Įkraunama...
Įkraunama...

Nevalgiukai

QUOTE(vailin @ 2008 02 17, 15:43)
MIELOS NEVALGIUKU MAMOS,NORIU PASIGUOSTI IR AS,O GAL BUT SULAUKSIU IR JUSU PATARIMU.MANO MAZULEI JAU METUKAI,BUVO LAIKO TARPAS KAI VALGEM TIKRAI GERAI IR PO DAUG,NU BET DABAR KOSMARAS,NIEKO NEPRIPAZYSTA ISSKYRUS MP.VISAS BEDAS MECIAU ANT DYGSTANCIU DANTUKU,BET DABAR JAU 4 ISDYGE,O KOSMARAS VIS TESIASI,NEVALGO NIEKO.JEI PER PRIEVARTA IKISU PIRMA SAUKSTA JOGURTO ,TAI TADA DAR SUVALGO INDELI,O APIE KOSES IS SAUKSTO NEI MINTIES NEGALI BUTI,PAMACIUSI LEKIA KUO TOLIAU,BURNA UZCIAUPTA,KAD NET SEILE NEISVARVETU.SIAIP I RANKYTES PADUOTA MAISTA VALGO,BET NEMANAU ,KAD NUO VISOKIU SAUSAINUKU,OBUOLIUKU,IR T.T.GABALIUKU JI SOTI.VIENA PAGUODA GAL JAI PAKANKA KO GAUNA DAR IS MP.PATARKITE.

sveika, maniske lygiai taip pat laksto nuo sauksto uzspaustom lupom lotuliukas.gif jei ka per prievarta ikisu, tai dar pavalgo.. ax.gif , bet as jai i jos lekstele papjaustau gabaliukais virtos mesytes, makaronu,darzoviu.. dar padedu jos sakute.. tai belakstydama is tos leksteles pavalgo, kartais su rankytem, kartais bando su sakute lotuliukas.gif , dar padedu jai pasiekiamoj vietoj koses su sauksteliu, tai tos dar pati pagnaibo smile.gif , aisku tenka daug tvarkyt po tokio valgymo doh.gif bet ka jau padarysi mirksiukas.gif nevalgi jinai pas mane, bet svoris auga viskas pagal normas.. gydytoja negali atsistebet, kokia jau didele bigsmile.gif nesuprantu, is kur tas svoris auga g.gif gal nuo vitaminu lotuliukas.gif , bet su savo pupytes atsisakymu nevalgyti, kai ja maitina, supratau, kad nori vaikas savarankiskumo.. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(self @ 2008 02 21, 20:54)
sveika,  maniske lygiai taip pat laksto nuo sauksto uzspaustom lupom  lotuliukas.gif  jei ka per prievarta ikisu, tai dar pavalgo..  ax.gif , bet as jai i jos lekstele papjaustau gabaliukais virtos mesytes, makaronu,darzoviu.. dar padedu jos sakute.. tai belakstydama is tos leksteles pavalgo, kartais su rankytem, kartais bando su sakute  lotuliukas.gif  , dar padedu jai pasiekiamoj vietoj koses su sauksteliu, tai tos dar pati pagnaibo  smile.gif , aisku tenka daug tvarkyt po tokio valgymo  doh.gif  bet ka jau padarysi  mirksiukas.gif  nevalgi jinai pas mane, bet svoris auga viskas pagal normas.. gydytoja negali atsistebet, kokia jau didele  bigsmile.gif  nesuprantu, is kur tas svoris auga  g.gif gal nuo vitaminu  lotuliukas.gif , bet su savo pupytes atsisakymu nevalgyti, kai ja maitina, supratau, kad nori vaikas savarankiskumo..  bigsmile.gif

Sveikutė pas mane irgi tas pats buvo, kaip pas vailin doh.gif oi pergyvenau, kad bus kaip laukinukas tik su rankytėm valgydavo nieko absoliučiai nič nieko nuo šaukšto nebevalgė. Nu ką ir nedraugaujam su šaukštu tik išskirtinais atvejais, kaip jam protą kažkas nušviečia blush2.gif lotuliukas.gif bet už tat turim draugą šakutę thumbup.gif su kuria ir dar kaip draugaujam, o dėl savarankiškumo tai doh.gif drinks_cheers.gif begalinis noras ir jau man tas žodis PATSSSSS doh.gif biggrin.gif bet džiaugiuosi auga mūsų vaikai wub.gif
Atsakyti
Pas mane irgi nevalgiukas, todėl bent kažkuriam laikui jungiuosi į jūsų būrį 4u.gif
rašau "kažkuriam laikui", nes labai tikiuosi, kad pradėt tas mano vaikas valgyt doh.gif

Mums dabar 9,5 mėn., o valgo prakštikai tik MP. Pavargau jau valgydinti be rezultatų. Labai pavydžiu mamytėms, kurių vaikai normaliai valgo unsure.gif Verdu pati, duodu pirktines, pirktines maišau su savo doh.gif blush2.gif ko tik nedarau... rodom spektaklius, kad prasižiotų, maistelį šildau n kartų (jau nusižengiau ir savo taisyklėm,kad nešildyti maisto mikrobangėj, nešildyti daug kartų), o ką daryt, jei per 5 min. įkišu kokį šaukščiuką.

