QUOTE(erniux @ 2007 01 23, 16:15)
Sveikutes.
Maniskiui sia savaite bus 6 men. papildoma maista pradejom valgyti pries menesi. Is pradziu pirkau "Hipo" darzovines tyrelias, dvi savaites valge, kol nepasiuliau ponaiciui bulviu su moliugu, ir stai gerosioms emocijoms atejo galas. Vel bandziau gryzti prie tu paciu kuriu jis neatsisake, bet mano pastangos buvo bergzdzios. Tada bandziau virti pati. Ir aisku "pirmas blynas" buvo prisviles - mazasis kosyte isveme
. Antroji pavyko geriau vaikas jos neatsisake
. Taigi ties ta ir apsistojau, bet ne ilgam, po biski vaikinas pradejo valgydamas oziuotis, taigi pradejau bevalgant su juo zaisti, nors kiek zinau vaikams per prievarta geriau nekisti, bet ir sios mano pastangos po kiek laiko prilygo nuliui
. Tada pakeiciau kosiu sudeti, pradejau duoti vaisiu tyreles, paprastu sausainiuku, kad jam skonis butu kitoks, bet kaip lupos suciauptos, taip suciauptos, nors pro kurnors kitur kisk. Is stai prie viso to "gero" paciai teks gultis i ligonine tyrimams, o mano vaikinas kai nuo gimimo ciunke tik krutine, tai dabar pabandyk ji ismokyti gerti is buteliuko. BE SANSU!!!!!!!! Rekia nors tu ka. Jau nebeismanau ka ir daryti. Gal turit patarimu bent jau kaip prie buteliuko pripratinti?
Maniskiui sia savaite bus 6 men. papildoma maista pradejom valgyti pries menesi. Is pradziu pirkau "Hipo" darzovines tyrelias, dvi savaites valge, kol nepasiuliau ponaiciui bulviu su moliugu, ir stai gerosioms emocijoms atejo galas. Vel bandziau gryzti prie tu paciu kuriu jis neatsisake, bet mano pastangos buvo bergzdzios. Tada bandziau virti pati. Ir aisku "pirmas blynas" buvo prisviles - mazasis kosyte isveme

Tai tu nepratink prie buteliuko, o duok iš vaikiško puoduko su skylutėm. Mūsų geriausias pasirinktas puodukas Avent firmos MAGIC CUP - nesilaisto jei nesiurbia. Jų yra nuo 3 mėn ir nuo 6 mėn vaikams