QUOTE(Nikoleta @ 2008 01 18, 22:32)
jungiamės ir mes į šį būrelį
mums jau beveik 1,5 m, sveriam lyg ir normaliai atrodo mergina tikrai nealkana ir žandukai ir leškutės. Bet tai tikriausiai MP nuopelnas nes vis dar maitinu, negaliu nemaitint nes ji žiauriai nevalgo

. Užkandžiavimų nepripažysta

duonytė, duoniukai, sausainiai tai tik patruptinimui, ir žaidimams. Valgo, ką valgo lesioja, pvz šiandien pusryčiai, ryžių košė - 0,5 šakštelio, kita viskas išspjaudyta ir išžiaukčiota. Pietūs - kotletas su bulvėm 2 šaukštelai mažulyčiai, daugiau vėl viskas išspjaudyta ir burna išvalyta, vakarienė vėl bandžiau kotletuką nei per kur

ir tokios visos dienos daugiau 3 šakštelių nieko nesuvalgo. Vieną dieną neištvėrus, ėmiausi prievartos

rėkė staugė bet per jėga sumaitinau net 15 šaukštų

ir taip 3 dienas, jau net ir pati žiojosi, rėkdavo bet pati žiodavosi valgydavo, kramtydavo, galvojau jau pagerės. Bet vieną rytą vėl viskas iš naujo ir dabar dar blogiau nes spjaudo žiaukčioja neryja, jaučiu pati prisidyrbau su prievarta

anksčiau 3 šaukštus bet, nors tris gražiuoju o dabar... 0
Apie bandymus, ir žaidžiu, ir multikus žiūriu nieks nepadeda. Jau pamato mane su šaukštu, sutysia visus man žaislus išsodina ir man liepia juos maitint, o pati bėga

apti nevalgo, maitinimo kėdutės nepripažysta iškelia isteriją. Mes su vyru ir stengiamės prie jos valgyti kad norėtų, bet jai dzin ką mes valgom, galim ir saldainius valgyt, jai vienodai. Neatsilaiko tik prieš lašinukus, lipa zyzia kad duot, matyt kvepia

bet tai rukyta tuščiam skrandžiui tai tik palaižys gauna
Oi, turėsi vargo, mamyte, užjaučiu.

Kaip visa tai man pažįstama.

Iki skausmo.

Viena, galiu dabar pasakyt: nesureikšmink mitybos.

Ne vienintelis dalykas pasaulyje.

Jeigu vaikas atrodo gerai, ir jam to pienelio pakanka (na, beveik pakanka), tai dar nėra taip blogai.

Palik viską natūraliai plėtotis. Vaikas palengva atsirinks. O į tą į norimą maistą pabandyk gal įdėti tų lašinukų kokių spirgučių nuoviro ar tiesiog pačių jų. Dėl kvapo. Vis geriau, negu pačius lašinius graužti. Skonio receptoriai bus apgauti, ir vaikas kažką gaus.

Aš pati buvau vaikystėj labai nevalgi (jau rašiau), tai, aišku, mane maitino košytėm. O paskui sykį tyriausi alergijas nuo maisto. Ir paaiškėjo, kad atsisėdus vien prie tų košyčių, galiu visai nusibaigti, taip man jos netinka. Negąsdinu, bet pasiūlau pamąstymui.

Gal yra ir kitokio, ne tokio tradicinio maisto tavo vaikučiui? Pavaikščiok su vaikučiu po marketus, kur maistas, daržovės, pažiūrėk, kur tavo vaikučiui rankytės tiesiasi. Pabandyk duoti to, kad ir natūraliu būdu (jei įmanoma), nors tas maistas tau pačiai ir neįprastas. Mano draugės vaikutis, kai ji skusdavo bulves, laukdavo šalia. Ir ji vos nuplovusi turėdavo duoti
žalią bulvę!

Kam ko reikia.