vetra72, 31 Spa 2007 - 18:39, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:
vetra72, 31 Spa 2007 - 18:39, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”: ![]()
sveika,
pas mus ta pati situacija, tik maniske ir 100ml sunkiai iveikia, o mum jau 7 men. o kiek jus sveriat, ir kiek sveret gimusios? maniske net ir perejus prie kosyciu ne ka daugiau valgyt pradejosuprantu tave ir tikiuosi kad tavo mergytei tas nevalgymo periodas greit praeis...
pas mus ta pati situacija, tik maniske ir 100ml sunkiai iveikia, o mum jau 7 men. o kiek jus sveriat, ir kiek sveret gimusios? maniske net ir perejus prie kosyciu ne ka daugiau valgyt pradejo

aciu labai uz palaikyma,

gime mazyle 3,6 kg, dabar jai 4 men sveria 5,6. Visalaik stebejausi kur gi tu nevalgiuku isgyvenimo instinktai???

Papildyta:
wikonda, 31 Spa 2007 - 18:45, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:
wikonda, 31 Spa 2007 - 18:45, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”: ![]()
Sveikutė, o mum svoris nukrito siaubingai jau gimdymo namuose, gimdymo namų vedėja išrašė velnių sesutėm, kad vaikas badu marinamas
bet tik pirmą parą taip buvo, visai priešpienio neturėjau
Aš mišinukais primaitinėjau iki kokių 2 mėn.,su biškiu, kol pienelis susireguliavo, po to buvau pienelio fabrikas
O iki 8-9 mėnesių su maitinimu visai problemėlių netūrėjom
![]()
Tikrai nebijok primaitinti, aš ir nuo kokių 4 mėnesiukų pradėjau, kadangi viduriukai buvo ištisai skystokiatsimenu pirma tyrelė buvo HIPP ta nakčiai su bananu ir ryžiais, oi liuks suvalgė
žinoma ne visą indelį. Po to po biški ryžių Nestle košytės duodavau, taip po biški ir įvedinėjau naują maistuką.
![]()
Matai pradėjau ne nuo daržovių, kadangi kaip minėjau sureguliavau viduriukustikrai su pirmu primaitinimu susitvarko
![]()
O nepamiršiu pirmos morkytės davimąką suvalgė tą ir iškakojo pasimečiau
bet taip turi būti.
O dėl kiekio mišnuko, tikrai atsiras kuri mamytė patarsbet šeip manau truputi mažoka, čia tik mano nuomonė

Tikrai nebijok primaitinti, aš ir nuo kokių 4 mėnesiukų pradėjau, kadangi viduriukai buvo ištisai skystoki

Matai pradėjau ne nuo daržovių, kadangi kaip minėjau sureguliavau viduriukus

O nepamiršiu pirmos morkytės davimą

O dėl kiekio mišnuko, tikrai atsiras kuri mamytė patars

aciu uz palaikyma

mazoka, tik kad daugiau nevalgo! isspjauna ciulptuka ir basta! aciu, mamyte, pasisotinau, ko bruki dar? daugiau nevalgysiu!

gydytoja sake turbut nuo kosyciu reiks pradet primaitint...kad ir nuo saslyku, kad tik valgytu ir augtu!

Beje, mus net namo is gimdymo namu nenorejo leist nes svoris krito. ta mityba kazkoks kosmaras!