Įkraunama...
Įkraunama...

TUPPERWARE - indai Jūsų virtuvei

Labas,

Labai ačiū už Vyšnių torto receptą- vakar pagaminau, išties skanus sezoninis desertas thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
O kur receptas g.gif
Mes tai tiramisu pasidarem ax.gif
Taip noriu kokio pyrago, negaliu doh.gif
Kaip zadejau isbandziau su riesutu gliaudytuvu vysniu kauliukus. Tai turiu pasakyti, kad man nelabai patiko. Jis man per sunkus tokiam darbui schmoll.gif Gerai, kad neatsikraciau senuoju bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Will @ 2009 07 19, 13:05)
Labas,

Labai ačiū už Vyšnių torto receptą- vakar pagaminau, išties skanus sezoninis desertas  thumbup.gif
user posted image

essen.gif mmm praryciau visa gabaliuka blush2.gif bet reikia ir kitom palikti gathering.gif gossip.gif
Atsakyti
Merginos, gal galit kekso su varške receptą pakartoti, pamečiau lapuką blush2.gif , lb skanus buvo essen.gif
Iš anksto dėkoju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2009 07 19, 14:32)
O kur receptas g.gif
Mes tai tiramisu pasidarem ax.gif

Prašom pasidalinti Tiramisu receptu bigsmile.gif

O torto receptas čia mirksiukas.gif Kažkas rašė, kad vietoj biskvito deda sausainius, tai ir aš taip dariau tongue.gif

QUOTE(kregzde @ 2009 07 13, 15:39)
Ledų tortas   
Reikės:
Biskvitui:
3 kiaušiniai
3 šaukštai cukraus
3 šaukštai miltų
Kremui:
1 litras ledų;
2 pakeliai žele (vyšnių);
0,5 kg vyšnių;
1-2 šaukštai cukraus (priklauso nuo vyšnių rūgštumo
Papuošimui:
1 pakelis žele;
200g vyšnių su kotukais

Biskvitui mikseriu išplakame atskirai trynius su cukrumi ir baltymus, juos sumaišome ir atsargiai įmaišome miltus.
Iškepame apvalioje silikoninėje formoje 190 C temperatūroje. Atvėsiname. Iš vyšnių išimame kauliukus. 200g vyšnių
su cukrumi naudodami Quick Chefą sumalame į tyrelę. 2 pakelius žele užpilame 400ml verdančio vande-niu,
išmaišome kol ištirps, atvėsiname, kad liktų truputį šilta. Minkštus ledus sumaišome su žele ir vyšniomis. I torto žiedą
dedame biskvitą, ištepame trintomis vyšniomis, supilame ledų kremą, papuošiame vyšniomis. Atšaldome šaldytuve.
1 pakelį žele užpilame 400ml verdančio vandens, ištirpiname, atvėsiname ir supilame ant sustingusio tor-to. Dedam į
šaldytuvą, kad sustingtų žele.

QUOTE(Jurgitak @ 2009 07 13, 15:43)

Dar parodysiu ką šiandien pusryčiams valgėm blush2.gif Mano vyras kiaušinines dievina, o aš nemėgstu lotuliukas.gif Pamėginau šitokią, tai visai neblogai bigsmile.gif Tik aš neturiu kekso formos, kepiau tartalečių formelėje ax.gif
user posted image
Atsakyti
Laba ryta biggrin.gif

QUOTE(davija @ 2009 07 17, 21:22)
o aš mergaitės mėlyniauju bigsmile.gif miške bigsmile.gif nu bet kaip faina rinkt uogas į tuos spalvotus puodelius thumbup.gif visa šeimyna su tokiais pat puodeliais, ir kaip patogu rinkt, ir greit prisirenka, o po to išpilu į didijį Sambos 7,5l dubenį rausvuolį wub.gif kuris tupi su dangčiu ir jokie spygliukai ar skruzdėliukai neįlenda ten, ir transportuojant namo nereik sukt galvos, kad bagažinė bus pilna uogų, žodžiu super duper tongue.gif

Na man beskaitant akyse iškilo toks vaizdelis, Davija su laptopu sėdi tarp mėlynių, mums brūkšteli ir kartu renka mėlynes į Samba puodelį lotuliukas.gif

QUOTE(Will @ 2009 07 19, 12:05)
Labai ačiū už Vyšnių torto receptą- vakar pagaminau, išties skanus sezoninis desertas  thumbup.gif

Matau, kad tu žmogus protingesnis ir padą ar sausainius ne ant dugno dėjai, reiks kitą kartą ir man tarp sluoksnių dėti. O tu pjaustei tuos sausainius, ar cielus dėjai?