Beje, nevalgo nei obuolio, nei banano(tiesa, mandarinus pačiulpia), sausainiukus pakramto kartais, bet kas iš jų. Dar duodu į rankytę batono, duonos, bet daugiau ištrupina.

Nesijaudinčiau ir tikrai nekiščiau, bet hemoglobinas tik 101 verysad.gif

Niekada negalvojau, kad mano vaikas bus nevalgus, nes pati apetitu nesiskundžiu blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Meina: 23 vasario 2008 - 12:43
o maniskis kruopu koses valgo, bet mesos su darzovem schmoll.gif bandziau pirktines - lapnoja tik duok greiciau. bet gydytoja sako, geriau savo mazai nei pirktiniu daug. bet kad jis dar anksciau kokius 5 saukstelius suvalgydavo, dabar net neziuri i ta sauksta.su rankom patepnoja po kose ir baigta.
dabar jam 9 menesiai.
nezinau, kaip jam ta mesa pateikt, kad skanu butu? gal su kruopom? g.gif
Atsakyti
Mes taipm pat is tu nevalgiuku,jau nebezinau ka ir bedaryti,pavargau nuo to nuolatinio lakstymo pskui ji sauksteliu,taip vargstam jau nemazai ir nebezinau ko griebtis g.gif
Atsakyti
mes irgi nevalgiukai.Svorisneauga, o krenta.Mums jau puse metu, o suvalgom nedaugiau 120ml per maitinima, kas 3val.Is kosiu valgo pirktines tiktai, o ir tu paciu pirmi trys saukstai sulenda.Poto arba kisimas prievarta arba asaros doh.gif Gydytoja liee kisti po maziau, bet dazniau.Na ir ka...atpylineja tada ziauriai.net nezinau ka skanaus tam vaikui pasiulyt.
Atsakyti
QUOTE(Tuliuke @ 2008 03 16, 16:49)
mes irgi nevalgiukai.Svorisneauga, o krenta.Mums jau puse metu, o suvalgom nedaugiau 120ml per maitinima, kas 3val.Is kosiu valgo pirktines tiktai, o ir tu paciu pirmi trys saukstai sulenda.Poto arba kisimas prievarta arba asaros doh.gif Gydytoja liee kisti po maziau, bet dazniau.Na ir ka...atpylineja tada ziauriai.net nezinau ka skanaus tam vaikui pasiulyt.

Užuojauta iš širdies mamukai wub.gif mes jau šią temelę, buvom kaip ir apleidę blush2.gif Kadangi atradau savo sunyčio nevalgymo priežąstį, jis papuliu man ilgai buvo sotus doh.gif kol nutariau nutraukti maitinimą, ir nuo to laiko pradėjome valgyti ir pusryčius ir pietūs ir vakariene thumbup.gif Bet mum jau kitą mėnesį 2 metukai unsure.gif o jūsų tokie mažuliai.
Bet mano sunyčio nevalgymas prasidėjo nuo 9 mėn., oi vargau iki šiolei verysad.gif ir dabar labai yra išrankus mastui unsure.gif
Tad tik didelės kantrybės ir teks susitaikyti su tuo, kad jūsų vaikelis toks, o ne kitoks, kaip kaimynės ar draugės wub.gif nes jau susitaikiau ir aš
O močiutė mūsų sako žydo vaikas laugh.gif kadangi visi aplinkui šoka, kai Matukas valgo lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikutės, mamytės,

