Įkraunama...
Įkraunama...

Nevalgiukai

QUOTE(Viola fiola @ 2007 12 10, 12:04)

Kaip ten sekasi nevalgiukams? Mano mergytei labiau visgi brokoliai patiko, dabar supazindinau su kalafiorais... Sveria ji gal truputuka maziau nei ta taip megiama daktaru "norma", bet ir as nedidele, tai ir vaikas negali buti gigantas! Labai noreciau pamatyti pagal ka ir kaip skaiciavo tas normas?  g.gif stebejo 100 kudikiu ir padare isvadas?  lotuliukas.gif Juk kiekvienas skirtingas  4u.gif

sveika,

mus paskutinio apsilankymo metu gydytoja labai nuramino - mergaite vystosi gerai, yra stipri, todel nera reikalo jaudintis. Kaip mano gydytoja sake - 'visokiu yra, visokiu zmoniu reikia'. As irgi esu nedidele (1.64cm), vyras - 10 cm aukstesnis, tai nereik noret, kad vaikas augtu kaip ant mieliu. Zodziu, dabar jau ramiau...
Beje, as vakarais visada i pienuka dukrytei idedu virtos diena kosytes (jei lieka), tai pastebejau, kad ji daug daugiau suvalgo ir tada geriau nakti miega.
o siaip maniskei tai visos koses su cukinija patinka.
Kaip kitos mamytes ir ju vaikiukai laikos?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vetra72 @ 2007 12 10, 11:12)
sveika,

mus paskutinio apsilankymo metu gydytoja labai nuramino - mergaite vystosi gerai, yra stipri, todel nera reikalo jaudintis. Kaip mano gydytoja sake - 'visokiu yra, visokiu zmoniu reikia'. As irgi esu nedidele (1.64cm), vyras - 10 cm aukstesnis, tai nereik noret, kad vaikas augtu kaip ant mieliu. Zodziu, dabar jau ramiau...
Beje, as vakarais visada i pienuka dukrytei idedu virtos diena kosytes (jei lieka), tai pastebejau, kad ji daug daugiau suvalgo ir tada geriau nakti miega.

Tai taip istikruju tiesa, bet kazkaip vis tiek labai neramu, kai po keliu sauksteliu jau purto galva ir sako ne ne ne.. Manoji tai jau beveik metu, lesa kaip zvirbliukas, bet gal jai istikro tiek uztenka. duodu jau normalu maista, nes kosiu tai nei i burna neima, o normalu nors po kelis kasnelius paima, nes matyt idomu kas cia...
Atsakyti
Sveikos, jau rasiau anksciau apie savo dukriuka-nevalgiuka. kol valge tik MP, tai suvalgydavo apie 600 ml. per para- zinojau, nes nutraukta pienuka valgo. dabar pradejo koses visas valgyt, tai per diena visiskai nieko negeria, tik nakti 3 kartus ikisu, kad nors nakti pagertu, ( is viso apie 200ml. iseina)o taip jauciu, kad ismiegotu ir negerus, bet kas tada???pienuko uztenka, nusitraukineju, o puse jo i kriaukle pilu - neisgeria viso...Kosiu irgi nedaug tesuvalgo. siandien svere - tai 6 kg, o jau kita savaite Rugilytei 7 men...Vienu zodziu baigiu is proto iseit nuo tos itampos ir skaiciavimo, kiek suvalge, nuo pastovaus siulymo, ir zinoma pastovaus dukrytes galvos sukimo i sali - nenoriu, vadinasi. O dar siandien suzinojau, kad mazakraujyste jau yra, tai is vis verkti norisi. Visi sventinem nuotaikom gyvena, o man vieno tik norisi - kad greiciau uzaugtu...
Atsakyti
QUOTE(vetra72 @ 2007 12 10, 12:12)
sveika,

