Įkraunama...
Įkraunama...

TUPPERWARE - indai Jūsų virtuvei

Soriukas, ne ten parasiau doh.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elvita: 22 liepos 2009 - 19:14
radau šaltos kavos receptuką vaizdžiai bigsmile.gif wub.gif man koks skanus gėrimas bigsmile.gif wub.gif

ŠALTA KAVA
Atsakyti
Gavau siuntą, bet nebuvo sandėlyje Optimos su "baibokais" ir, ko man lb reikėjo, spagečiams indelių, kaip supratau, gausiu tik rugsėjį blink.gif verysad.gif
O šaldymo indeliai man pasirodė kažkokie maži, bet gal čia optinė apgaulė, kaip ir su tuo 4,8l Optima indeliu, kur naudoju šviežiems agurkėliams raugti g.gif
Ir dar..., nu koks fainas tas geltonas dubenėlis - šeimininkės dovana bigsmile.gif , eina sau, vadovytei siunčiu virtualų baliončiką 4u.gif kaip padėką, kad mane paprotino damušti iki trūkstamo užsakymo lygio biggrin.gif ax.gif
Davija, pjaustyklė ir man gerą įspūdį padarė, tokia ūkiška ir rašo, kad 30m garantija blink.gif , belieka laukti smulkesnių ašmenų. Tad ir tau baliončikas 4u.gif , kad prekių pristatyme apžiūrėjai ir apšvietei friends.gif
Atsakyti
Pasiūlykit į až TW indelių

user posted image

500 ml gal porą ax.gif ir 1,9l
pirksiu iš to kas pasiūlys pigiausiai 4u.gif
Atsakyti
Neberandu foto, bet paprotinkit kaip naudotis ta dėžutė, kurios vieną detalę reikia užšaldyti. Gal turit kas foto pavyzdėlį, nes man ten akivaizdžiai perdaug detalių lotuliukas.gif
Atsakyti
Rosee, tikrai džiaugiuosi, kad tau patiko pjaustyklė, baliončikas priimtas bigsmile.gif

tai vadinas Optimum su baibokais ir spagetinių dabar nėr sandely verysad.gif kodėl sakai, kad gausi rugsėjį g.gif užsakymą tik tada darysi? Man tai būdavo seniau, jei nėr prekių sandely ir ilgiau užsakymo nėr, tai atskirai atveždavo mirksiukas.gif akjtyvumo dovanos tai tikrai su kitu užsakymu mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(spiglys @ 2009 07 22, 21:58)
Neberandu foto, bet paprotinkit kaip naudotis ta dėžutė, kurios vieną detalę reikia užšaldyti. Gal turit kas  foto pavyzdėlį, nes man ten akivaizdžiai perdaug detalių lotuliukas.gif

suprantu apie ką kalbi, bet padėt negaliu, reik ieškot youtubej ax.gif
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2009 07 22, 21:02)
tai vadinas Optimum su baibokais ir spagetinių dabar nėr sandely

parašyta prie prekės kainos R 09.29, tai aš ir supratau taip, kad rugsėjį. O dėl užsakymų, tai, jei bus kas nors gero, tai užsakinėsiu biggrin.gif
Kažin kur už aktyvumą, gal toji lėkštė bus pailga? Ėt, man tokios keksui reiktų g.gif
Atsakyti
QUOTE(rosee @ 2009 07 22, 22:09)
parašyta prie prekės kainos R 09.29, tai aš ir supratau taip, kad rugsėjį. O dėl užsakymų, tai, jei bus kas nors gero, tai užsakinėsiu  biggrin.gif
Kažin kur už aktyvumą, gal toji lėkštė bus pailga? Ėt, man tokios keksui reiktų  g.gif

aš manau, kad čia tik skaičių kombinacija ir tiek tongue.gif būtų visiška nesąmonė mirksiukas.gif
dabr tai stiklinaitės ir lėkštės, bet apvalios už aktyvumą mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rosee @ 2009 07 22, 21:28)
Gavau siuntą, bet nebuvo sandėlyje Optimos su "baibokais" ir, ko man lb reikėjo, spagečiams indelių, kaip supratau, gausiu tik rugsėjį  blink.gif  verysad.gif
as uzsisakiau baibokisku indeliu g.gif tai ko gero irgi negausiu doh.gif

O šaldymo indeliai man pasirodė kažkokie maži, bet gal čia optinė apgaulė, kaip ir su tuo 4,8l Optima indeliu, kur naudoju šviežiems agurkėliams raugti  g.gif
o kas negerai su tavo"optimum"dezute agurkeliu g.gif ?

Papildyta:
tai parasiau kvailai...susijunge su rosse zinute manoji mirksiukas.gif blush2.gif na kartoju atskirai ax.gif

tai va as irgi uzsisakiau baibokisku indeliu"optimum" tai ko gero irgi negausiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(gwidita @ 2009 07 22, 21:23)

viskas gerai, bet neatrodo, kad į tokį indą telpa net 4.8l lotuliukas.gif , na akivazdžiai, tai jis nedidelis.., nedaug vietos užima thumbup.gif
Tai aš Vilnelei priklausau, gal tu kitur, tai bus mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rosee: 22 liepos 2009 - 21:27
rosse kas negerai su tavo"optimum"dezute agurkeliu g.gif ?
maza?

Papildyta:
QUOTE(rosee @ 2009 07 22, 22:26)
viskas gerai, bet neatrodo, kad į tokį indą telpa net 4.8l  lotuliukas.gif , na akivazdžiai, tai jis nedidelis.., nedaug vietos užima  thumbup.gif

aaa..o gal zinai kiek kg agurkeliu sutalpini g.gif ?
Papildyta:
rosee tavo varda ne taip parasiau anose zinutese blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gwidita @ 2009 07 22, 21:33)
rosse kas negerai su tavo"optimum"dezute agurkeliu  g.gif  ?
maza?
Papildyta:

aaa..o gal zinai kiek kg agurkeliu sutalpini g.gif ?
Papildyta:
rosee tavo varda ne taip parasiau anose zinutese blush2.gif  4u.gif

kažkaip nematavau iki viršaus kiek telpa, nes man užtenka 1kg, po to vėl naujai raugiu, skaniau kai švieži biggrin.gif
Dėl nicko nepergyvenk, bus tu nickų :mirksiukas:
Atsakyti