Bet kaip su ta temperatura,kad neperkaitinti troskintuvo,kaip issisukat?
QUOTE(vilsva @ 2009 07 21, 22:03)
Bet kaip su ta temperatura,kad neperkaitinti troskintuvo,kaip issisukat?
Pas mamą tokie trys taškeliai prie jungtuko, tai ji sako, kad čia jos 220 C Mama ypratus matyt su savo senom skardom buvo.
Ji ir silikoninę kekso formą - naudoja, tik deda į skardą
QUOTE(vilsva @ 2009 07 21, 21:29)
Labutis ,
galvoju,kad reiktu UltraPluso lazanijai,bet mano virykle dujine,be tikslaus termometro,su padalomis,tai bijau,kad greit perkaitinsiu .kazkuri minejo,
kad isideda termometra,kazin kur toki nusipirkti .Tai idomu,ar kuri naudojate si
gamini dujineje virykleje ir kaip sekasi.Dekui uz atsakymus.
galvoju,kad reiktu UltraPluso lazanijai,bet mano virykle dujine,be tikslaus termometro,su padalomis,tai bijau,kad greit perkaitinsiu .kazkuri minejo,
kad isideda termometra,kazin kur toki nusipirkti .Tai idomu,ar kuri naudojate si
gamini dujineje virykleje ir kaip sekasi.Dekui uz atsakymus.
pas mane irgi paprasta dujine,bet as nerizikuoju savo silikonke kist y ja o apie ultrapliusa dar ne nesvajoju kol naujos virykles neturesiu visgi daug kainuoja ir gaila butu sudeginti toky daigta
Labas rytas
O man jis patinka ir kiaušiniai telpa, gal tu stručio kiaušinius bandai įdėti? Šutka čia.
Mano mama turi dujinę orkaitę, užkniso ją, dabar nusipirko indukcinę krosnelę, ji dydžio su lyg mikrobange ir tikrai geras daiktas. Gal kam pravers ši mintis?
Papildyta:
Merginos, gal galėtumėte parašyti to lazanijai indo išmatavimus ir talpas dangčio ir pačio indo? Jurgitak rašė, bet apytikriai Širdingai dėkoju
QUOTE(mildama @ 2009 07 21, 16:36)
o kiausiniu deklu nusivyliau, nes netilpo jame perkami kiausiniai
O man jis patinka ir kiaušiniai telpa, gal tu stručio kiaušinius bandai įdėti? Šutka čia.
Mano mama turi dujinę orkaitę, užkniso ją, dabar nusipirko indukcinę krosnelę, ji dydžio su lyg mikrobange ir tikrai geras daiktas. Gal kam pravers ši mintis?
Papildyta:
Merginos, gal galėtumėte parašyti to lazanijai indo išmatavimus ir talpas dangčio ir pačio indo? Jurgitak rašė, bet apytikriai Širdingai dėkoju
QUOTE(kregzde @ 2009 07 22, 07:33)
Labas rytas
Apatinis indas - 3,5 l, dangtis - 1,75 l.
Ilgis 37 cm, plotis - 25 cm, aukštis be dangčio 7 cm
QUOTE(mildama @ 2009 07 21, 17:36)
o kiausiniu deklu nusivyliau, nes netilpo jame perkami kiausiniai
QUOTE(rugpjutis08 @ 2009 07 21, 17:59)
O man kiaušinių dėklas
Aš išėmiau tą viršutinį dėkliuką, nes kiaušiniai iš kaimo laaabai dideli. Tai dabar
Pabandyk ir tu taip padaryti
Aš išėmiau tą viršutinį dėkliuką, nes kiaušiniai iš kaimo laaabai dideli. Tai dabar
Pabandyk ir tu taip padaryti
va va, aš ir tą žadėjau parašyt
o išėmus abu - puiki sumuštinių dėžutė
merginos, naudojami ir silikonai ir ultrapliusai dujinėse, tik Silikonus patartina dėt ant skardos, o ultrapliusio tai nedėčiau (nebent ten atvira ugnim dega ), svarbiausia, kad ultrapliusas nesiliestų prie orkaitės sienelių ir nebūtų grilio, ir dar išjungus orkaitę, iškart jo netraukt lauk
Turiu du Ultrapliusus, pasidaviau jūsų pirkimo manijai, kai čia visos pirkot , tai dar laukia savo valandos..
