Įkraunama...
Įkraunama...

TUPPERWARE - indai Jūsų virtuvei

QUOTE(davija @ 2009 07 15, 18:15)

na va... turime panašią gertuvę nuo vakar smile.gif tik ne hello kity, o visą tokią ale ružavą smile.gif labai mergina liko patenkinta, bent jau geria nušilusi, kainą atidirbinėja lotuliukas.gif Patiko, kad apačioje dar ir ale puodelis yra smile.gif
Jaučiu pats geriausias vaikiškas produktas smile.gif nes pvz leliaus buteliukas nepasiteisino, šaukštas su šakute patiko tik man (bet čia mano merginos labiau problema, nes nėra valgūnė),m jie labai dailūs, bet tas pritaikymas vaiko rankytei, kai paima kaip lopetą...na nepasiteisino. Dar turim tuos indelius valiui, tai naudoju pagal kitokias paskirtis smile.gif

Bet...tundra aš su tais TW esu doh.gif turiu jų daug, naudoju menkai smile.gif Kulinarė iš pačios mažiausios raidės vienžo... blush2.gif Išsitraukiau metus pralaikytą pjaustyklę...ji tokia lentutė ir per ją brūžuoji daržoves smile.gif Bet...nu nesigavo man niekas doh.gif Gal galite čiukčiai paaiškinti, kaip naudotis ja, nes pagal schemą ją susirinkau, o vat dirbti...pievagrybį mėginau sučečkavoti, tai tik sutryniau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(gwidita @ 2009 07 21, 15:10)
ISVADA:cia renkasi ligoniu-zveju lotuliukas.gif beprotes-tuperwaristes zmonos lotuliukas.gif  tongue.gif  mirksiukas.gif tik atsiprasau nieko nenoriu yzeisti mirksiukas.gif bet man sita fraze tinka ax.gif  blush2.gif

Patakei, kaip pirstu i aki drinks_cheers.gif
Maniskiui pernai is rusio visus zvejybinius irankius isnese, tai dabar stipriai kisene kencia, dar gerai, kad didziaja savo gyvenimo dali praleidzia juroje, o jei butu cia, tai visai butu ragas doh.gif Bet kas idomiausia, tam paciam rusyje buvo 3 dezes nauju TW indu, viena kolege pas mane pasidejusi buvo. Vagys tik nukele, paziurejo, kas viduj ir paliko. Butu zinoje, kokia ju verte, butu man doh.gif tokie pat nuostoliai kaip ir vyrui lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ulitka @ 2009 07 21, 11:13)
415ml

ulitka, o kur tu matei, kad 415ml g.gif Aš tai spėjau pagal senąsias žalsvą ir violetinę blush2.gif net nepagalvojau, kad kas 50ml dydžiai skirsis ax.gif

prajuokinot merginos lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(light blue @ 2009 07 21, 15:21)
Išsitraukiau metus pralaikytą pjaustyklę...ji tokia lentutė ir per ją brūžuoji daržoves smile.gif Bet...nu nesigavo man niekas doh.gif Gal galite čiukčiai paaiškinti, kaip naudotis ja, nes pagal schemą ją susirinkau, o vat dirbti...pievagrybį mėginau sučečkavoti, tai tik sutryniau doh.gif

kaip suprantu pjaustei su ašmenimis tokie kaip peilis, lygūs ir aštrūs mirksiukas.gif Aš pjaustyklę laikau vertikaliau, ir jei su tais ašmenimis pjaustei, tai jų aštrioji pusė turi viršuj, t.y. žiūrėt į tave ir tada čečkavoji ax.gif kitaip nežinau kaip paaiškint, tiesiog reikia truputį pasitreniruoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gwidita @ 2009 07 21, 15:10)
ISVADA:cia renkasi ligoniu-zveju lotuliukas.gif beprotes-tuperwaristes zmonos lotuliukas.gif  tongue.gif  mirksiukas.gif tik atsiprasau nieko nenoriu yzeisti mirksiukas.gif bet man sita fraze tinka ax.gif  blush2.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
as pradejau rinkt Spacer maker, nes tie kiti pasirode labai sunkiai besidarinejantys smile.gif

o kiausiniu deklu nusivyliau, nes netilpo jame perkami kiausiniai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mildama @ 2009 07 21, 17:36)
as pradejau rinkt Spacer maker, nes tie kiti pasirode labai sunkiai besidarinejantys  smile.gif

o kiausiniu deklu nusivyliau, nes netilpo jame perkami kiausiniai  doh.gif

O man kiaušinių dėklas thumbup.gif
Aš išėmiau tą viršutinį dėkliuką, nes kiaušiniai iš kaimo laaabai dideli. Tai dabar thumbup.gif thumbup.gif
Pabandyk ir tu taip padaryti mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti
dekuj,bandysim, nes kitaip tik patys maziausi telpa
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2009 07 21, 16:58)
ulitka, o kur tu matei, kad 415ml g.gif Aš tai spėjau pagal senąsias žalsvą ir violetinę blush2.gif net nepagalvojau, kad kas 50ml dydžiai skirsis ax.gif

VA cia pamaciau g.gif
http://cgi.ebay.de/T...AUM...:2|294:50

as pradejau rinkt Spacer maker, nes tie kiti pasirode labai sunkiai besidarinejantys  smile.gif

supratau)aciu)
Atsakyti

Turiu nusipirkusi du Space maker rinkinius. Pačios mažiausios talpos (atrodo 350ml) man nelabai patinka, bet 1 ir 1,6 ml talpos - labai patogūs thumbup.gif Nepeikiu ir paties didžiojo (nebepamenu talpos).
Laukiu atsiunčiant kiaušinių dėklo g.gif išbandysiu ir parašysiu, ar patogus (nors aš jį užsisakiau sumuštiniams nešiotis ax.gif )
Atsakyti
Norėčiau įsigyti Samba ąsočius 1l ir 2l - tiktų su gera nuolaida ax.gif
Lauksiu pasiūlymų į až. biggrin.gif
Atsakyti
Labutis 4u.gif ,

galvoju,kad reiktu UltraPluso lazanijai,bet mano virykle dujine,be tikslaus termometro,su padalomis,tai bijau,kad greit perkaitinsiu ax.gif .kazkuri minejo,
kad isideda termometra,kazin kur toki nusipirkti g.gif .Tai idomu,ar kuri naudojate si
gamini dujineje virykleje ir kaip sekasi.Dekui 4u.gif smile.gif uz atsakymus.
Atsakyti
QUOTE(vilsva @ 2009 07 21, 21:29)
Labutis 4u.gif ,
galvoju,kad reiktu UltraPluso lazanijai,bet mano virykle dujine,be tikslaus termometro,su padalomis,tai bijau,kad greit perkaitinsiu ax.gif .kazkuri minejo,
kad isideda termometra,kazin kur toki nusipirkti g.gif .Tai idomu,ar kuri naudojate si
gamini dujineje virykleje ir kaip sekasi.Dekui 4u.gif  smile.gif uz atsakymus.

Mano mama naudoja dujinėjė orkaitėje - sekasi jai puikiai tongue.gif , nors dujinė sena unsure.gif
Aš iš mamos kartais pasiskolinu Lazanijos indą, aš irgi kaip Davija mėgstu kartu su kotletais keptas bulvytes, o kur dar troškiniai, vištiena, šonkauliukai kepti wub.gif , nepasidalijam abi lotuliukas.gif
Atsakyti