Kaip džiugu vetra72 už tavo mergytę thumbup.gif
O, kad as galėčiau į savo pienelį košės pridėti, tai sočiai užmigtu ir nereiktų n kartų keltis ir duot papulį unsure.gif Bet man kaip poteriai tas kėlimasis lotuliukas.gif Būna, kad išmiega ilgiau, tai aš pati prabundu, kad jau reikia maitinti, o jis saldžiai miega wub.gif tongue.gif Mūsų apetitas pasitaisęs ploja.gif valgo pusryčiu, ko ankščiau sunkiai, jau bandom prie košytės po biški pratintis lotuliukas.gif Kaip keistai skamba mano žodžiai, kaip apie leliuką kalbėčiau blush2.gif Bet atsidžiaugti negaliu, gal greit teks palikti šią temelę ax.gif
Kaip viola fiola laikos ir jos princesė wub.gif
Mačiau dar yra atsidariusi viena temelė Nevalgiukai, tai gal ten įntensyviau bendraujama g.gif
gintute.j nesisielok blush2.gif tam ir yra ši temelė, kad ateitumei ir pasiguostumei apie savo rūpestėlius console.gif Mes čia besilankančios mamytės tave puikiai suprantam bigsmile.gif Kadangi šokinėju nuo jo suvalgyto kiekvieno kasnelio drinks_cheers.gif
Visos tikimės, kad išaugs ir bus burbuliai, aš ir darysiu kraujuka po naujų, nes paakiai patamsėja kažko pas manajį unsure.gif
Atsakyti
sveika Wikonda 4u.gif as irgi dziaugiuos uz tavo berniuka, saunu, kad jau pradeda po truputi valgyt daugiau 4u.gif

o gintute.j labai puikiai suprantu. Labai skaudu ir liudna, kai vaikutis nevalgo, pati kiek kartu verkiau, jaudinaus, vos ne meldziaus pries kiekviena maitinima, kad daugiau suvalgytu... o dar jei kraujuko tyrimai ne kokie... verysad.gif na bet gal kaip nors isaugsit. As tai save guodziu, kad kai jau pasieksim ta amziu kai gales valgyt visko po truputi, kai mokes kramtyt maisteli, tai bus geriau...
Atsakyti
Aciu mamytes uz palaikyma. Vis ramiau jauciuos, kai paskaitau, kad mano mazule ne viena tokia be apetito. Laikykimes, ir tikekimes geriausio.
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
ir mano maziukas-nevalgiukas, maitinu MP ir tyrelemis, kol buvo darzoviu, tai valgydavo noriai, o kai dasidejo mesyte, tai isvis nevalgo, verkia, panikuoja, isspjauna doh.gif . O pas mus dar ir mazakraujyste, tai mums mesyte -butinybe unsure.gif
Stipybes mamytes!
Atsakyti
QUOTE(moss @ 2007 12 22, 17:17)
Sveikutes  4u.gif
ir mano maziukas-nevalgiukas, maitinu MP ir tyrelemis, kol buvo darzoviu, tai valgydavo noriai, o kai dasidejo mesyte, tai isvis nevalgo, verkia, panikuoja, isspjauna  doh.gif . O pas mus dar ir mazakraujyste, tai mums mesyte -butinybe  unsure.gif
Stipybes mamytes!

