Sveikutės, mamytės,
pradėjau skaityti jūsų temelę, bet jau akys raibuliuoja, nutariau geriau parašyti

Mūsų aukseliui jau už kelių savaitėlių metukai, bet jis valgo tik mano pienuką. Vienu metu valgė vos vos papildomą maistuką - daržovienes, kruopų košeles, bet laaabai nedaug, paskui ėmė vos tik įdėjus į burnytę papildomo maisto, atpylinėti, o dabar nieko neįsiūlysi, duok dieve, per dieną suvalgo du šaukštelius daržovyčių ar kruopų košytės... Darėme visokiausių tyrimų, buvome ir pas docentą, ir šiaip gydytojus, jau visko visko išbandėme... Tyrimai visi geri, per tris mėnesiukus priaugome tik 400gr, bet šiaip svoris dar dar nėra labai mažas, nors mūsų pediatrė ir sako, kad galėtų bent puskilogramiu būti daugiau... Na, o visi gydytojai kaip susitarę tvirtina - vaiko toks pasirinkimas - pagrindiniu maistu pasirinko jūsų pienuką... Būtų viskas gerai, maitinčiau ir maitinčiau, tik va jau visiškai išseko kantrybė, nebėra sveikatos, jis naktim keliasi po 6-8 kartus, užvalgo, pamiega ir vėl oplia... Net dieną neišmiega poros valandų, bunda po valandėlės, patraukia pienuko, tuomet toliau miega... Žodžiu, vis tempėme taip su vyru, bet baisu darosi, vakinas jau beveik vaikšto, tuoj metai, o valgo vien tik mamos pieną. Nebežinau, galvoju gal bandyti keliom dienom savaitgalį jį palikti su tėtuku, gal po kelių parų ims valgyti bent kokią košelę? Taip nesinori visiškai nutraukti maitinimo, bet kitų būdų nebeišmastau

Buvau ir pati tempusi laiką, nedavusi jam savo pieniuką, siūliusi įvairaus maituko pusdienį ir su vyru buvau palikusi pusdieniui, bet nieko nepavykdavo, visad laukdavo mamos pieno - baisiai verkdavo, rėkdavo MAMA AM, net užmigdavo užsiverkęs, bet vis tiek nieko nevalgė... Niu, aš jau visai visai pasimetus...