QUOTE(Viola fiola @ 2007 11 03, 19:54)
Maciau internete tik keleta idomesniu irankiu. sakstas-lektuvelis ir saukstas ir sakute su traukinukais. buvo kilusi tokia trenkta mintis pastatyti zaislini traukinuka su begiais ant stalo ir kazkaip pakraut maistu ir zaisti su vaiku kad tipo traukinys atvaziuoja ir reikia "prekes" iskrauti, t.y. kad vaikas suvalgytu "krovinius"

tik cia jau tikras zaidimas su maistu, o dar gali buti vaikas uzsizais ir kroviniai nerupes, galu gale ir traukini ne kiekviena turi... idomu ar tai suveiktu
beje, as cia vel su klausimu. siandien vel maitinimas baigesi asarom, tiek vaiko tiek ir mano. isbandziau nauja misinuka Semper, seniau Hipp buvo. bet nepasakyciau kad labai mano panelyte butu susizavejus... taip pat mazai valgo

Zinau kad mamos isbando daaaug misinuku kol kazka randa. bet vat ar jau bandyt kita, jei Semper dar tik keleta dienu bandau? oooi, jauciu prisipirksiu daugybe ju ir turesiu daug "pieno" kavai balinti!

Net jau mastau ir ozkos piena isbandyt... vargsas mano eksperimentinis nevalgusis triuselis...
Sveika, žinau savo esminę klaidą, kurios su antru nekartočiau

Mes nesam pirkę tos maitinimo kėdutės, galvojau kam jos reikia

O pasirodo tik daba supratau, kaip ji mums būtų pravertus. Nuo mažiuko kleckiuko aš į ją būčiau sodinus, valgidinus, būtų pripratęs. Tai dabar nelakstyčiau su šaukštu iš paskos. Būtų susiformavęs kažkoks valgymo įprotis joje. Tai čia šeip pamąstymai mano
O dėl tų įrankių kuo toliau, tuo labiau gundaus, gal duok dieve jis jais susidomėtų
O dėl traukinuko mintis

bet, kad mum ji nepasitvirtintu. Jis ir taip labai mėgsta žaisti su maistu, nevalgo o žaidžia lėkštėje su juo
Oi užjaučiu

sunku ką ir bepatarti, dėl tų mišinukų, bent jau aš nuo pat gimimo daviau
Nan1 mum jis puikiai tiko, bet vienu metu, buvo žarnyno uždegimas, žinoma ne nuo Nano, kaip paaiškėjo, nes man sušvietė nupirkti kitą mišinuką

Aptamilą ir oi geriau neklausk, kaip sutapimas nuo to davimo jis man žaliai suviduriavo

Atsidūrėm ligoninėje

Tai sakiau daugiau neeksperimentuosiu, ir vėl vyras nupirko
Nan1 nu ir

Tai matai, kai kartais būna

O kodėl tu pasirinkai Semper

tyrelės, tai mum patikdavo pirkdavau mažiui jas, bet apie mišinukus nieko nežinau. O tu nebuvai žėjus forume į temelę apie mišinukus, gal ten naudingos informacijos rastum

Mano draugė užaugino savo mažiu vien tik ant
Similaco
Skirtingi tie mūsų vaikučiai
Viola fiola kur internete matei tų įrankių