių minkštimo daryti.
O duobėms gilioms į kurias gali ko nors prikišti tai toks kaip jau sakiau mano mama metalinį turėjo: virbalas užsibaigiantis spirale tik dar šalia jos kaip "prilipintas" žiedas. Suki visą spiralę o tas žiedas ir gremžia skyle, paskui iš vidaus išsitraukia panašus darinys į tą, kurį iš agurko žalia TW smulkmena padaro.

QUOTE(Vaidulė @ 2009 07 24, 20:24)
Gražu  wub.gif O kaip tai pasidaro? Nes aš kaip įsivaizdavau bulvę, tai taip į vidurį susuki ir ištrauki, o ten lieka tokia skylė, kurią tik padailint tereik ir dėt į vidų ką nori  g.gif Bet jei sakot kad taip negalima, tai kaip tada ji veikia  unsure.gif

Pats to daikto smaigaliukas smeigiasi į agurko galą, tada pradedi sukti pagal laikrodžio rodyklę pirštą į tą apvalią kiaurymę kišus. Agurką pjauna plokščia dalis tarp spiralės ir to žiedo pirštui. Ji gana aštri, žinoma, ne kaip peilis, bet agurkui pakanka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo simre: 24 liepos 2009 - 20:09
QUOTE(Vaidulė @ 2009 07 24, 20:24)
Gražu  wub.gif O kaip tai pasidaro? Nes aš kaip įsivaizdavau bulvę, tai taip į vidurį susuki ir ištrauki, o ten lieka tokia skylė, kurią tik padailint tereik ir dėt į vidų ką nori  g.gif Bet jei sakot kad taip negalima, tai kaip tada ji veikia  unsure.gif

Vaidule-ikisi ta daikciuka i vidu doh.gif lotuliukas.gif (va parasiau) ir suki...ir tas daikciukas pjauna agurka.pjauna spirale ir tiek!!Naudojamas tas spiralinis agurkas smile.gif papuosimui!!!
aiskiau kiek ar ne??? g.gif
Atsakyti
Jurgitaq, imesk dar karta Ultraplius cinakiniu foto, nes nerodo ax.gif
Atsakyti