labas rytas.
maniškis tai nė žodžio prieš nesako dėl TW. tik šypteli, kad jam smagu, kad man smagu
aišku bumbėtų, jei to, ką nusipirkau, nenaudočiau. o dabar kai viskas įdarbinta ir perkama apgalvotai, tai jokių priekaištų nei aš, nei vyras neturim
QUOTE(kregzde @ 2009 07 20, 17:37)
Savaitgalį tvarkiau uogas, na tai su centrifūga tik pačioje pradžioje dirbėjau. Vėliau naudojau ją kaip kiauraindį, labai jau sunku tas uogas sukti, kad ir ne daug jų ten pripili. Visgi ji turbūt geriausiai yra žalumynams
Labai faini tie šaldymo indukai, tik mažai jų man jį buvo, dėjau uogytes ir į maišiukus. Na kad ir kaip norėčiau, bet negaliu viskas įsigyti tų šaldymo indelių
O jūs jau ruošiatės žiemai?
ah irgi nesuku centrifūgoj uogų. tik man labai smagu plauti joj. kai į plautuvę prisipilu vandens ir tada murkdau centrifūgod kiauraindy sudėtas uogas. tikrai gerai nusiplauna, nes kiauraindis gan didelėm skylėm. bet juodieji serbentai, mėlynės, neiškrenta.
ruošiamės ir mes žiemai. tik kad tiek daug nevalgom uogų kaip kad daugelis čia
tad užteko pripildyt du 400ml indelius juodaisiais serbentais, 3 200ml žemuogėm, ir dar braškių su mėlynėm. per akis bus.
vat žalumynų ir mišinio sriubom (krapai, petrūškos, gelsvė, bazilikas) užsišaldžiau - išcentrifūguoti, susmulkinti ir užšaldyti mane nustebino.. tikrai pirmą kartą turėsiu normalių žalumynų žiemą, o ne ledo-šaldytuvo_kameros skonio krapų
QUOTE(davija @ 2009 07 20, 20:21)
ruošiamės
tik man ir šaldiklio trūksta
šaldytuvas kai įmontuotas, tai šaldiklio tik 2 ir puse stalčių
tai ne tiek daug ir tų atsargų prisidėsi...
vava pas mane ta pati bėda. uogom užteks, o vat daržovėm nelabai...