Man kažkaip jų neprireikia, viską silikonuose išsikepu. Neįsivaizduoju, kaip tiek metų vargau su tom prikepusiom skardom , kai čia, praskalavai ir vsio, o panaudojus susukai, perrišai ir iki kito karto Tiesa, nuo naudojimo truputį pakeitė spalvą, vietomis nurodo, bet dėl to jo savybės nepasikeitė. Net išmokau ir išsiimti ir išsiversti ant lėkštės .
Ot pagalvojau, galėtų kas nors atsirasti patogaus vandeniui laikyti, pvz., su kraneliu , gal, kurios seniau dirbat, žinot ar buvo TW toks gaminys? O tai iš tų 5l "bambalių" nepatogu įsipilti.
Turiu ir aš kiaušinių dėklą, čia gal daugiau toms, kas turguose perka ar kaimus turi.
Man kažkaip jų neprireikia, viską silikonuose išsikepu. Neįsivaizduoju, kaip tiek metų vargau su tom prikepusiom skardom , kai čia, praskalavai ir vsio, o panaudojus susukai, perrišai ir iki kito karto Tiesa, nuo naudojimo truputį pakeitė spalvą, vietomis nurodo, bet dėl to jo savybės nepasikeitė. Net išmokau ir išsiimti ir išsiversti ant lėkštės .
Ot pagalvojau, galėtų kas nors atsirasti patogaus vandeniui laikyti, pvz., su kraneliu , gal, kurios seniau dirbat, žinot ar buvo TW toks gaminys? O tai iš tų 5l "bambalių" nepatogu įsipilti.
Turiu ir aš kiaušinių dėklą, čia gal daugiau toms, kas turguose perka ar kaimus turi.
QUOTE(rosee @ 2009 07 22, 08:31)
Turiu du Ultrapliusus, pasidaviau jūsų pirkimo manijai, kai čia visos pirkot , tai dar laukia savo valandos..
Žinok buvo, net nesenai, toks nemažas bakelis gal kokių 5l su kraneliu aš dar galvojau kur jį dėt
man ultrapliusas lazaninis beveik pakeitė keptuvę
aš bandžiau kept torto biskvitą metaliniam žiede, tai pamiršau riebalais patept ar popieriaus paklot, paskui kai negalėjau išlupt, tai patys pirštai bandė kraštus lankstyt kaip silikono
man kiaušinių dėklas naminiams kiaušiniams netinka, nebent be įdėkliukų
nu geras, matyt pramazinau Bla, dabar jau stebėsiu atidžiau naujienas.
Jo, tas dėklas ir pas mane voliojasi, o sumokėjau o jo joj kiek , na gal dar kur pritaikysiu. Kvailiausia, kad tie vidiniai įdėkliukai per dideli į šaldytuvo dureles, o tam juos ir pirkau, nes mano šaldytuve nebuvo kiaušams dėkliukų. Norėjau mandriau, o gavosi, kaip visada
Jo, tas dėklas ir pas mane voliojasi, o sumokėjau o jo joj kiek , na gal dar kur pritaikysiu. Kvailiausia, kad tie vidiniai įdėkliukai per dideli į šaldytuvo dureles, o tam juos ir pirkau, nes mano šaldytuve nebuvo kiaušams dėkliukų. Norėjau mandriau, o gavosi, kaip visada
QUOTE(rosee @ 2009 07 22, 09:01)
nepramazinai, bet čia gal buvo praeitą vasarą
QUOTE(rosee @ 2009 07 22, 09:01)
o mano SNEIGE turejo dekliuka 6 kiausiniams .....truksta zodziu....
Labas rytas))
QUOTE(vilsva @ 2009 07 21, 21:29)
O kaip atrodo UltraPlus lazanijai?