QUOTE(Agate @ 2008 01 27, 16:46)
Sveikos, nevalgiuku supermamos. Musu mazoji (po savaites sueis metukai), nevalgo nuo 4 men - man tada staiga nuo streso dingo pienas, mes pradejom duoto misinius, kuriuos ji isvemdavo. Tai kol vel atstaciau piena ( kas 2 valandas nutraukinejau nors po 10 ml) 3 dienas ji per para suvalgydavo tik 400 ml MP (daugiau nebuvo) ir kazkiek arbateles. Net vaziavom i ligonine, bet nepagulde, nes vaikas atrode normaliausias. Poto, kai atsirado pienas, ji nebeeme kruties - teko valgidinti miegancia. Atsirado mazakraujyste, ir kai sakoma, prasidejo... Veziojom pas neurologus, gastroenterologus, dietologus ir niekas nieko nerado blogo - vaikas normaliausias, judrus. Tik nevalgo... Nuo 4 men ivedem darzoviu tyre, veliau mesyte, zuvi. Dabar sveriam gal kokius 8 kg (nors gime 3400). Kiekvienas maitinimas - tai kazkas baisaus. 2 dienas valgo normaliai, poto 5 dienas isvis nieko neisiulysi - tenka maitinti miegancia - MP, misiuniu, uzpiltynem kosem. Per para daugiausiai suvalgo 700 ml maisto (Cia jau kartu su MP, misinuku, varskytem). Pradejau kist per prievarta (po to kai 2 dienas is eiles nevalge nei pietu nei vakarienes), tai dabar pamato sauksta ir pabega iskart susiraukusi. Nebezinau ka daryti su maistu - gydytoja sako, kad nieko nepadarysi - gal isaugs is sito.
man atrodo kad skaitau savo istorija, ir mano lelka nuo 2 men taip pradejo elgtis, ir as vis tikiuosi, kad kai prades valgyti normaliai koses viskas stebuklingai pasikeis............
bet jeu tau jau taip metus tesiasi............nu kosmaras, ir ka reiskia, tas "isaugs"
pabandyk nueit i ankstuvosios reabilitacijos centra, te dirba kinezeterapeutas, logopedas ir psichologas komandoje, gal pades