pradėjau skaityti jūsų temelę, bet jau akys raibuliuoja, nutariau geriau parašyti smile.gif Mūsų aukseliui jau už kelių savaitėlių metukai, bet jis valgo tik mano pienuką. Vienu metu valgė vos vos papildomą maistuką - daržovienes, kruopų košeles, bet laaabai nedaug, paskui ėmė vos tik įdėjus į burnytę papildomo maisto, atpylinėti, o dabar nieko neįsiūlysi, duok dieve, per dieną suvalgo du šaukštelius daržovyčių ar kruopų košytės... Darėme visokiausių tyrimų, buvome ir pas docentą, ir šiaip gydytojus, jau visko visko išbandėme... Tyrimai visi geri, per tris mėnesiukus priaugome tik 400gr, bet šiaip svoris dar dar nėra labai mažas, nors mūsų pediatrė ir sako, kad galėtų bent puskilogramiu būti daugiau... Na, o visi gydytojai kaip susitarę tvirtina - vaiko toks pasirinkimas - pagrindiniu maistu pasirinko jūsų pienuką... Būtų viskas gerai, maitinčiau ir maitinčiau, tik va jau visiškai išseko kantrybė, nebėra sveikatos, jis naktim keliasi po 6-8 kartus, užvalgo, pamiega ir vėl oplia... Net dieną neišmiega poros valandų, bunda po valandėlės, patraukia pienuko, tuomet toliau miega... Žodžiu, vis tempėme taip su vyru, bet baisu darosi, vakinas jau beveik vaikšto, tuoj metai, o valgo vien tik mamos pieną. Nebežinau, galvoju gal bandyti keliom dienom savaitgalį jį palikti su tėtuku, gal po kelių parų ims valgyti bent kokią košelę? Taip nesinori visiškai nutraukti maitinimo, bet kitų būdų nebeišmastau doh.gif Buvau ir pati tempusi laiką, nedavusi jam savo pieniuką, siūliusi įvairaus maituko pusdienį ir su vyru buvau palikusi pusdieniui, bet nieko nepavykdavo, visad laukdavo mamos pieno - baisiai verkdavo, rėkdavo MAMA AM, net užmigdavo užsiverkęs, bet vis tiek nieko nevalgė... Niu, aš jau visai visai pasimetus... verysad.gif
Atsakyti
Sveikutės. Ir mums su dukryte tenka prisijungti prie nevalgiukų būrio. Labai mažai valgo. Porą šaukštų ir viskas. O būna, kad ir to neįkišu. Guodžiuosi nors, kad actimelį geria. Nors šiek tiek vitaminų. Šokdina mus nerealiai. visi aiškina, kad dantukai. Nu bet kiek galima jau. Turim 14 dantų. doh.gif
QUOTE(Dangiuks @ 2008 03 17, 23:05)
Sveikutės, mamytės,

Pas jus kaip matau išvis blogai. g.gif Kaip aukščiau mamytė rašė, kad nutraukė MP ir viskas susitvarkė, tai ir jums siūlyčiau. Nors aišku labai sunku, kai vaikas taip rėkia. verysad.gif

P.S Taip pavydžiu tėvams, kurių vaikai valgo. verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amiletta: 18 kovo 2008 - 12:07
QUOTE(Amiletta @ 2008 03 18, 13:05)
Sveikutės. Ir mums su dukryte tenka prisijungti prie nevalgiukų būrio. Labai mažai valgo. Porą šaukštų ir viskas. O būna, kad ir to neįkišu. Guodžiuosi nors, kad actimelį geria. Nors šiek tiek vitaminų. Šokdina mus nerealiai. visi aiškina, kad dantukai. Nu bet kiek galima jau. Turim 14 dantų. doh.gif

Pas jus kaip matau išvis blogai. g.gif Kaip aukščiau mamytė rašė, kad nutraukė MP ir viskas susitvarkė, tai ir jums siūlyčiau. Nors aišku labai sunku, kai vaikas taip rėkia. verysad.gif

P.S Taip pavydžiu tėvams, kurių vaikai valgo. verysad.gif

Ech, išdygsta dantys, prasideda kiti vargeliai su tais vaikeliais doh.gif Ir džiaugsmelis, ir vargelis doh.gif Žinokit niu ir kai labai valgūs negerai yra doh.gif Mano draugė slepia maistą nuo savo keturmetės, nes jau ji antsvorį turi, begalinis potraukis valgyti doh.gif Niu kiekvienam savos bėdos doh.gif
Aš jau tikrai mastau apie MP nutraukimą. Bet nežinau, ką imti taip ir nutraukti? Ir naktinius maitinimus, ir dieninius? Gal naktinius iš pradžių dar palikti? Nors jei pamatys, kad gali vėl gauti MP, vėl supras, kad gali laukti ir duos pieniuko... g.gif Bet jeigu pilnai imsiu ir nutrauksiu gi aš pati sprogsiu nuo pieno, nes jo laaabai daug turiu, juk metų vaiką pilnai maitinu tik savo pienu...
Nebežinau ir ką besumastyti... g.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dangiuks @ 2008 03 18, 16:34)
Aš jau tikrai mastau apie MP nutraukimą. Bet nežinau, ką imti taip ir nutraukti? Ir naktinius maitinimus, ir dieninius? Gal naktinius iš pradžių dar palikti? Nors jei pamatys, kad gali vėl gauti MP, vėl supras, kad gali laukti ir duos pieniuko... g.gif  Bet jeigu pilnai imsiu ir nutrauksiu gi aš pati sprogsiu nuo pieno, nes jo laaabai daug turiu, juk metų vaiką pilnai maitinu tik savo pienu...
Nebežinau ir ką besumastyti... g.gif  4u.gif

gal bandyk nusitraukineti ir duoti is buteliuko, taip atpras nuo papulio unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Tuliuke @ 2008 03 20, 10:42)
gal bandyk nusitraukineti ir duoti is buteliuko, taip atpras nuo papulio  unsure.gif

bandyta - iš buteliuko negeria verysad.gif
Atsakyti