Įkraunama...
Įkraunama...

Nevalgiukai

QUOTE(ERUGĖ @ 2007 07 03, 20:40)

ERUGĖ, 03 Lie 2007 - 20:40, parašė:

ERUGĖ, 03 Lie 2007 - 20:40, parašė:

O mes su gydytoja nusprendėm,kad manoji sadumynų mėgėja.Nes mėgsta tik moliūgų košę.Tai gydytoja patarė dar į tą košytę damaišyti mėsytės.Tai dabar jau kaip ir viską mėgstam.Va ką su bulvėm padarau,tai schmoll.gif O moliųgai atstoja bulves,tai tada thumbup.gif

O mes su gydytoja nusprendėm,kad manoji sadumynų mėgėja.Nes mėgsta tik moliūgų košę.Tai gydytoja patarė dar į tą košytę damaišyti mėsytės.Tai dabar jau kaip ir viską mėgstam.Va ką su bulvėm padarau,tai schmoll.gif O moliųgai atstoja bulves,tai tada thumbup.gif

Reiks gal ir man tu moliugu pabandyti, o kaip tu juos darai? ax.gif blush2.gif Nes jau galva sproks greit, neuzilgo 7 men. o koses tik is bedos kartais, kai gera nuotaika, na po kelis saukstelius paima doh.gif
Atsakyti
Pradžiai pirktinę daviau,paskui į ją mėsytės dadėjau,per sietelį pertryniau.O moliūgą patį tai išvirti reikia irgi per sietelį,mėsytės,morkytės essen.gif
Atsakyti
QUOTE(ERUGĖ @ 2007 07 04, 19:43)

ERUGĖ, 04 Lie 2007 - 19:43, parašė:

ERUGĖ, 04 Lie 2007 - 19:43, parašė:

Pradžiai pirktinę daviau,paskui į ją mėsytės dadėjau,per sietelį pertryniau.O moliūgą patį tai išvirti reikia irgi per sietelį,mėsytės,morkytės essen.gif

na dekui, tikrai reiks padandyt...nes jau ir pati verdu ir pirktines bandziau, niekaip schmoll.gif nesusitariam! doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ERUGĖ @ 2007 07 04, 21:43)

ERUGĖ, 04 Lie 2007 - 21:43, parašė:

ERUGĖ, 04 Lie 2007 - 21:43, parašė:

kaip mėsytė per sietelį? bigsmile.gif man nepavykdavo, nagus nusbrūžydavau, bet per sietelį mėsos tyrelė nesigaudavo doh.gif
moliūgas = cukinija ? mastau.gif Ji taip puikiai per trumpą laiką suverda, kad trinti jos tikrai neverta mirksiukas.gif

Papildyta:

QUOTE(vaikasx @ 2007 07 04, 13:46)

vaikasx, 04 Lie 2007 - 13:46, parašė:

vaikasx, 04 Lie 2007 - 13:46, parašė:

Reiks gal ir man tu moliugu pabandyti, o kaip tu juos darai? ax.gif  blush2.gif Nes jau galva sproks greit, neuzilgo 7 men. o koses tik is bedos kartais, kai gera nuotaika, na po kelis saukstelius paima doh.gif

Reiks gal ir man tu moliugu pabandyti, o kaip tu juos darai? ax.gif  blush2.gif Nes jau galva sproks greit, neuzilgo 7 men. o koses tik is bedos kartais, kai gera nuotaika, na po kelis saukstelius paima doh.gif

