QUOTE(vetra72 @ 2007 10 31, 09:09)
oi zinot mamos, kaip dziaugiuosi, kad cia uzsukau, nes jau tikrai depresuot buvau pradejus, o dabar bent jau ne tokia vienisa jauciuosi...
Vitaminus mes irgi geriam, dabar galvoju gal pradet zuvu tauku duoti, nes kiek girdejau kazkiek gerina apetita. Gal kuri nors bandete? ar padeda?
Mano maze vakar pries mieguti suvalge 120ml misinuko, tai cia jau man kaip stebuklas buvo, kad tiek daug...
Kita treciadieni eisim svertis, jei vel svarstykles parodys kad nieko nepriaugom, tai tik nusisaut belieka... Kartais as pati net kalta jauciuosi bevalgydama, kai zinau kad vaikas vos vos tik pavalge ir viskas.
Beje, ar gali buti toks nevalgumas ir svorio nepriaugimas paveldetas? AKip jus manot? As pati tai niekad lieknute nebuvau, tokia galima sakyt vidutinio sudejimo, o mano vyras tai tikras sakaliukas ir kiek zinau jis irgi maziukas kai buvo tai labai svoris neaugo. Bet ar tokie dalykai paveldimi?
Na zodziu, stiprybes visoms nevalgiuku mamytems ir iki susirasymo
Manau, cia pati ir atsakiai i savo problema

Mano viena drauge, kurios mergaite irgi kudute gerai pasake, 'visa gyvenima buvau per mazo svorio, ir isgyvenau, ko tiketis is dukters'. Manau, cia tikrai paveldima. kita drauge labai labai stambi, bet vyras kaulu vyniotinis, tai ju mergaite pamatytumet

kojos kaip pagaliukai, sonkauliai matos, nieko nevalgo...
Tu taip nepergyvenk, zinau kaip jautiesi, neka daugiau ir mano mazoji svere tokio amziaus. Iki 9men. is vis gyva tik MP buvo. nieko tu cia nepadarysi, taigi ji vistiek valgo kazkiek ir nera alkana...Dabar jei suciaupia savo lupytes ir suka burnyte rodydama, kad nenori, vadinas nealkana ir neduodu. kai isalksta gal ir ne per daugiausiai bet valgo

Svarbiausia nekisk per prievarta, nes dar blogiau bus. beja manajai suveikia visokie triukai, pvz. kose skaniau valgyti ne saukstu, bet paploksciu, kaip pagaliukas, sausainiu. o jogurta tai perku dabar ta kur pailgam mazam maiseli, ikisu i burnyte, tai jai labai smagu

O koses tai jai su moliugu labai patinka.