Sveikutė, pilnai tave suprantu, kadangi pati tokį auginu verysad.gif Maniškis jei neduočiau nieko valgyti, tai visą dieną galėtu prabūt nevalgęs ir net nepaprašytu doh.gif Vargstu juodai, atrod lyg jau jau taisos apetitas ir še tau nė kasnelio neįsiūlysi, o per prievarta negrūdu unsure.gif Matai, o gal kokius požymius pastebėjai mažakraujystės, tarkim Matuko paakiai labai net labai pajuodo išbalęs verysad.gif Geležies trūkumas jaučiu tikrai yra po naujų lekiu tyrimų daryti. Kaip jum pasireiškė ta mažakraujystė, o gali būt kad tai ir įtakoja tas siaubingas nevalgymas ir apetit neturėjimas g.gif Visi juokias, kad jis vegetaras, nes morka graužia tiek žalią tiek virtą, agurką tik paduok, žalią bulba prašo, makaronus kerta. O va kito maisto schmoll.gif Apie mėsa, tai geriau patylėsiu, šian šeip netaip įsiūliau vištienos, tai gal palesė 50g kokia verysad.gif Geria daug. Tai va įdomu kokie tyrimų rezultatai pas jus buvo, ta prasme hemoglobinas, nes siaubingai pergyvenu ir ką jum skyrė gydytoja 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes 4u.gif
Ar priimsit i savo buri dar viena nevalgiuka ax.gif ? Jei per diena suvalgo 100 ml darzovienes (sutrintos iki vientisos mases be gumuliuku) tai buna super... O siaip tik pamato sauksta burnos link nesama rekia klykia dauzosi doh.gif Naktim keliasi kas valanda arba pusvalandi MP "gert" doh.gif blink.gif :isikisa papuli i burna ir miega, jei istrauki -rekia. Isgeria per visa nakti koki 200 ml. Gal jus kokiu vit duodat? Ka jus darot kad nors kiek daugiau valgytu? Jei kosej buna gabaleliu ziaukcioja ir ne valgo.
Atsakyti
QUOTE(kitia @ 2007 12 27, 21:10)
Sveikos mamytes 4u.gif
Ar priimsit i savo buri dar viena nevalgiuka ax.gif ? Jei per diena suvalgo 100 ml darzovienes (sutrintos iki vientisos mases be gumuliuku) tai buna super... O siaip tik pamato sauksta burnos link nesama rekia klykia dauzosi doh.gif  Naktim keliasi kas valanda arba pusvalandi MP "gert" doh.gif  blink.gif  :isikisa papuli i burna ir miega, jei istrauki -rekia. Isgeria per visa nakti koki 200 ml. Gal jus kokiu vit duodat? Ka jus darot kad nors kiek daugiau valgytu? Jei kosej buna gabaleliu ziaukcioja ir ne valgo.

Sveikutė, kaip galima būtų nepriimti wub.gif Taigi taip gera ant širdeliės palieka, kai pasidalini savo rūpestėleis ax.gif Mano sesers berniukas, tai tokio amžiaus springdavo nuo nepertrinto maisto doh.gif oi ilgai kankinos kol prirato ryti kietą maistą, matai ji pražioplino lygtais tą tarpą, kai dantukus jau turi, o kramtyti nieko nedavė, ta prasme uždelsė su papuliu pienuku ir trynė viską iki smulkumo doh.gif Bet užaugo normaliai mirksiukas.gif Tačiau taip ir liko nevalgiukas blush2.gif
O su saviškiu kariauju dėl kiekvieno kasnelio, jaučiu kad truputuką pasitaisęs clap.gif Bet kantrybės reikia doh.gif blush2.gif Jis pas mane labai išrankus maistui lotuliukas.gif Oi užauga tie vaikai ir viskas pasimiršta, bet iki to,,,,,,,,,,,,, tongue.gif
Kur dingę mamukai, po švenščių galėtu pasidalinti savo pasiekimais 4u.gif
Su artėjančiais mielosios user posted image
Atsakyti
Suprantu tave.Maniskis ir buvo laikas kaip nevalge,tada duodavau jogurtu,bananu.Na ce ir manau kaip maistas.Kai paaugo,tai savaime kazkaip pradejo daugiau valgyti. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(astule122 @ 2007 12 30, 20:11)
Suprantu tave.Maniskis ir buvo laikas kaip nevalge,tada duodavau jogurtu,bananu.Na ce ir manau kaip maistas.Kai paaugo,tai savaime kazkaip pradejo daugiau valgyti. smile.gif

Oi gerai būtų, kad tų bananų ir jogurtų valgytu hihihi.gif Seniau cielą bananą ant karto suvalgydavo, o dabar nė iš tolo šio skanėsto neprisileidžia blush2.gif bet valgo labai kriaušias ir obuolius, o vasara visas uogas išragavęs rolleyes.gif Daržoves mėgsta, vaisius mėgsta lotuliukas.gif Bet čia juk ne valgis mastau.gif
O jei rimtai jaučiu ilgai kariausiu, nes toks vaikas, doh.gif
Kur kiti mamukai dingę nejau į naują temelę persikėlėt, nes čia visai tuščia tik aš kartais pasivaidenu tongue.gif ax.gif Gal ir gerai, kad nėr nevalgiuku, bet mum į kompanija kažko reikėtu blush2.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti