Įkraunama...
Įkraunama...

TUPPERWARE - indai Jūsų virtuvei

QUOTE(Asio @ 2009 07 20, 13:16)
o kiek laiko tuos kiausus reikia mikrobangej kepti ir kokiu galingumu 

Pas mus remontai, tai receptą šiandien kažkur įgrūdau doh.gif Berods 8 min 800W galingumu, bet tiksliai nepamenu, kai rasiu, parašysiu 4u.gif

QUOTE(nineinchnails @ 2009 07 20, 14:35)
aš kepiau orkaitėj, man skaniau kai apskrunda. ir ypač skanu, kai trynys šiek tiek skystas lieka 

Man pačiai labai patiko, bet kepiau 20 minučių ir tryniai nebuvo skysti, bet man to ir norėjosi, nes valgėm su mažu vaikučiu ax.gif

Atsakyti
QUOTE(gwidita @ 2009 07 20, 22:29)
o tik sita dezute su exstra nuolaida g.gif  blush2.gif ?

o ko dar reik? biggrin.gif
dar samba puodeliai 2vnt (po 330 ml.) geltonas + žalias tik 30 Lt. vietoj 40 Lt

beje vis tik Samba serijos patvirtino, kad kataloge nebebus g.gif
Atsakyti
Merginos, dėl kiaušiu kepimo: mikrobangėje - 1 kiaušiniui 1 minutė (tai jei 7 laiušiniai - 7 minutės), ir čia kepant kiaušinius, būtina pradurt peiliu trynį, galingumas apie 800W (pasitaiko atvejų kai kiaušiai mikrobangėje sprogsta, čia dėl galingumo, mano nemažai daliai drauguų taip buvo doh.gif keksiukų forma tuščia, o mikrobangė pilna). Jei kepat orkaitėje - 20min. visi kiaušiniai, bet reikiai pačiai žiūrėt, nes bis tik kiekviena orkaitė su savo principais mirksiukas.gif

dėl vyrų, nu man tai žinokit pikta būdavo, kai man aiškindavo kodėl pinigus taškau, šeimos finansisškai nenuskriausdavo, neliko nevalgę - tik save biggrin.gif kartais pagalvoju kiek škurlių būčiau prisipirkus biggrin.gif . Aš tai nesuprantu, kaip gali reguliuot, jei virtuvėj praleidžia tiek laiko, tik kol pavalgo doh.gif čia kaip aš reguliuočiau pvz. ką maniškiui žvejybai pirktis...

o dėl Sambos kolekcijos, tai tik dabar supratau, kad jūs rimtai verysad.gif bet tai kaip čia suprast, ji viena mėgstamiausių ir einamiausių serijų g.gif Negi bus kažkas nauja, ir tada ją reiks įsigyt ax.gif
Atsakyti
Laba ryta 4u.gif

QUOTE(Jurgitak @ 2009 07 20, 16:40)
Tau gerai, tik indukų reikia, o man dar vieno šaldiklio  doh.gif  lotuliukas.gif

Darau eksperimentą, virtas uogienes supyliau į Optimum. Laikau šaldytuve. Įdomu ar ilgai išsilaikys.  g.gif

Aha, a6 ir to neturiu, tik tiek kiek 6aldymo kameron telpa. Paprasčiausiai žinau, kad turiu tiek ir tiek vietos, reikia to ir ano, ir viskas, daugiau neturiu kur biggrin.gif

Turėtų gerai laikytis. Va uogienių neverdu, nebent norėčiau aviečių, bet sako, kad labai mažutės uogos miške, o pirkti ir virti uogienę tirkai neverta (mano galva) g.gif Kompotukai tai kitas reikalas, man jie dėl uogų, ypač vyšnios, o dar slyvos, o obuoliukų mažučių ir cielų wub.gif

QUOTE(laurindre @ 2009 07 20, 17:58)
Pas mane mazojoj optimoj dar dabar spanguoles stovi mirksiukas.gif Jau greit ir naujas derlius bus lotuliukas.gif Is didziosios tiesiog i mazesne perkeliauja ir toliau stovi bigsmile.gif

Geras, gera čia idėja thumbup.gif

QUOTE(Bijuna @ 2009 07 20, 20:33)
Nu aisku kainu visu realiai niekas jam nesako, maziau zinos - ramiau miegos  blush2.gif, bet gave siuntinuka visuomet apziuri abu ir jis paklausia kas kam.  thumbup.gif

Mintis čia yra gera, ir aš taip darau blush2.gif Vien dėl ramybės šeimoje lotuliukas.gif
Atsakyti
pas mane ir kainos būdavo su 50proc. nuolaida lotuliukas.gif tik katalogo negalėjau namie turėt - čia viskas dėl dvasinės ramybės 4u.gif

Rosee - iščiupinėjau, išbandžiau aš pjaustyklę, reziumuojant, aš ją imu bigsmile.gif patiko ji man labai, tas stambus sietelis mano akims ir skoniui, troškiniams pats tas, bulvytėms sriubai irgi tinka.

Dėl receptų sutarimo nėr, bet vistiek kai bus receptukai kur nors parodom ką nors mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2009 07 21, 06:25)
Rosee - iščiupinėjau, išbandžiau aš pjaustyklę, reziumuojant, aš ją imu bigsmile.gif patiko ji man labai, tas stambus sietelis mano akims ir skoniui, troškiniams pats tas, bulvytėms sriubai irgi tinka.