QUOTE(Will @ 2009 07 19, 21:09)
Dar parodysiu ką šiandien pusryčiams valgėm  blush2.gif  Mano vyras kiaušinines dievina, o aš nemėgstu  lotuliukas.gif  Pamėginau šitokią, tai visai neblogai  bigsmile.gif  Tik aš neturiu kekso formos, kepiau tartalečių formelėje  ax.gif

Tai ir papasakok kaip čia darei bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kregzde: 20 liepos 2009 - 06:29
Panos, gal susitariam, kad šioje tėmelėje rašysim apie TW indus, o receptus keliam į saldumynų tėmelę, o šioje būtinai palikim recepto nuorodą mirksiukas.gif , kad būtų visoms patogu ax.gif , o tai vakar tiek užgaišau ieškodama reikalingo recepto tarp indų liaupsių 4u.gif
Atsakyti
galim bandyt mirksiukas.gif žinai su tais receptais vistiek sunku doh.gif jei jau neužsiseivini, tai gali pavargt beieškodamas....

kregzde, prajuokinai su tuo vaizdeliu smile.gif
o su kiaušinais labai paprasta, iškloji keksiukų ar tartalečių formą kumpeliu ar šiaip dešra ar file kokiu, tada įmuši kiaušinį, paprieskoniuoji ir kepi arba orkaitėje arba mikrobangėje mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo davija: 20 liepos 2009 - 09:04
QUOTE(rosee @ 2009 07 20, 08:10)
Panos, gal susitariam, kad šioje tėmelėje rašysim apie TW indus, o receptus keliam į saldumynų tėmelę, o šioje būtinai palikim recepto nuorodą  mirksiukas.gif , kad būtų visoms patogu  ax.gif , o tai vakar tiek užgaišau ieškodama reikalingo recepto tarp indų liaupsių  4u.gif

o as manau, kad receptu su TW indais vieta kaip tik cia bigsmile.gif nu negali buti visa tema vien tik liaupses ir ditirambai indams unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Asio @ 2009 07 20, 10:30)
o as manau, kad receptu su TW indais vieta kaip tik cia  bigsmile.gif nu negali buti visa tema vien tik liaupses ir ditirambai indams  unsure.gif

Na nžn mastau.gif , bet tuomet neatitiks pačios tėmelės "Parduotuvės, prekės ir nuolaidos" idėjos unsure.gif
Na, kaip žinotes, man šiaip tas pat, jei moderatorėms tinka, prisitaikysim lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kregzde @ 2009 07 20, 07:29)
Matau, kad tu žmogus protingesnis ir padą ar sausainius ne ant dugno dėjai, reiks kitą kartą ir man tarp sluoksnių dėti. O tu pjaustei tuos sausainius, ar cielus dėjai?

Žinok , sausainius dėjau ant pagrindo, bet jie tokie pailti buvo, kai kuriuos laužiau, kad pilnai užsipiltytų, nes forma tai apvali doh.gif Kad ir nedideli, bet vistiek liko tarpai, tai paskui ten pribėgo visko lotuliukas.gif Bet pyragas dėl to nesuprastėjo bigsmile.gif

QUOTE(davija @ 2009 07 20, 10:03)
o su kiaušinais labai paprasta, iškloji keksiukų ar tartalečių formą kumpeliu ar šiaip dešra ar file kokiu, tada įmuši kiaušinį, paprieskoniuoji ir kepi arba orkaitėje arba mikrobangėje mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif
tik bėda, kad tartalečių forma į mikrobangę netelpa...

Atsakyti
QUOTE(Will @ 2009 07 20, 12:28)
Žinok , sausainius dėjau ant pagrindo, bet jie tokie pailti buvo, kai kuriuos laužiau, kad pilnai užsipiltytų, nes forma tai apvali  doh.gif  Kad ir nedideli, bet vistiek liko tarpai, tai paskui ten pribėgo visko  lotuliukas.gif  Bet pyragas dėl to nesuprastėjo  bigsmile.gif
drinks_cheers.gif
tik bėda, kad tartalečių forma į mikrobangę netelpa...

o kiek laiko tuos kiausus reikia mikrobangej kepti ir kokiu galingumu g.gif
Atsakyti