QUOTE(dreksis @ 2009 07 13, 20:35)
būsiu sąžininga mama ir virsiu vaikui košę kiekvieną dieną bet...vistiek noriu įsigyti vieną nediduką induką "extra" atvejam, kai bus numatyta į priekį kai kitą dieną negalėsiu išvirti
tai prašau man rekomenduoti patį geriausią , kuris tiktų šiam reikalui, kūdikio košės laikymui
tai prašau man rekomenduoti patį geriausią , kuris tiktų šiam reikalui, kūdikio košės laikymui
man geriausia buvo vaikiski spec dubeneliai, ir patogu laikyt maitinant, nes maze nerami buvo visur reikejo rankas ikist, o to uselio deka labai tvirtai laikesi dubenelis rankoje , ir uzsidaro sandariai, ir skiscius galima buvo nesiot, o dabar arba likucius sudedu, arba koki saldu varskes deserta.... nu tikrai naudojami, negules be darbo ir veliau, ir galima gi susikooperot su ko nor ir po viena nupirkt, jei brangoka nors as 2 turejau ir naudojau abu pastoviai.. va...
o del samba dubineliu, tai man jie nelabai patinka, vis bijau kad atsidarys... o as nesioju vaiko tasei, kartais net vos uzsisega ji ...
o vat neseniai isigijau ketvertuka tie kurie po 300ml, tai irgi super patiko, uzsidaro taip pat kaip ir vaikiski tik kad be to uselio patogaus
... oj kiek prirasiau