Įkraunama...
Įkraunama...

TUPPERWARE - indai Jūsų virtuvei

QUOTE(davija @ 2009 07 22, 20:20)
radau šaltos kavos receptuką vaizdžiai bigsmile.gif  wub.gif man koks skanus gėrimas bigsmile.gif  wub.gif

ŠALTA KAVA

Ačiū bigsmile.gif reikės kada išmėginti, neblogai atrodo ax.gif

Beje, skaičiau tą formos aprašymą ir prisiminiau, koks man atradimas pernai buvo trintų uogų šaldymas bigsmile.gif Vaikui visą žiemą košes gardinau tais uogų ledukais thumbup.gif Gal daug kas taip daro, tik aš viena tokia naujieną atradus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rosee @ 2009 07 22, 22:09)
parašyta prie prekės kainos R 09.29, tai aš ir supratau taip, kad rugsėjį. O dėl užsakymų, tai, jei bus kas nors gero, tai užsakinėsiu  biggrin.gif

Tie skaičiukai reiškia, kad skola už 2009 metų 29 savaitę. Jei ilgai planuoji nedaryti užsakymo, šią savaitę išsiųsk žinutę į biurą, kad išsiųstų visas skolas. Ir gausi atskirai, nereikės ilgai laukti.
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Norėjau papasakoti, kad vakar išbandžiau mini quick schefą, nu tai super thumbup.gif Svogūną susmulkinau migom, ir dar taip smulkiai pasidariau, kad su peiliu tikrai taip man kantrybės nebūna thumbup.gif Išbandžiau ir svogūnų laiškus lotuliukas.gif

Klausimas: o ar galima į sūrinę kartu su sūriu ir rūkytas dešrytes ar mėsytes susidėti ? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Will @ 2009 07 22, 23:27)
Ačiū  bigsmile.gif  reikės kada išmėginti, neblogai atrodo  ax.gif

Beje, skaičiau tą formos aprašymą ir prisiminiau, koks man atradimas pernai buvo trintų uogų šaldymas  bigsmile.gif  Vaikui visą žiemą košes gardinau tais uogų ledukais  thumbup.gif  Gal daug kas taip daro, tik aš viena tokia naujieną atradus  blush2.gif

Ne tik atrodo, bet ir geriasi labai neblogai tongue.gif tik pas mane viena problema, kad priruošus atsargų žiemai, nelabai belieka vietos formai ledukams šaldyt verysad.gif man ir naujiena pasakei mirksiukas.gif

QUOTE(Jurgitak @ 2009 07 23, 01:32)
Tie skaičiukai reiškia, kad skola už 2009 metų 29 savaitę. Jei ilgai planuoji nedaryti užsakymo, šią savaitę išsiųsk žinutę į biurą, kad išsiųstų visas skolas. Ir gausi atskirai, nereikės ilgai laukti.

rosee, matai, greičiau baibokai atkeliaus nei rugsejo29 smile.gif

Papildyta:
QUOTE(kregzde @ 2009 07 23, 07:20)
Labas rytas  4u.gif

Norėjau papasakoti, kad vakar išbandžiau mini quick schefą, nu tai super  thumbup.gif  Svogūną susmulkinau migom, ir dar taip smulkiai pasidariau, kad su peiliu tikrai taip man kantrybės nebūna  thumbup.gif  Išbandžiau ir svogūnų laiškus  lotuliukas.gif

Klausimas: o ar galima į sūrinę kartu su sūriu ir rūkytas dešrytes ar mėsytes susidėti ? blush2.gif

drinks_cheers.gif dėl mini quickshefiuko 4u.gif

Galima 4u.gif
Atsakyti
Dėl šaltos kavos, tai ne, nebandysiu, tiek to, o tai tuoj ir ledukams formos prisireiks doh.gif Kažkokia tragedija su tuo TW, reikia man dingti iš šio forumo lotuliukas.gif .

