Įkraunama...
Įkraunama...

TUPPERWARE - indai Jūsų virtuvei

QUOTE(Gricė @ 2009 07 22, 09:46)
O kaip atrodo UltraPlus lazanijai?  g.gif

user posted image
4u.gif
Atsakyti
Ačiū, Assese 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,

Gal zinote "Nuostabiojo" rinkinuko ismatavimus?
Atsakyti
Gavau dovanu TW silikonine apvalia kepimo forma. Kadangi pirma karta tokia turiu, noreciau pasiklausti, kaip man ja naudoti, nes baisu islydyti... Deti ant groteliu ar ant blekeles? Ir kisti kai jau orkaite ikais ar kaistant?
Atsakyti
QUOTE(vilsva @ 2009 07 21, 21:03)
Bet kaip su ta temperatura,kad neperkaitinti troskintuvo,kaip issisukat? biggrin.gif

Mano mama turi tokį indą, o temperatūrai dujinėje matuoti nusipirko va tokį termometrą orkaitei:
user posted image
Seniai pirko Senukuose, bet internete paieškokit, tikrai rasit mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Oliukas31: 22 liepos 2009 - 10:09
QUOTE(Oliukas31 @ 2009 07 22, 11:05)
Mano mama turi tokį indą, o temperatūrai dujinėje matuoti nusipirko va tokį termometrą orkaitei:
user posted image
Seniai pirko Senukuose, bet internete paieškokit, tikrai rasit  mirksiukas.gif

laba dieniuke 4u.gif 4u.gif 4u.gif

sakai turedamos toky termometra nebijodamos galesim y dujine kist silikonkes ar ultrapliusus g.gif blush2.gif snd kaip tik y miesta sausim,reikes"seniuose"paieskot sito termometro mirksiukas.gif
Papildyta:
db pazurejau senuku puslapyje rolleyes.gif termometras toksai pat kainuoja 21.50lt visai padori kaina sakyciau mirksiukas.gif verta pabandyt su juo pasidarbuot ir jei galesiu kept silikonkej tai ultrapliusas tikrai atsilaikys dujinej blush2.gif
dar vienas pirkinys dasides doh.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif ,

na va,kiek daug issiaiskinome biggrin.gif ,ir apie UltraPlus ,ir apie termometrus,

dekui visoms 4u.gif 4u.gif 4u.gif ,ir as pirksiu termometra lotuliukas.gif ,o paskui ir..... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rosee @ 2009 07 22, 08:31)
Ot pagalvojau, galėtų kas nors atsirasti patogaus vandeniui laikyti, pvz., su kraneliu  bigsmile.gif , gal, kurios seniau dirbat, žinot ar buvo TW toks gaminys? O tai iš tų 5l "bambalių" nepatogu įsipilti.

QUOTE(davija @ 2009 07 22, 09:22)
nepramazinai, bet čia gal buvo praeitą vasarą mirksiukas.gif

Gal dar yra pas ką pardavimui? Norėčiau ir aš didelio bakelio vandeniui.
QUOTE(Gricė @ 2009 07 22, 09:46)
O kaip atrodo UltraPlus lazanijai?  g.gif

Ačiū, Assese, dabar jau įsivaizduoju.
Jetau, jetau, priklausomybė jau man - jau reikia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(raiboji peleda @ 2009 07 22, 10:55)
Gavau dovanu TW silikonine apvalia kepimo forma. Kadangi pirma karta tokia turiu, noreciau pasiklausti, kaip man ja naudoti, nes baisu islydyti... Deti ant groteliu ar ant blekeles? Ir kisti kai jau orkaite ikais ar kaistant?

Išsami instrukcija mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Betti @ 2009 07 22, 10:44)
Sveikos,

o aš tokio rinkinuko nepažįstu blush2.gif g.gif

Atsakyti
Sveikos, norėčiau pirkti 2 l Samba ąsotį ax.gif , lauksiu pasiūlymų į a.ž. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Betti @ 2009 07 22, 10:44)
Sveikos,

g.gif g.gif g.gif
Atsakyti