Įkraunama...
Įkraunama...

TUPPERWARE - indai Jūsų virtuvei

QUOTE(davija @ 2009 07 20, 09:03)
o su kiaušinais labai paprasta, iškloji keksiukų ar tartalečių formą kumpeliu ar šiaip dešra ar file kokiu, tada įmuši kiaušinį, paprieskoniuoji ir kepi arba orkaitėje arba mikrobangėje mirksiukas.gif

Dėkui, reiks pabandyti.

QUOTE(Asio @ 2009 07 20, 10:30)
o as manau, kad receptu su TW indais vieta kaip tik cia  bigsmile.gif nu negali buti visa tema vien tik liaupses ir ditirambai indams  unsure.gif

Man irgi čia patogiau, nereikia niekur naršyti, sudomina, tai paste ir copy sau į archyvyus bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Will @ 2009 07 19, 22:09)

Dar parodysiu ką šiandien pusryčiams valgėm  blush2.gif  Mano vyras kiaušinines dievina, o aš nemėgstu  lotuliukas.gif  Pamėginau šitokią, tai visai neblogai  bigsmile.gif  Tik aš neturiu kekso formos, kepiau tartalečių formelėje  ax.gif

oi šitas receptas ir mano mėgiamas. labai išgyrė vyrai šitokį užkandį. net šaltas skanus buvo smile.gif
aš kepiau orkaitėj, man skaniau kai apskrunda. ir ypač skanu, kai trynys šiek tiek skystas lieka smile.gif
Atsakyti
Savaitgalį tvarkiau uogas, na tai su centrifūga tik pačioje pradžioje dirbėjau. Vėliau naudojau ją kaip kiauraindį, labai jau sunku tas uogas sukti, kad ir ne daug jų ten pripili. Visgi ji turbūt geriausiai yra žalumynams g.gif

Labai faini tie šaldymo indukai, tik mažai jų man jį buvo, dėjau uogytes ir į maišiukus. Na kad ir kaip norėčiau, bet negaliu viskas įsigyti tų šaldymo indelių g.gif

O jūs jau ruošiatės žiemai? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(kregzde @ 2009 07 20, 17:37)
Labai faini tie šaldymo indukai, tik mažai jų man jį buvo, dėjau uogytes ir į maišiukus. Na kad ir kaip norėčiau, bet negaliu viskas įsigyti tų šaldymo indelių  g.gif

O jūs jau ruošiatės žiemai?  bigsmile.gif

Tau gerai, tik indukų reikia, o man dar vieno šaldiklio doh.gif lotuliukas.gif

Darau eksperimentą, virtas uogienes supyliau į Optimum. Laikau šaldytuve. Įdomu ar ilgai išsilaikys. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgitak @ 2009 07 20, 17:40)
Darau eksperimentą, virtas uogienes supyliau į Optimum. Laikau šaldytuve. Įdomu ar ilgai išsilaikys.  g.gif

Aš manau, kad gerai laikysis smile.gif , nes jos visiškai sandarios thumbup.gif

O manęs laukia mėlynės, kai tik grįšiu iš darbo: du dideli TW dubenys ax.gif - tikrai džiaugiuosi, kad juos turiu smile.gif

Vaikai man labai padeda skinti uogas namie: duodu jiems dubenį tokį 1,5 l be mažojo dangtelio. Smagu jiems skinti, neišsipila, nors ir parvirsta ant šono thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
Pas mane mazojoj optimoj dar dabar spanguoles stovi mirksiukas.gif Jau greit ir naujas derlius bus lotuliukas.gif Is didziosios tiesiog i mazesne perkeliauja ir toliau stovi bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(kregzde @ 2009 07 20, 17:37)
O jūs jau ruošiatės žiemai?  bigsmile.gif

ruošiamės doh.gif tik man ir šaldiklio trūksta doh.gif šaldytuvas kai įmontuotas, tai šaldiklio tik 2 ir puse stalčių verysad.gif tai ne tiek daug ir tų atsargų prisidėsi...
o centrifūga, tai man ir pradžioj sukos, net su salotom, ale braškes ir vyšnias atsukau normaliai net pilną prikrovus, nežinau ar įgūdžių trūko ar jau pripratau dabar, bet viskas thumbup.gif

QUOTE(Jurgitak @ 2009 07 20, 17:40)
Tau gerai, tik indukų reikia, o man dar vieno šaldiklio  doh.gif  lotuliukas.gif

