Įkraunama...
Įkraunama...

TUPPERWARE - indai Jūsų virtuvei

QUOTE(Will @ 2009 07 17, 11:30)
O kur dažniausiai jį naudoji? Aš vis pagalvoju, bet laikausi, nes turiu didelį ir manrods mažo nereikia, nes didelis juk taip pat smulkina, tik ten daugiau visko telpa  bigsmile.gif

Naudoju svogūno galvai susmulkinti, kai reikia koldūnams, kotletams ar kibinams... Nes smulkiai pjaustyti peiliu man nepatinka, o didelio Chefo šiuo atveju traukti tada tikrai neapsimoka. blush2.gif Ir ašarų lieti netenka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gwidita @ 2009 07 17, 13:46)
as matai neturiu to specelaus aparato kauliukams isimti doh.gif tai isimineju senovisku metodu doh.gif su ''grapke''mama taip ismokino blush2.gif

aaa, tada aišku 4u.gif Aš tokio būdo net nežinojau blush2.gif

QUOTE(Arita:) @ 2009 07 17, 22:31)
Naudoju svogūno galvai susmulkinti, kai reikia koldūnams, kotletams ar kibinams... Nes smulkiai pjaustyti peiliu man nepatinka, o didelio Chefo šiuo atveju traukti tada tikrai neapsimoka.  blush2.gif Ir ašarų lieti netenka  biggrin.gif

Aišku 4u.gif Aš svogūną smulkinu dideliu, vien dėl to neapsimoka mažiuko pirkti, bet kažkaip kartais norisi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kregzde @ 2009 07 17, 06:19)
Laba ryta
Galiu tik patarti su Amway pasivalyti, turi jie ten tokį baliklį (ne tik baltiem rūbam), tai aš rūbą pradžioje išskalbiu, tada ant dėmių užtepu miltukų ir užlašinu vandenuko, kad jie pasidarytų klampūs ir laikau taip, ateinu, patrinu ir pažiūriu po kiek laiko kas vyksta, jei nedingsta, dar laikau. Mamai iš kelnių net rūdžių dėmes išėme. O man gelbėja nuo vaiko apsiterliojimo uogom  doh.gif  Sorry už Offtopic, bet tikrai geras daiktas.

Ir dar - gal kuri iš mūsų platina Amway Vilniuje?

Aš turiu licenziją ir kartais parduodu, kai kam nors ko prireikia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2009 07 17, 22:22)
o po to išpilu į didijį Sambos 7,5l dubenį rausvuolį wub.gif kuris tupi su dangčiu ir jokie spygliukai ar skruzdėliukai neįlenda ten, ir transportuojant namo nereik sukt galvos, kad bagažinė bus pilna uogų, žodžiu super duper tongue.gif

labas rytas 4u.gif
as y sita dubeny serbentus skyniau ir gabenau namo is mamos kaimuko,tai man irgi thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif be baimes kad uogos issibarstys,ir telpa daug mirksiukas.gif

ir dar ne y tema,bet apie tuos rapsus ax.gif bet juk net rapsu medus buna,tai kaip tada bites medu ima jei sako kad jie toki nuodingi kad net vabzdziai joki ant ju nenutupia g.gif nu jau apie ta rapsa tai visiska nesamone tam straipsnyje parase doh.gif
Atsakyti
QUOTE(gwidita @ 2009 07 18, 08:35)
ir dar ne y tema,bet apie tuos rapsus ax.gif bet juk net rapsu medus buna,tai kaip tada bites medu ima jei sako kad jie toki nuodingi kad net vabzdziai joki ant ju nenutupia g.gif nu jau apie ta rapsa tai visiska nesamone tam straipsnyje parase doh.gif

nekreipk dėmesio, žinai, beveik visa raštliava tendencinga doh.gif bet aš ir taip neperku rapsų aliejaus, tai man kažkaip vienodai, o apie juos žinau tik viena, kad važiuojant keliu, akys džiaugiasi geltonais rapsų laukais, o jau kai pjauna, tai geriau tais keliais nevažiuot, nes jau smarvė kookia blink.gif
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2009 07 18, 09:17)
nekreipk dėmesio, žinai, beveik visa raštliava tendencinga doh.gif bet aš ir taip neperku rapsų aliejaus, tai man kažkaip vienodai, o apie juos žinau tik viena, kad važiuojant keliu, akys džiaugiasi geltonais rapsų laukais, o jau kai pjauna, tai geriau tais keliais nevažiuot, nes jau smarvė kookia blink.gif

lotuliukas.gif karsta.gif smarve tai jo...baisi buna....
Atsakyti
QUOTE(gwidita @ 2009 07 18, 07:35)
labas rytas 4u.gif
as y sita dubeny serbentus skyniau ir gabenau namo is mamos kaimuko,tai man irgi  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif be baimes kad uogos issibarstys,ir telpa daug mirksiukas.gif

aš kiek žinau, rapsų medus bevertis, na nežinau kiek čia tiesos, bet stengiuosi tokio ir nepirkti. O apie rapsų aliejų irgi ne kartą girdėjau, kad prasčiausias...
Atsakyti
smile.gif O labai įdomu būtų sužinoti, ką gero rašo Mini Quick Chef receptų knygelėje, kurią galima įsigyti už 3 Lt. mastau.gif Nes apie didžiojo panaudojimo galimybes iš tiesų informacijos yra daug daugiau. ax.gif
Atsakyti
visos turbut poilsiaujat vacation1.gif vacation4.gif bet as pas jus su klausimuku ax.gif kuo jus pjaustot kai reikia zagarelius ar pan...ant to padeklo(kocelinio)nes peiliu tai juk negalima g.gif
Atsakyti
QUOTE(gwidita @ 2009 07 18, 20:46)
kuo jus pjaustot kai reikia zagarelius ar pan...ant to padeklo(kocelinio)nes peiliu tai juk negalima g.gif

Mano pats pirmas įsigytas TW gaminys senai labai senai buvo toks peilis tešlai, dar buvo tokia "samba" serijos mentelė bei ratukas banguotas pjaustymui. O dabar net nežinau mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Arita:) @ 2009 07 18, 21:23)
Mano pats pirmas įsigytas TW gaminys senai labai senai buvo toks peilis tešlai, dar buvo tokia "samba" serijos mentelė bei ratukas banguotas pjaustymui. O dabar net nežinau  mastau.gif

nu kazkokia mentele turiu g.gif bet manau kad ten tokia tortui ar pyragui pjaustyt ax.gif bet vistiek su ja pjaustau ta tesla blush2.gif ale kad vyras kazkada paeme ir kiausiniene apverst bande doh.gif susilyde krastas jos doh.gif tai db labai prastai pjausto doh.gif
Atsakyti
jei žagarėlius darau, tai ir pjaustau tokiu ratuku (rimtai jo nebėr prekyboj g.gif ), bet dar esu mačius tokį prietaisiuką ratuką picai pjaustyt, bet su papildomu plastikiniu ratuku - tešloms (gal ten dabartinis kataloginis g.gif ). O šiaip tai aš ir pjaustau su samba mentele drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo davija: 18 liepos 2009 - 20:47