Įkraunama...
Įkraunama...

Nevalgiukai

Sveikos mamkos rolleyes.gif Teiva atėjo ir mano eilė prie jūsų prisijungt doh.gif Taigi mums už poros dienelių metukai ir tik dabar mažoji pradėjo atsisakinėt maisto verysad.gif Iki metų buvo putlutė dailutė, o dabar taip apkritus, kad daug kas pamatę stebis blush2.gif Svoris nekrenta, bet ir neauga(sverian 11,5 kg ūgis 78cm), tik va į ūgį stypstam...Nežinau, gal visiems ateina tas laikas, kad atsisakinėja vienokio ar kitokio maisto produklto, o gal tiesiog pabosta ir nori ko nors naujo blink.gif Taiva, mūsų dienos racionas ant šitiek paskutiniu metu susitraukė, kad neduok tu Dieve schmoll.gif ryte vargais negalais 130 ml subaksnojam pieniuko(pieno mišinio), o va dieną tai kraupus vaizdelis pradeda darytis...... unsure.gif pietums daugiausiai 5 šaukšteliai daržovių su mėsa košė(o kartais ir tą pačią išvemia), porą gurkšnių sulčių.Pavakariams varškytės ar jogurto 125-150 g dar normaliau suvalgo ir + keli gurkšniai sultyčių.Vakarienė tokia pat problematiška...Nakčiai (prieš miegą)net pienuko nebegeria, patraukia 30 ml ir baigta.....Kartais pasitaiko kad naktį dar atsigeria , bet ir tai tik porą gurkšnioų.....Na vcienu žodžiu, net nebežinau ką ir galvot g.gif Gal tiesiog buvau papratus, kad nemažais kiekiais košę lapnodavo, tai dabar nesuvokiama, kodėl tiek mažai valgo unsure.gif g.gif
Atsakyti
Na ir as prisijungsiu prie nevalgiuku. Mums jau greit 8 men, o vis dar pagrindinis maistas MP. Papa tai tik duok ziojas iskart. O koses jam visai vistiek ar kruopiene, ar darzoves su mesa, ar tik darzoves ar vaisiu tyrele tik paragauja, geriausiu atveju sukisu apie 50ml. su visokiais zaidimais. O kartais isvis ne ragaut nenori.
Nors man maitinti patinka ir tikrai yra daug pliusu tame. Bet gi reik kazkaip ta vaika priverst valgyt ir kitoki maista. Tik kad jei jis labai alkanas tai tik zyzia ir koses jam ikist isvis neimanoma doh.gif Zodziu vargstam mes su tuo primaitinimu. As su kiekviena diena vis tikiuosi kad jau siandien gal valgys, bet nieks nesikeicia g.gif
Patinka tik gerti is stikliuko vandenuka ar sultis.
Patinka grauzti juoda duona, baronkos jo nedomina.
Atsakyti
QUOTE(skruzdeda @ 2006 10 27, 18:07)
Nu situacija tai tikrai pazistama, lygiai ir mums taip buvo. Paskui paauge uzsiimeme zaidimais valgant. Nu ir iki siol: jeigu nera multiplikacinio filmuko, sugedo kompiuteris vadinasi vaikas liks nevalges. Nera pas vaika jokio alkio jausmo, visiskai.
Tik matosi, kad darosi vis piktesnis ir piktesnis, zirzia, rekia, bega sian, bega ten, pradeda lauke vaikus skriausti, zaislus atimineti... Nu reiskia, kad alkanas. Bet vat pats tai jis nesuvokia, kad jis is tiesu alkanas ir vistiek intensyviai atstumia maista. ... O vat kai su ceremonijomis pavalgo, tai visas nusvinta, ramus, eina zaisti, jokio piktumo, visiems zaislus dalina, tik zaidzia. Nu net nezinau, ka cia ir bedaryti. Kaip toki i darzeli reikes vesti. Juk ten niekas nesicackina. nenori, tai nevalgyk...

nu bet yra tame kazkas .. kiekvienas zodis mums tinka, nevalgimas prasidejo nuo 4 men.
Man taip atrodo, jei taip sutampa elgesis ir visi kiti simptomai tai kazka reiskia, kodel gyditojai nieko negali patarti apart kad: "nieko isalgs pavalgis dar nej vienas vaikas badu nenumire". tai aisku nenumire kokia gi motina lauks kol taip atsitiktu.

O kokiu medicininiu priemoniu bandete imtis, ar darete pilvo echoskopija, ar kokius nors imantrius kraujo tyrimus ar dar ka nors..

