Įkraunama...
Įkraunama...

TUPPERWARE - indai Jūsų virtuvei

rosee, dekuj uz gera minti katino maistui laikyt 4u.gif metos maiseliai ant saldytuvo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Bijuna @ 2009 07 23, 11:42)
Merginos, susimoviau :-) Jau kelinta karta sildau maista Extraplus'e ir .... nesyl a jis man visai  verysad.gif Nesamone kazkokia. Siandien idejau darzoviu troskini 5 minutem. Palaikiau dar isjungusi kelias min. Istraukiu, o krastai karsti, vidus kaip is sakdytuvo. Paskui vyras idejo dar 3 min. vis tiek salta. Susinervinau ir i keptuve susivertem. Ka as darau ne tai? Siaip as tai pritaikysiu ji bet kur, alia vyras pamate kad nesigauna kazkas, bambes paskui : fear.gif

o gal tu per daug pripili maisto? jame reikia, kad viduriukas nebūtų labai jau apsemtas (jei mažesnės talpos, aš būtent tokius turiu), tada sušyla labai greitai ir tolygiai 4u.gif pabandyk paeksperimentuoti 4u.gif
aš jei per daug pridedu irgi tas pats būna, kad nesušyla viskas sad.gif
o jei mažiau, tai net ir per 1,5 minutės sugebu perkaitinti doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kregzde @ 2009 07 23, 07:20)
Klausimas: o ar galima į sūrinę kartu su sūriu ir rūkytas dešrytes ar mėsytes susidėti ?

Galima, jei sūris ne pelėsinis lotuliukas.gif Nes tada dešrytės supelys lotuliukas.gif

QUOTE(davija @ 2009 07 23, 07:23)
Ne tik atrodo, bet ir geriasi labai neblogai tongue.gif tik pas mane viena problema, kad priruošus atsargų žiemai, nelabai belieka vietos formai ledukams šaldyt  man ir naujiena pasakei 

Dėl vietos tai jo, nekas doh.gif

QUOTE(kregzde @ 2009 07 23, 07:40)
Ir ar reikalingos tos ledų formelės? Naudojatės dažnai?

Aš neturiu blush2.gif Turiu 19 perliukų formą ir tą paprastą, kur buvo perkant šaldytuvą (ją naudoju, jei labai didelį kiekį ledo reikia greitai sušaldyti, o šiaip užteka perliukų). Perliukai man išvis labai pasiteisinęs pirkinys- ir ledukus šaldau, ir trintas uogas, ir saldainius, guminukus darau, ir kotletus kepu lotuliukas.gif thumbup.gif

QUOTE(rosee @ 2009 07 23, 08:21)
geniali mintis , bet kaip tuos uogų ledukus sudėti į šaldiklį, kad tarpusavyje nesuliptų 

Aš dėjau į kažkokį seniau buvusį šaldiklio indelį ir dar kažkokius. Iš pradžių jie nesulipo, bet pas mus šaldiklis labai smarkiai šąla, o kol naujas, aš dar ne į tą stalčių įdėjau blush2.gif tai smarkiai sušalo ir net sniego atsirado, todėl jie kiek sulipo, bet gana lengvai su šaukšteliu vėliau išsiėmė- ne per seniausiai paskutinius pernai metų suvalgėm lotuliukas.gif
Beje, panašiai ir vandens ledukus dabar gaminu- užšaldau, tada supilu į indelį, o formoje vėl šaldau ir taip, kol surenku reikiamą kiekį, tada labai patogu , nes jų visada yra pakankamai ax.gif
Atsakyti
Will, papasakok kaip gamini guminukus, mano vaikas mėgsta juos.
Atsakyti
QUOTE(kregzde @ 2009 07 23, 17:26)
Will, papasakok kaip gamini guminukus, mano vaikas mėgsta juos.

Čia yra receptukas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kregzde @ 2009 07 23, 07:40)
Dėl šaltos kavos, tai ne, nebandysiu, tiek to, o tai tuoj ir ledukams formos prisireiks  doh.gif  Kažkokia tragedija su tuo TW, reikia man dingti iš šio forumo lotuliukas.gif .

Dabar svarstau apie rugpjūčio akcijas, man turbūt mažesnių talpų jau nereikia (prisipirkau Space maker 2,3litro), tik tos kur 4 litrai reiktų bigsmile.gif  Gal kam reikia tų mažesnių? Pigiau būtų susikooperuoti  4u.gif

Ir ar reikalingos tos ledų formelės? Naudojatės dažnai?

drinks_cheers.gif Man irgi retkarciais tokia mintis sauna tongue.gif ir vis uzeinu 10 kartu per diena))))))

Leduku formos smile.gif ...turiu nes gavau dovanu....pati nepirkciau) ne ne taip...pirkciau tuo atveju jau kada viska tureciau)))O siaip taip formele thumbup.gif
Atsakyti
merginos, tik nesugalvokit bėgt iš čia doh.gif tongue.gif 4u.gif

o aš tik gal kokį kartą naudojau perliukus blush2.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

QUOTE(davija @ 2009 07 23, 23:01)
merginos, tik nesugalvokit bėgt iš čia doh.gif  tongue.gif  4u.gif

o aš tik gal kokį kartą naudojau perliukus blush2.gif

Tai, kad baisu, čia kai pabūni, kai pasiklausai atsiliepimų, tai vis kažko užsireikia ir dar juodai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kregzde @ 2009 07 24, 07:56)
Labas rytas  4u.gif
Tai, kad baisu, čia kai pabūni, kai pasiklausai atsiliepimų, tai vis kažko užsireikia ir dar juodai  lotuliukas.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Ar geras daiktas tokia spiralė skylėm daryt pvz bulvėse??? Tikiuosi aiškiai aš čia blush2.gif ax.gif Neturiu, bet vis galvoju gal verta būtų įsigyti jei dar jų yra rolleyes.gif
Atsakyti
vaidule, tu apie smulkmenas kalbi, kur jo kaina 3lt g.gif aš su tokiu darau spiralinį agurką, bulvės nebandžiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2009 07 24, 13:11)
vaidule, tu apie smulkmenas kalbi, kur jo kaina 3lt g.gif aš su tokiu darau spiralinį agurką, bulvės nebandžiau ax.gif

Būtent apie smulkmeną šitą drinks_cheers.gif Aš atsimenu iš vaikystės tokį geležinį močoiutė turėjo, tai padarydavo skyles bulvėse, pridėdavo ten faršo ir dideliam puode arba orkaitėj sustatytas troškindavo - niam niam thumbup.gif

o va ką su agurku daryt neįsivaizduoju net bigsmile.gif
Atsakyti