Įkraunama...
Įkraunama...

TUPPERWARE - indai Jūsų virtuvei

QUOTE(Ulitka @ 2009 07 21, 10:30)
g.gif negaliu surasti....padesite??? 4u.gif

beje, matet sia savaite Ekstra nuolaida 2,3 litro kompaktine dezute tik 37 Lt vietoj 55 Lt

Papildyta:
sake kazkuri is merginu kad nuolaida exstra sitai dezutei...tai as uzklausiau ar daugiau extra nuolaidu nera?tik si dezute?wa tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(rosee @ 2009 07 21, 10:10)
Gal galit pasufleruoti, kokia šių grožybių talpa? Dėkui  4u.gif
user posted imageuser posted image

415ml
QUOTE(gwidita @ 2009 07 21, 11:08)
beje, matet sia savaite Ekstra nuolaida 2,3 litro kompaktine dezute tik 37 Lt vietoj 55 Lt

Papildyta:
sake kazkuri is merginu kad nuolaida exstra sitai dezutei...tai as uzklausiau ar daugiau extra nuolaidu nera?tik si dezute?wa tongue.gif

Tai as nezinau kokia cia dezute)))2,3 litro kompaktine dezute tik 37 Lt ???kaip atrodo??? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2009 07 21, 07:17)

dėl vyrų, nu man tai žinokit pikta būdavo, kai man aiškindavo kodėl pinigus taškau, šeimos finansisškai nenuskriausdavo, neliko nevalgę - tik save biggrin.gif kartais pagalvoju kiek škurlių būčiau prisipirkus biggrin.gif . Aš tai nesuprantu, kaip gali reguliuot, jei virtuvėj praleidžia tiek laiko, tik kol pavalgo doh.gif čia kaip aš reguliuočiau pvz. ką maniškiui žvejybai pirktis...

taviskis irgi zvejys swoon.gif bandau lygintis kiek maniskis zvejybai isleidzia o kiek as tw g.gif bet dar jis mane su islaidom lenkia doh.gif
rimtai moterytes kiek per menesy isleidziat tw indukams?jei ne paslaptis...gal tikrai cia as tokia beprote kaip mane kad vadina doh.gif blush2.gif ir gal jau nejauciu saiko pirkdama doh.gif g.gif ?
Papildyta:
QUOTE(Ulitka @ 2009 07 21, 11:13)

Tai as nezinau  kokia cia dezute)))2,3 litro kompaktine dezute tik 37 Lt ???kaip atrodo??? blush2.gif

aaa tongue.gif tai cia ta katalogine zinai...na kur is abieju pusiu atsidaro mirksiukas.gif biriu produktu laikymui...
Atsakyti
QUOTE(Ulitka @ 2009 07 21, 11:13)
415ml

Tai as nezinau  kokia cia dezute)))2,3 litro kompaktine dezute tik 37 Lt ???kaip atrodo??? blush2.gif

user posted image
Va tokios formos 4u.gif

Ekstra nuolaida 30 sav 2,3 litro kompaktine dezute tik 37 Lt vietoj 55 Lt. Net 33% nuolaida!!! Kodas 6819
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asese: 21 liepos 2009 - 10:24
QUOTE(gwidita @ 2009 07 21, 11:15)
taviskis irgi zvejys swoon.gif bandau lygintis kiek maniskis zvejybai isleidzia o kiek as tw g.gif bet dar jis mane su islaidom lenkia doh.gif
rimtai moterytes kiek per menesy isleidziat tw indukams?jei ne paslaptis...gal tikrai cia as tokia beprote kaip mane kad vadina doh.gif  blush2.gif ir gal jau nejauciu saiko pirkdama doh.gif  g.gif ?
Papildyta:
aaa tongue.gif tai cia ta katalogine zinai...na kur is abieju pusiu atsidaro mirksiukas.gif biriu produktu laikymui...

biggrin.gif oj negaliu.......beprote)))))va pasakei
smile.gif aciu
Papildyta:
QUOTE(Asese @ 2009 07 21, 11:23)
user posted image
Va tokios formos  4u.gif

Ekstra nuolaida 30 sav 2,3 litro kompaktine dezute tik 37 Lt vietoj 55 Lt. Net 33% nuolaida!!! Kodas 6819

ACIU!!
reikia man nuspresti kokiu noriu , tokiu ar Space maker ir tada supirkineti po truputi, kad vienodus tureti . g.gif
Nezinau kokiu..... doh.gif
O....o kokie sandaresni????????????????????
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ulitka: 21 liepos 2009 - 10:51
as turiu ir tokiu ir tokiu,bet sitos kur db su nuolaida man nelabai,nes kai pilu cukru is jos ar miltus ant to dangtelio krastuko lieka miltuku ir tada dangtuko neina uzdaryt g.gif jau tada reikia plaut dezute doh.gif o va tos kitos tai atsidaro visas dangtelis ir ji taip greitai nepsitersia g.gif nu mano toki pastebejimai... mirksiukas.gif
Atsakyti
Baikite Jū dabar, man tos pjaustyklės tuoj reikės lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ulitka @ 2009 07 21, 11:41)
ACIU!!
reikia man nuspresti kokiu noriu , tokiu ar Space maker ir tada supirkineti po truputi, kad vienodus tureti . g.gif
Nezinau  kokiu..... doh.gif

Sveikos smile.gif
asmeniškai man labiau būten šitos ir patinka. Dėl sandarumo jos taip pat sandaresnės, negu Space Maker. Taip, nepatogumas yra, kai ant krašto lieka kas apibirę, bet man tai kažkaip problemų nesudaro. Ant Space Maker viršaus šitas galima uždėt, o atvirkščiai nelabai...
Atsakyti
QUOTE(kregzde @ 2009 07 21, 12:30)
Baikite Jū dabar, man tos pjaustyklės tuoj reikės  lotuliukas.gif

ax.gif itariu kad ir mane tuoj greit suvilios pjaustykle doh.gif
Papildyta:
QUOTE(gwidita @ 2009 07 21, 11:15)

Maniskis ir "ligonis" zvejybai smile.gif
Atsakyti
sveikutes, noreciau isigyti teslos kociojimo padekla, gal kas pasiulys 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liusii: 21 liepos 2009 - 13:20
QUOTE(ruzilona @ 2009 07 21, 14:08)

Maniskis ir "ligonis" zvejybai smile.gif

ISVADA:cia renkasi ligoniu-zveju lotuliukas.gif beprotes-tuperwaristes zmonos lotuliukas.gif tongue.gif mirksiukas.gif tik atsiprasau nieko nenoriu yzeisti mirksiukas.gif bet man sita fraze tinka ax.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ulitka @ 2009 07 21, 11:41)
Nezinau  kokiu..... doh.gif

nu mano kuklia nuomone tai sandaresni space-maker'iai. Modulinės gan nepatogiai užsidarinėja - sunkiai spustelt reikia. o jei koks ryžis tarp dangtuko isiterpia, žiūrėk ir pataisyti reikia. o space maker ir alkūne uždaryt gali. kaip ir atidaryt viena ranka lasivai gali.
aš už space-maker.
tik, aišku, mažų talpų dėžutės (razynkom, aguonom, lęšiams, etc.) tai tikrai modulinės patogiau, nes tai, ką supili į mažas, dažniausiai (asmeniškai man) būna smulkūs ir patogu tada pasirinkimas tarp mažesnės/didesnės angos.
tai vat 2,3 tik už space-maker.
Atsakyti