tikiu, kad noras pramuš ir jau greitai džiaugsitės puikiu apetitu. Pabandyk paskaninti pradžioje nedideliu kiekiu pomidoro trintu minkštimo (be sėklų ir odelės). Kartais rūgštelė jiems niam niam essen.gif
Tik, jei pamatysi alerginę reakciją - stipriai užkaistų veidukai ar kitų požymių, geriau 1-3 mėnesiui pomidorus pamiršti. 4u.gif
Atsakyti
Užjaučiu visas nevalgiukų mamytes. Maniškis irgi iš tų. Dabar jam 1,1 m - sveria 9,3kg (83cm) - per men priauga ~200g. O dabar visą savaitę iš viso atsisako valgyti, tai gerai, kad mišinuko kartais paragauja. Raminu save - auga krūminiai dantys, bet juk ir valgyt reikia. Ir vėl pas gydytoją bijosiu eiti. Laukiu tos dienos, kai norės pats galės pasiimti ir valgyti. Bet turbut ta diena neišauš, nes tokie vaikai ir lieka nevalgiukai. Lieka viena viltis - paauglystė. Tuo laikotarpiu tiek mergaitės tiek berniukai daugiau valgo essen.gif , nors visai nenoriu, kad maniškis greitai užaugtu. doh.gif
Atsakyti
[quote=Rasa G.,2007 07 10, 00:39]
kaip mėsytė per sietelį? bigsmile.gif man nepavykdavo, nagus nusbrūžydavau, bet
Na aš mėsytę jau maltą verdu,po to ir daržoves sudedu kartu,tai taip ir išeina,kad ir moliūgas per sietelį praeina. ax.gif
Atsakyti
Ir mes prisijungiam, 1,1 metų, bet mano mergina atsisako visko kur yra nors kiek mėsos, net sultinio mėsos neragauja, žodžiu gyva tik pieno produktais, per mėn. priaugam vos 100 g, bet nėra tokia jau kūda sveriam 9800 g o ūgis 79 cm. rinkutės ant rankyčių dar yra, kartais bandau ir apgauti su maistu, bet dėja supranta kur yra mėsytė.
Atsakyti
Skaitau ir graudu darosi:(
Maniskiui tada visai blogai.Mes 1 metai ir 2 savaites ir esam tik 8.5 svorio.Nevalgom juodai.Tikraja zodzio prasme.Pietus pvz:2 mazi varsketuku pirsteliai ir ne kasnio daugiau.Tyrimai visi geri,tampom per gydytojus,docentus-nieks nieko neranda.Jauciu rekorda svorio neaugimo pasieksim.Nes toks ispudis,kad svoris sustojo augti nuo 8...9 menesio.Vis tas pats 8.5.
Oi ,mamytes,kad zinotumet kaip sirdi skauda.O dar pirmagimis.
Atsakyti
Sveikos visos mamytės, noriu ir aš pasiguosti, turime ir mes nevalgymo problemą. Net nebežinau ka daryti, bandžiau ir vyrti košes ir pirktines " HIPPO" ir " NESTLE", nieko nevalgo. Prisigalvojau visko, maniau gal aš kažką ne taip darau, bet kaimynei pasiguodžiau , o ji sako kad nekiščiau dar nepasiruošęs. Bet kada , juk jam jau 6,1mėn. Pienuką valgo kuo puikiausiai, žandukai apvalūs, tai vien tik tuo guodžiuosi. Kaip nors reiks kovot, bet daug nervų kainuoja. Taigi noriu visoms palinketi sekmės.
Atsakyti
QUOTE(irmute8 @ 2007 07 28, 10:09)

irmute8, 28 Lie 2007 - 10:09, parašė:

irmute8, 28 Lie 2007 - 10:09, parašė:

Sveikos visos mamytės, noriu ir aš pasiguosti, turime ir mes nevalgymo problemą. Net nebežinau ka daryti, bandžiau ir vyrti košes ir pirktines " HIPPO" ir " NESTLE", nieko nevalgo. Prisigalvojau visko, maniau gal aš kažką ne taip darau, bet kaimynei pasiguodžiau , o ji sako kad nekiščiau dar nepasiruošęs. Bet kada , juk jam jau 6,1mėn. Pienuką valgo kuo puikiausiai, žandukai apvalūs, tai vien tik tuo guodžiuosi. Kaip nors reiks kovot, bet daug nervų kainuoja. Taigi noriu visoms palinketi sekmės.

Jei pienuka valgo gerai, tikrai nesirupink. Mano jau 11men, vis dar maitinu ir kito maisto jis suvalgo labai nedidelais kiekiais. Koses uzpilamos is milupos 2valg saukstu padarytos nevisada iveikia, Hip mums indelio 220g uztenka 2-3kartams.Na bet jam matyt uztenka.
Atsakyti
QUOTE(renata23 @ 2007 07 24, 21:54)

renata23, 24 Lie 2007 - 21:54, parašė:

renata23, 24 Lie 2007 - 21:54, parašė:

Maniskiui tada visai blogai.Mes 1 metai  ir 2 savaites ir esam tik 8.5 svorio.Nevalgom juodai.Tikraja zodzio prasme.Pietus pvz:2 mazi varsketuku pirsteliai ir ne kasnio daugiau.Tyrimai visi geri,tampom per gydytojus,docentus-nieks nieko neranda.Jauciu rekorda svorio neaugimo pasieksim.Nes toks ispudis,kad svoris sustojo augti nuo 8...9 menesio.Vis tas pats 8.5.

Maniskiui tada visai blogai.Mes 1 metai  ir 2 savaites ir esam tik 8.5 svorio.Nevalgom juodai.Tikraja zodzio prasme.Pietus pvz:2 mazi varsketuku pirsteliai ir ne kasnio daugiau.Tyrimai visi geri,tampom per gydytojus,docentus-nieks nieko neranda.Jauciu rekorda svorio neaugimo pasieksim.Nes toks ispudis,kad svoris sustojo augti nuo 8...9 menesio.Vis tas pats 8.5.

Oi kaip tave suprantu mirksiukas.gif manajai tuoj metukai bus o vos vos 8,300 kg sveria, tai visai ne kas, nevalgiuke yra ,net graudu, būna diena dvi kai valgo ka paduodu, o po to porą dienų be MP tik kokį jogurtuką, ar Hipp ta grūdinę košytę suvalgo ir viskas verysad.gif pergyvenu žinoma ir aš, bet pagal visus kitus sveikatos požymius jinai sveikutė yra, tai nieko čia su jos apetitu ir nepadarysi, tokia jau jinai yra, o dar yra alergiška, bet kio ir duot negalima, tai visai verysad.gif
o gal vis tik kas žinote kaip vaikui apetitą pakelt?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo digi: 30 liepos 2007 - 17:10
mes 6 men taipat velgem tik MP. iki 7,5 kazkur. nieko neeme i burna. Daktare sake kad jam uztenka MP. Dabar valgo jau daug visko smile.gif
Atsakyti