Įkraunama...
Įkraunama...

Nevalgiukai

QUOTE(vaikasx @ 2007 06 04, 18:01)
Na taip tavo tiesa, maniske jei labai isalkus tai net i kalbas nesileidzia, duok papuka ir viskas, mazdaug ko cia dar nervini su tuo saukstu, valgyk jei nori pati savo ta kose! tai as dabar pries kokia 1h - 1.5h duodu pienelio, na o paskui bandau laime su kose. Na o tu nemanau, kad turetum pergyventi, kad mazai priaugot, pirmus menesius vaikai visada daugiau priauga, o paskui nuo kokiu puses metu jau maziau, beja jusu svoris geras, isivaizduok jei jinai iki metu po 1kg. tau priaugtu kas menesi, tai milzines butumet!!! biggrin.gif
Na o mes sveremes siandien, sveriam 6.88kg., ir tu isivaizduok musu sesele sako viskas cia tvarkoj ir papildomo maisto dar nereikia. kazkaip viskas cia kitaip nei lietuvoj....

Tiesą sakai,gal ir užtenka jai to svorio cool.gif
Atsakyti
QUOTE(vaikasx @ 2007 06 02, 11:56)
Oi kokia aktuali ir man si tema, vargstam ir mes...nes maistas didziausias priesas... Na mano mergaitei dar tik 5.5 menesiu, kaip ir uztektu dar MP, bet kad 5 men mes svereme tik 6.6 kg. manau mazokai, tai nusprenziau papildomai nors truputi duoti, ir siaip taip godziai ziuri kaip mes valgome...kiekviena kasni seka..bet vos tik paragauja savo kosytes, susiraukia ir burna kaip uzrakinta...

mes 5 men ir tiek pat sverem, bet mum jau buvo nemazai, nes 4 men. buvom tik 5,8 kg. Valgom visalaik mazais kiekiais,tai maitinu istisa para po 8-9 kartus kaip naujagime,kad tik svorio priaugtume. Valgome tik kruopu koses, jos kaloringesnes. Darzoves pradesim,kai uzaugs sviezios
Atsakyti
QUOTE(sandriux @ 2007 06 08, 22:28)
mes 5 men ir tiek pat sverem, bet mum jau buvo nemazai, nes 4 men. buvom tik 5,8 kg. Valgom visalaik mazais kiekiais,tai maitinu istisa para po 8-9 kartus kaip naujagime,kad tik svorio priaugtume. Valgome tik kruopu koses, jos kaloringesnes. Darzoves pradesim,kai uzaugs sviezios

va va ir mes taip pat. dar gerai, kad radau nors viena kose, kuria jinai dar siek tiek valgo.. o pienelio tai irgi stengiuos daznai duoti, tuo labiau, kad dabar karsta. o jums gydytoja sake primaitinti, ar pati pradejei? nes man tai liepe nieko neduot
Atsakyti
QUOTE(vaikasx @ 2007 06 09, 09:16)
va va ir mes taip pat. dar gerai, kad radau nors viena kose, kuria jinai dar siek tiek  valgo.. o pienelio  tai irgi stengiuos  daznai duoti, tuo labiau, kad dabar  karsta. o jums gydytoja  sake primaitinti, ar pati pradejei?  nes man tai liepe nieko neduot

Sveikos mamytės 4u.gif

Žinot, kai aš skaitau-atrodo tie jūsų vaikučiai visai neblogai sveria:
Maniškė 10 mėn. sveria tik 6,5 kg. Įsivaizduojat? Ir jokių būdų nerandam kaip tą svorį priaugint. O tyrimų -tai ojojoj kiek esam prisidarę-ir nieko. Bandysiu dar pas homeopatus nueit-gal kokie žirniukai padės. Nes jai kaip žvirbliui užtenka-porą šaukštelių ir viskas. Taip ir vargstam nuo gimimo. Gal kas kokų patarimų duos? (nes jau ir ožkos pieną bandžiau duot), nežinau net ko ir griebtis.
Atsakyti
Tik negalima maziem vaikuciam saldainiu daug duot , nes paskui apetitas dingsta ir nieko nevalgo.. sad.gif visokiu kosyciu geriausia, bet ne pirktiniu o gamint
Atsakyti
QUOTE(meskiuke_mini @ 2007 06 19, 13:30)
Tik negalima maziem vaikuciam saldainiu daug duot , nes paskui apetitas dingsta ir nieko nevalgo.. sad.gif  visokiu kosyciu geriausia, bet ne pirktiniu o gamint