Kai aš pati sau uždirbu, net nesistengiu saviškiam teisintis kiek ir kur išleidžiu, čia mano reikalas ir, jei man palengvina gyvenimą virtuvėje, kodėl gi ne? Nors, kaip ir jūs kartais pamąstau, kad būtų išėję nauji batai, rankinė, koks škurlis, be to, po mašiniuko įsigyjimo akivaizdžiai sunkiau pinigėlių lieka lotuliukas.gif , tad retai darau užsakymą blush2.gif ir tik lb apgalvojus, ko man iš tiesų reikia iki pilnos laimės.

Davija, laukiu nesulaukiu, ryt-poryt atvažiuos mano cackos ax.gif .
Kasdien verdu daržovių troškinius Zepteryje, manau, kad be darbo schmoll.gif nestovės pjaustyklė , tik, kad aštri būtų. Jau įsivaizduoju kaip cukinijas, baklažanus ir kt. gražiais tvarkingais kubeliais šinkuoju biggrin.gif
Ir dar tų gražuolių Optima laukiu blush2.gif , tikiuosi, nenusiplaus tie juokingi baibokai..
Atsakyti
labas rytas.

maniškis tai nė žodžio prieš nesako dėl TW. tik šypteli, kad jam smagu, kad man smagu lotuliukas.gif aišku bumbėtų, jei to, ką nusipirkau, nenaudočiau. o dabar kai viskas įdarbinta ir perkama apgalvotai, tai jokių priekaištų nei aš, nei vyras neturim smile.gif

QUOTE(kregzde @ 2009 07 20, 17:37)
Savaitgalį tvarkiau uogas, na tai su centrifūga tik pačioje pradžioje dirbėjau. Vėliau naudojau ją kaip kiauraindį, labai jau sunku tas uogas sukti, kad ir ne daug jų ten pripili. Visgi ji turbūt geriausiai yra žalumynams  g.gif

Labai faini tie šaldymo indukai, tik mažai jų man jį buvo, dėjau uogytes ir į maišiukus. Na kad ir kaip norėčiau, bet negaliu viskas įsigyti tų šaldymo indelių  g.gif

O jūs jau ruošiatės žiemai?  bigsmile.gif

ah irgi nesuku centrifūgoj uogų. tik man labai smagu plauti joj. kai į plautuvę prisipilu vandens ir tada murkdau centrifūgod kiauraindy sudėtas uogas. tikrai gerai nusiplauna, nes kiauraindis gan didelėm skylėm. bet juodieji serbentai, mėlynės, neiškrenta.

ruošiamės ir mes žiemai. tik kad tiek daug nevalgom uogų kaip kad daugelis čia lotuliukas.gif tad užteko pripildyt du 400ml indelius juodaisiais serbentais, 3 200ml žemuogėm, ir dar braškių su mėlynėm. per akis bus.

vat žalumynų ir mišinio sriubom (krapai, petrūškos, gelsvė, bazilikas) užsišaldžiau - išcentrifūguoti, susmulkinti ir užšaldyti mane nustebino.. tikrai pirmą kartą turėsiu normalių žalumynų žiemą, o ne ledo-šaldytuvo_kameros skonio krapų biggrin.gif

QUOTE(davija @ 2009 07 20, 20:21)
ruošiamės doh.gif tik man ir šaldiklio trūksta  doh.gif šaldytuvas kai įmontuotas, tai šaldiklio tik 2 ir puse stalčių verysad.gif tai ne tiek daug ir tų atsargų prisidėsi...

vava pas mane ta pati bėda. uogom užteks, o vat daržovėm nelabai...
Atsakyti
Gal galit pasufleruoti, kokia šių grožybių talpa? Dėkui 4u.gif
user posted imageuser posted image
Atsakyti
QUOTE(rosee @ 2009 07 21, 10:10)
Gal galit pasufleruoti, kokia šių grožybių talpa? Dėkui  4u.gif

greiciausiai bus 470 ml 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo etaeta: 21 liepos 2009 - 09:14
QUOTE(gwidita @ 2009 07 20, 22:29)
o tik sita dezute su exstra nuolaida g.gif  blush2.gif ?

g.gif negaliu surasti....padesite??? 4u.gif
Atsakyti
Lyja, tai užsukau į temelę paskaityti smile.gif
Matau, kad rugpjūtį bus nuolaida Lazanijos indui bigsmile.gif
user posted image
Radau ir receptuką Klasikinė lazanija
Ar jūs turit kuri tokį indą, ar jis tinka vištienai, apkepams, pyragams kepti, ar tik lazanijai unsure.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Balandė31 @ 2009 07 21, 10:33)
Lyja, tai užsukau į temelę paskaityti smile.gif
Matau, kad rugpjūtį bus nuolaida Lazanijos indui  bigsmile.gif
user posted image
Radau ir receptuką Klasikinė lazanija
Ar jūs turit kuri tokį indą, ar jis tinka vištienai, apkepams, pyragams kepti, ar tik lazanijai  unsure.gif ?

Turim tokį bigsmile.gif wub.gif tinka viskam kam parašei thumbup.gif tik pyragus ir kugelius aš kepu silikonuose bigsmile.gif Man šis ultrapliusaspats pats pačiausias, vat 3l aš nelabai naudojau (tik plovui ir troškiniams). Man tie patys kotletukai ar kepsniukai kartu su bulvėm ten kepti bigsmile.gif Visi kas valgo giria kotletus, sako, kokį faršą naudoji, kad taip skanu g.gif lotuliukas.gif

Gertuvės bus 470ml 4u.gif

rosee, aš ir matau tą vaizdelį biggrin.gif ką tu, per baklažanus, cukinijas, agurkus tai eina kaip per sviestą, o morkos ir bulvės nebandžiau ax.gif
Atsakyti