Atsakyti
sveikutes. Mums dakatre rekomenfavo valgyti Nestle sinlac kosyte 4u.gif bet kas blogiausia as jos niekur neradau pirkti marijampoleje. pervaziavau visus prekybos centrus - iki, maximas, rimi ir niekur neradau g.gif gal galit pasakyti kokiam prekybos centre jas perkate smile.gif labai jau busiu dekinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Daria @ 2007 04 10, 18:36)
nu bet yra tame kazkas .. kiekvienas zodis mums tinka, nevalgimas prasidejo nuo 4 men.
Man taip atrodo, jei taip sutampa elgesis ir visi kiti simptomai tai kazka reiskia, kodel gyditojai nieko negali patarti apart kad: "nieko isalgs pavalgis dar nej vienas vaikas badu nenumire". tai aisku nenumire kokia gi motina lauks kol taip atsitiktu.
O kokiu medicininiu priemoniu bandete imtis, ar darete pilvo echoskopija, ar kokius nors imantrius kraujo tyrimus ar dar ka nors..

jo, kaskartą kai pasidarome tyrimus, viskas labai gerai.
Atsakyti
QUOTE(nekava @ 2007 04 12, 21:45)
sveikutes. Mums dakatre rekomenfavo valgyti Nestle sinlac kosyte  4u.gif  bet kas blogiausia as jos niekur neradau pirkti marijampoleje. pervaziavau visus prekybos centrus - iki, maximas, rimi ir niekur neradau  g.gif  gal galit pasakyti kokiam prekybos centre jas perkate  smile.gif  labai jau busiu dekinga  4u.gif

Nu ta Sinlac kosyte, tai ten labai maziems kudikiams. Mes ja bandem balgyti kai buvom 4 menesiu. Bet viena karta apsivemem ir daugiau nevalgem. Nu gal kad buvome dar labai mazuciai, nezinau.
Atsakyti
QUOTE(skruzdeda @ 2007 04 15, 19:04)
Nu ta Sinlac kosyte, tai ten labai maziems kudikiams. Mes ja bandem balgyti kai buvom 4 menesiu. Bet viena karta apsivemem ir daugiau nevalgem. Nu gal kad buvome dar labai mazuciai, nezinau.

mes dar ir esam mazyciai blush2.gif dar mums tik keturi menesiai, bet daktare mums jau liepe valgyti, nes musu hemoglobinas zemas tai riekia kazko papildomo valdyti g.gif tai jus gal daug is karto valgete, kad vemete?
Atsakyti
Mano dukrytė irgi nevalgiukė. Jau geros dvi savaitės kaip pradėjau duoti kitą maistą, tačiau, tik po kelis šaukštukus tegaliu sumaitinti daržovių tyrės, ar košės. Pradžioje viskas buvo neblogai, bet jau savaitė, kai netinka niekas, nebent vaisinės tyelės dar šiek tiek doh.gif O mano MP tik duok, žiojasi, džiaugiasi, krykščia, tai kaip čia bus toliau, neįsivaizduoju. g.gif Reikės kažką galvoti, nes iki vasaros noriu nutraukti maitinimą MP, tad juk visai alkana nebus. Tiesa, geria dar mišinuką, bet tik su tėčiu rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inteja: 19 balandžio 2007 - 15:12
QUOTE(inteja @ 2007 04 19, 16:11)
Mano dukrytė irgi nevalgiukė. Jau geros dvi savaitės kaip pradėjau duoti kitą maistą, tačiau, tik po kelis šaukštukus tegaliu sumaitinti daržovių tyrės, ar košės. Pradžioje viskas buvo neblogai, bet jau savaitė, kai netinka niekas, nebent vaisinės tyelės dar šiek tiek doh.gif  O mano MP tik duok, žiojasi, džiaugiasi, krykščia, tai kaip čia bus toliau, neįsivaizduoju. g.gif  Reikės kažką galvoti, nes iki vasaros noriu nutraukti maitinimą MP, tad juk visai alkana nebus. Tiesa,  geria dar mišinuką, bet tik su tėčiu rolleyes.gif

tas jusu tete koks stebukladarys thumbup.gif tai taip iaeina kad jusu nevalgiuke dabar prades valgyti su teciu 4u.gif kai mama nutrauks maitinima savo pienuku, perims estafete seimos galva biggrin.gif
Atsakyti
maniske irgi nevalgo - pri viso to dar ir viska isvemia. net nebezinau ka daryti -tuoj 7 men, o valgo tik MP. Ikisu sauksteli kokios koses -po 3 valandeliu viska isvemia. Ar dar kieno vaikiukai vemia? Nes temos perskaityti nespejau.
Atsakyti
QUOTE(nekava @ 2007 04 15, 19:10)
tai jus gal daug is karto valgete, kad vemete?

Mes irgi bandem valgyti ta Sinlac kosyte, tiksliau, apsivemem ir maze, ir as biggrin.gif slyksciai saldi ji man pasirode unsure.gif O pirkom ja Maximoje.

O dabar mano panele nieko nebevalgo, ir nieko negeria verysad.gif per riksmus sugirdau koki 50 ml arbateles ar vandenuko, MP pamacius verkia - nebezinau, ko griebtis unsure.gif

Gal kitos nevalgiuku mamytes galetu patarti, kokius tyrimus butu galima pasidaryti, norint nustatyti tokio nevalgumo priezastis?? g.gif
Atsakyti
o mums ta sinlac kose lyg ir tiko thumbup.gif dar bijau tai garantuoti, bet jau valgom pusantros savaites tai vaikiukas ja valgo 4u.gif ypac vakare gerai ji jam lenda biggrin.gif o per pietus tai per juoka ir nora zaisti tai net pavalgyti normaliai neina g.gif tai jau kaip isalgsta pokokiu 4 arba 5 valandu tai suvalgo 100 ml misinuko, o jau vakare pries miega tai koses 60 ml ir 130 ml misinio thumbup.gif bet paskui nakti vistiek keliasi kas trys valandos sad.gif
Atsakyti