QUOTE(Simense @ 2008 01 11, 08:22)
Tau tai tikrai taip nebus.

Jeigu jau valgote ir daržoves, ir mėsytę. Ypač daržoves (juk vitaminai!). Bet aš irgi užaugau, nors buvau labai nevalgi, ir imuninė sistema ne tokia stipri buvo, kaip pas sūnų. Dabar valgau beveik visokį maistą, ir mėgstu daržoves (nors vaikystėje nelabai). Aš, aišku, gaminuosi, kas man patinka (o valgį daryti mėgstu, man tai kūryba

). Su vaiku sunkoka tik tiek, kad reikia atskirai daryti. Bet manau, kad tokiame amžiuje atskirai daryti jau yra išlepimas. Kažkas pražiūrėta.
Vienas išminčius yra pasakęs: Maistas neturi būti labai skanus. Tai mūsų gyvybei palaikyti.. Taigi į tą skanu-neskanu, reikia per daug neįsijausti. Na, gal mažiukam ir reikėtų paderinti.

O apie mane tėvai nešokinėjo (buvau ne vienintelis vaikas), padėta ant stalo ir valgyk. Tai ir svečiuose nelabai raukydavausi, ištverdavau.
Ačiu Simense viliuosi,. kad išaugsim iš tų nevalgiadienių
QUOTE(Joleks @ 2008 01 11, 12:33)
Sveikos
Maniskis valgo viska tik nedideliais kiekiais. Jam irgi labai patinka makaronai
Sveikutė Joleks retai kada užsuki

Oi gerai būtų, kad viską valgytu

O kaip jum su košytėm reikaliukai, taip svaigstu pagaminčiau gardžiausią, bet tik jis paragauja žiaukčiot pradeda. Žinai gal reikia, kaip kūdikiui

po biški prie naujo maisto. Bet, kad ankščiau net tryjų grūdų košes valgydavo, bet kažkas atsitiko ir viskas, bet čia buvo po antibiotikų

O gal man iš laukti kol bus visiškai alkanas ir tada bandyti prie košyčių pratinti iš naujo. Bet va džiaugiuosi, kad mėsos nevengia pirmadienį vedu kraujuko tyrimą darysim, tai oi nusiraminsiu. Nes dabar tik ir suku galva, ar jam pakanka visko iš to lesimo, kitaip nepavadinsi jo valgymo

bet jam tiek užtenka, nes energijos pas jį

Ir dar pradėjo be galo daug gerti, sunerimau kame reikalas niekad tiek negerdavo visad normaliai, o dar ir krūtimi maitinu, tai skysčiu manau kaip ir pakanka

Tai gydytoja sunerimo ir iškart davė cukrų ištirti

tai dar vienas galvos skausmas. Bet nieko ištversiu

Jum sveikatytės užsuk dažniau