tai kad saldainiu mes dar nevalgom lotuliukas.gif nebent per mano pieneli biggrin.gif o kosyciu kokiu as tik neisbandziau ir pati dariau ir pirkau. turbut tiesiog kai kurie vaika va nevalgiukai ir tiek...taigi ir suauge, vieni megsta pavalgyt, kitiems labai nedaug uztenka... g.gif
Atsakyti
o maniskis atsisako bet kokio misinuko ar pieno schmoll.gif .jau antras menuo...net per miegus neikisu ne laso doh.gif .daktare tik galva pakraipe ir sake koselem maitint verysad.gif .man kazkaip neramu,dar labai mazas 6.5men.o pieno vistiek reikia g.gif .gal kas susidure su panasia problema??
Papildyta:
QUOTE(Villija @ 2007 06 09, 13:38)
Sveikos mamytės 4u.gif

Maniškė 10 mėn. sveria tik 6,5 kg. Įsivaizduojat?

vaje blink.gif .maniskis pirma men.tiek svere blink.gif .sekmes jums ir didelio apetito 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mammka @ 2007 06 20, 22:26)
o maniskis atsisako bet kokio misinuko ar pieno  schmoll.gif .jau antras menuo...net per miegus neikisu ne laso  doh.gif .daktare tik galva pakraipe ir sake koselem maitint  verysad.gif .man kazkaip neramu,dar labai mazas 6.5men.o pieno vistiek reikia  g.gif .gal kas susidure su panasia problema??
Papildyta:

vaje  blink.gif .maniskis pirma men.tiek svere  blink.gif .sekmes jums  ir didelio apetito  4u.gif

maniskisa irgi misinuko visai negeria ir per miegus liezuviu tik stimia, nezinaukaip cia reikia elgtis... g.gif darau as jam koyciu visokiu su misinuku, bet pacio negeria
Atsakyti
Užeina tiems vaikiukams mirksiukas.gif,maniškė iki 9 mėn. būdavo tik mano pieno neatsisakydavo,aišku košes po truputį bandžiau jau nuo 5 mėn.,bet beveik viskas lėkdavo šiūkšlių dėžėn ax.gif
Atsakyti
Pabandziau duot bulve su morka, tai dvi dienas is vis jokiu kosiu nejo isiulyt, tik misinuko gere ir tai po mazai.
Atsakyti
QUOTE(sandriux @ 2007 06 25, 13:54)
Pabandziau duot bulve su morka, tai dvi dienas is vis jokiu kosiu nejo isiulyt, tik misinuko gere ir tai po mazai.

Oi maniskei irgi nieko neisiulysi, nezinau nei kada besiulyt, nei kaip! kartais dar kokios ryziu kosytes su bananais suvalgo, turbut tik man pamalonint doh.gif Na siandien sveremes tai 7.16kg. tai as ir galvoju, na svoris nekrenta, nenori tegul nevalgo, vadinas nealkana, isalks prades valgyt!
Atsakyti
O mes su gydytoja nusprendėm,kad manoji sadumynų mėgėja.Nes mėgsta tik moliūgų košę.Tai gydytoja patarė dar į tą košytę damaišyti mėsytės.Tai dabar jau kaip ir viską mėgstam.Va ką su bulvėm padarau,tai schmoll.gif O moliųgai atstoja bulves,tai tada thumbup.gif
Atsakyti