Dabar svarstau apie rugpjūčio akcijas, man turbūt mažesnių talpų jau nereikia (prisipirkau Space maker 2,3litro), tik tos kur 4 litrai reiktų bigsmile.gif Gal kam reikia tų mažesnių? Pigiau būtų susikooperuoti 4u.gif

Ir ar reikalingos tos ledų formelės? Naudojatės dažnai?
Atsakyti
QUOTE(Will @ 2009 07 22, 22:27)
atradimas pernai buvo trintų uogų šaldymas  bigsmile.gif

geniali mintis bigsmile.gif , bet kaip tuos uogų ledukus sudėti į šaldiklį, kad tarpusavyje nesuliptų g.gif
QUOTE(Jurgitak @ 2009 07 23, 00:32)
Tie skaičiukai reiškia

clap.gif aciuks.gif už išaiškinimą. Kur čia nedarysi doh.gif , man jūsų prisiskaičius vėl kai ko prireikė ax.gif , tik lauksiu, gal dar ką tuperis įdomaus pasiūlys pigiau, be to dovanėlė silikoninė mentelė nedomina, nes tokią jau turiu, o ir bliūdų pilni kampai wink.gif
Nors, gal dar papildomai spagetinių reiktų pasiimti, kol tokios pigios, kačiūno sausiakui pritaikyčiau mastau.gif
Bandau kolektyvą prigundyti pirkimui, šįryt visą bliūdų arsenalą į darbą atsitempiau lotuliukas.gif
Atsakyti
Laba diena merginos smile.gif

Anksčiau buvo kataloge laikiklis popieriniam rankšluosčiam. Dabar jau lyg ir nemačiau aš jo. Ar dar galima jį įsigyti?
Atsakyti
QUOTE(Jolanna @ 2009 07 23, 09:11)
Laba diena merginos  smile.gif

Anksčiau buvo kataloge laikiklis popieriniam rankšluosčiam. Dabar jau lyg ir nemačiau aš jo. Ar dar galima jį įsigyti?

Yra, 35 psl, kainuoja 40 Lt 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes. As apie kavos kokteilį 4u.gif Man tai greitkratis nepamainomas karstomis dienoms. Šiaip kava geriu 2 kart per diena, ryte būtinai o per pietus ar pavakarius tai karsta diena brrr, net nupurto kai pagalvoju. Tai pasidarau toki kokteili (nu apie kolorijas nereikia net galvoti blush2.gif ). Tai va: Įdedu paprastu ledu (plomburo ar vaniliniu)1-2 šaukštus, įpilu pieno, tiek kiek noriu kokteilio, dažniausiai daug smile.gif , gera šauksta tirpios kavos(granulėmis pas mane ir kad butu saldziau ipilu (is akies) kokoso sirupo kokteiliams (Maximoj pirkau), viska gerai isplaku ir ka jus thumbup.gif Ir kofeino doze ir atsigaivinu.
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2009 07 23, 09:23)
Yra, 35 psl, kainuoja 40 Lt  4u.gif

Matyt neįdėmiai žiūrėjau blush2.gif
Atsakyti
Ibandžiau kiaušinių dėklą: turguj pirkau pačius didžiausius kiaušinius po 4,2 lt/10 vnt, išėmus viršutinį įdėklą kuo puikiausiai telpa thumbup.gif thumbup.gif Namie dar buvo keli like naminiai, tuos irgi pabandžiau - telpa net su abiem įdėklais.
Atsakyti
Merginos, susimoviau :-) Jau kelinta karta sildau maista Extraplus'e ir .... nesyl a jis man visai verysad.gif Nesamone kazkokia. Siandien idejau darzoviu troskini 5 minutem. Palaikiau dar isjungusi kelias min. Istraukiu, o krastai karsti, vidus kaip is sakdytuvo. Paskui vyras idejo dar 3 min. vis tiek salta. Susinervinau ir i keptuve susivertem. Ka as darau ne tai? Siaip as tai pritaikysiu ji bet kur, alia vyras pamate kad nesigauna kazkas, bambes paskui : fear.gif
Atsakyti