Įkraunama...
Įkraunama...

TUPPERWARE - indai Jūsų virtuvei

na tai pavakarieniaukim essen.gif essen.gif essen.gif
user posted image
Papildyta:
QUOTE(davija @ 2009 07 18, 21:47)
O šiaip tai aš ir pjaustau su samba mentele drinks_cheers.gif

ar sita ir yra "samba"mentele g.gif ?
user posted image
Atsakyti
ta pati mirksiukas.gif
dar patikrinau katalogą, tai ten tas peilis picai ir turi papildomą ratuką tešlai pjaustys ax.gif
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2009 07 18, 22:06)
ta pati mirksiukas.gif
dar patikrinau katalogą, tai ten tas peilis picai ir turi papildomą ratuką tešlai pjaustys ax.gif

na va doh.gif dar vienas reikalingas daiktas atsirado doh.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
pridėjai žagarėlių, tai dabar ir receptą parašyk mirksiukas.gif sėdžiu darbe visa apsiseilėjus dabar verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2009 07 18, 22:38)
pridėjai žagarėlių, tai dabar ir receptą parašyk mirksiukas.gif sėdžiu darbe visa apsiseilėjus dabar verysad.gif

eik jau irnesakyk.gif hihihi.gif is manes gaspadine.... doh.gif
kazkur ydejau ta recepta g.gif saldziuose receptuose,kur gaminam su tuperware mirksiukas.gif bijojau det cia receptuka,sakau gal nlb galima g.gif
Atsakyti
per tavo baimes, dabar turėsim klaidžiot po SM ieškodamos recepto doh.gif tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo davija: 18 liepos 2009 - 21:51
bandau atkopijuot is ten mirksiukas.gif
mano sio vakaro zagareliai gaminti su tupperware indais ir yrankiais
receptukas ka turejau ta dejau ir visko is akies:
3kiausiniai
0.5litro grietines(pusiau su rugpieniu)
sodos saukstelis(nugesintos su actu)
cukraus(pagal skony)
vanilinio cukraus
miltu....
dar pamirsau parasyti kad pyliau brendzio du kamstelius
mano mama degtines pila as neturejau tai pamaniau kad bus gerai toks koky turiu aisku galejau ir isgert o ne y zagareliu tesla pilt biggrin.gif tongue.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Norėčiau pigiau įsigyti 19 perliukų ir žele žiedą blush2.gif

Beje, kažkas minėjo, kad jau yra internete naujasis katalogas. Gal būtų įmanoma jį pamatyti? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo W@idaw: 18 liepos 2009 - 22:36
cia truputi ne i tema 4u.gif http://www.filmai.in/uzeik-15705.html nemokami filmai ziureti internete, visiskai nestringa, iskarto pasiijungia ir smagiausia tai, kad daug filmu lietuviu kalba thumbup.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2009 07 18, 21:06)

Kažin ar tas iš išpardavimo picai pjaustyti ratukas turi papildomą ratuką tešlai, na kaina jo žiauri, lygtais ~140? Vis gundausi pirkt, bet ir atidėlioju geresniems laikams biggrin.gif
Ir dėkui Gwidita, už skanius žagarėlius. Degtinė pilasi tam, kad žagarėliai nepritrauktų į tešlą aliejaus... 100 metų nekepiau jų doh.gif , gal ir nemokėčiau blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rosee @ 2009 07 19, 07:29)
Kažin ar tas iš išpardavimo picai pjaustyti ratukas turi papildomą ratuką tešlai, na kaina jo žiauri, lygtais ~140? Vis gundausi pirkt, bet ir atidėlioju geresniems laikams  biggrin.gif

Labutis smile.gif ,
išpardavime esantis picos ratukas neturi papildomų ašmenų pjaustyti tešlai schmoll.gif

Aš turiu iš katalogo šitą. Vaikams labai patinka ir picą pjaustyti, ir tešlą thumbup.gif
user posted image
O man labai patinka, kad picos peiliuko ašmenys užsidengia šituo tešlos peiliuko ratuku ir nereikia bijoti, kad įsipjausi netyčia blush2.gif , laikydamas stalčiuje ir ašmenys picos peiliuko neatšimpa ax.gif , nes uždengti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2009 07 19, 09:13)
Labutis  smile.gif ,
išpardavime esantis picos ratukas neturi papildomų ašmenų pjaustyti tešlai  schmoll.gif

Aš turiu iš katalogo šitą. Vaikams labai patinka ir picą pjaustyti, ir tešlą  thumbup.gif
user posted image
O man labai patinka, kad picos peiliuko ašmenys užsidengia šituo tešlos peiliuko ratuku ir nereikia bijoti, kad įsipjausi netyčia  blush2.gif , laikydamas stalčiuje ir ašmenys picos peiliuko neatšimpa  ax.gif , nes uždengti  thumbup.gif

gal sulauksim kada nuolaideles jam g.gif
Atsakyti