Darau eksperimentą, virtas uogienes supyliau į Optimum. Laikau šaldytuve. Įdomu ar ilgai išsilaikys.  g.gif

manau, kad šaldytuve tikrai be problemų išsilaikys ax.gif

MB labai nustebino šaukštas ledams, labai patiko jam bigsmile.gif ir netikėjo kiek kainuoja, davė dvigubai lotuliukas.gif sako, tik jau nepasakok, kad TOOOKS šaukštas tik tiek kainuoja biggrin.gif žodžiu jau ir jis adaptuotas TW

Atsakyti
Kas del vyru adaptuotes :-) Maniskis tai labai skeptiskai i "plastmases" ziurejo blink.gif Turbut kaip ir visiems, uz toki sh.... tiek moketi fool.gif Ir t.t. ir tra ta ta. Net plastmases sudeti ieskojau, apie firma info traukiau (na jis prie mediku tai domejosi labai).Tai va, bet kai kugeli kepta Princeseje suvalge, kai salotu likucius samboje po keliu dienu rado ir paragavo, kaip fermentinis suris surineje po 2-3 savaites issilaiko (na dazniausiai paskui buna suvalgomas), kaip greitkraciu momentaliai suplakamas kokteilis, kaip graziai jam sutepti sumustinukai jo laukia kitoje surineje ir t.t. ir pan. tai jau sakyciau adaptacija visiskai praejas. Nu aisku kainu visu realiai niekas jam nesako, maziau zinos - ramiau miegos blush2.gif, bet gave siuntinuka visuomet apziuri abu ir jis paklausia kas kam. thumbup.gif
Atsakyti
maniškis ir jau nebepyksta, tik vis pastabą padaro: DABAR JAU VISKAS? lotuliukas.gif labiausiai juos pradėjo vertint tada, kai pradėjo į darbą neštis pietus, kadangi mes dirbam po 12 val., tai nešamės pusryčius, pietus ir vakarienę. Tai galit įsivaizduot kokią piramidę indukų - bliūdukų susideam doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Asio @ 2009 07 20, 11:30)
o as manau, kad receptu su TW indais vieta kaip tik cia  bigsmile.gif nu negali buti visa tema vien tik liaupses ir ditirambai indams  unsure.gif

na kiek man teko matyti cia receptuku,pagrinde buvo saldumynai g.gif o juk temele tai yra tokia"saldumynai su tuperware" blush2.gif ir sakyciau labai tustoka jinai atrodo g.gif tai gal visos tupervaristes dekim savo pagamintus skanumynus y ta temele ir visom bus lengva ir aisku surasti ar ydeti receptuka mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(davija @ 2009 07 20, 21:57)
maniškis ir jau nebepyksta, tik vis pastabą padaro: DABAR JAU VISKAS? lotuliukas.gif labiausiai juos pradėjo vertint tada, kai pradėjo į darbą neštis pietus, kadangi mes dirbam po 12 val., tai nešamės pusryčius, pietus ir vakarienę. Tai galit įsivaizduot kokią piramidę indukų - bliūdukų susideam doh.gif

kaip jum gerai kad jusu vyrai nepyksta blush2.gif maniskiui tai dideliausia depresija uzeina pamacius nauja tuperwara doh.gif buna kad slepiu ir po kiek laiko tik pasiimu koky nors nauja daikta unsure.gif o kai pamatekad ne tik is drauges perku bet dar ir parsisiunciu........................tai jau tada maniau kad man bus gun_bandana.gif gun_bandana.gif gun_bandana.gif sakau as jam kad jis daug per menesy praruko lt.,o as tuos savo pinigelius(neprarukytus) praleidziu ant tw induku mirksiukas.gif jis supranta kad jie gal ir geri,bet visgi plastmase ir daug kainuoja...
Atsakyti
QUOTE(gwidita @ 2009 07 20, 22:16)
na kiek man teko matyti cia receptuku,pagrinde buvo saldumynai g.gif o juk temele tai yra tokia"saldumynai su tuperware" blush2.gif ir sakyciau labai tustoka jinai atrodo g.gif tai gal visos tupervaristes dekim savo pagamintus skanumynus y ta temele ir visom bus lengva ir aisku surasti ar ydeti receptuka mirksiukas.gif
Papildyta:

man tai visai patogu, kai i ta pacia tem receptus deda 4u.gif

beje, matet sia savaite Ekstra nuolaida 2,3 litro kompaktine dezute tik 37 Lt vietoj 55 Lt bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Miles: 20 liepos 2009 - 21:28
QUOTE(Miles @ 2009 07 20, 22:24)

beje, matet sia savaite Ekstra nuolaida  2,9 litro kompaktine dezute tik 37 Lt vietoj 55 Lt bigsmile.gif

o tik sita dezute su exstra nuolaida g.gif blush2.gif ?
Atsakyti