QUOTE(Willma @ 2009 02 27, 14:33)
Renatabux, tiksliai net nežinau, kas operuos. Konsultacijose lankėmės pas Puziną, jis ir siuntimą opruotis išrašė, tai galbūt jis ir operuos?

na, tiksliau tai žinoma, kad parašysiu po operacijos. Gyd sako, kad tai nesudėtinga operacija, bet man vis tiek kažkaip labai neramu, vis tik ir narkozė, ir nežinau, kaip iš viso jis reaguos, nes paskutiniu metu net nebenori eiti pas gydytojus, kol visus tyrimus pasidarėm , o dar kraują iš venos kol paimėm

na bet jau noriu kuo greičiau sutvarkyt šitą reikaliuką
Sveika, Willma,
mes konsultavomes pas Biliu, labai siltas zmogus ir sunus noriai pas ji eina. Pradzioje pakalbina sunu, o tik paskui apziuri, maniskis sako, kad pas kita gydytoja nesioperuos, manau, tai geriausias rodiklis, jog gydytojas tikrai super

Mums taip pat sake, kad operacija nesudetinga ir sekancia diena po operacijos, jei gerai slapinsis, israsys namo. Labai tikiuosi, kad taip ir bus, nes ligonines mane slegia

O narkoze bendra duos? Kazkaip apie tai visai pamirsau pklausti.

Tik viena mamyte is SM man rase, kad pries operacija urologiniame skyriuje vaikuciams kazkokiu lasiuku i nosyte ilasina, tai tada jie buna kaip apduje ir neatsimena nieko, toki ji ir isveza i operacine

Kai mums operavo adenoidus pries 3 metus, tai dave tabletyte isgert tokia, tai taip pat apsinese ir nieko neatsimine, tik is narkozes busdamas buvo labai neramus, bet paskui nuraminau ir pamiegojes pora valandu, atsikele puikios nuotaikos

Va, tik del ligos operacija atidejo menesiui, kad sustipretume, o taip norejau viska greiciau sutvarkyt, bet ka padarysi, teks palaukt

Willma, nesijaudink, viskas bus gerai

Svarbiausia sunu nuteik, kad jis nieko nejaus ir operacijos neatsimins, tai gal ramesnis bus. Dar diena pries operacija, kai atsigulsit i palata, pazais su vaikais zaidimu kambaryje, gal tada is vis nusiramins. Zodziu, abiem stiprybes ir sekmingo gijimo po operacijos