Įkraunama...
Įkraunama...

Nevalgiukai

Laba,

Dukra nevalgo naminiu darzoviu, tik hipines. Gal galit pasiulyt kokia skania darzove? smile.gif
Atsakyti
Alexia, mano mazoji irgi prastokai valgo, bet be galo megsta ziedini kopusta, as ji isverdu ir po to dar sviestuke apkepu, tai gal pabandyk ir tu? O gal jau bandei ir nepatiko??
Atsakyti
QUOTE(*Jūra* @ 2005 11 06, 11:39)

letaa, tai pagrindas maisto - mp? ar tik simboliškai?

va man kas dab baisiausia - kas bus, kai išeisiu į darbą - ką jis valgys  blink.gif  cry.gif

Kai aš namie..taip mp pagrindinis patiekalas, o kai neesu- tai vis bando ką nors įkišti doh.gif va šiandien sukariavom su kotletu...o dar Hb mažokas...vis per tą nevalgumą verysad.gif O pavyzdžiui su mano anyta valgo neblogai...

*Jūra* ar bandei prima košę, o tik po to mp?
Atsakyti
Ka daryt mano 7 m. sunus nevalgo jokiu darzoviu jei ikisi per prievarta ji taso iki vemimo?Net bulviu,kopustu,morku,burokeliu nenori visiskai.
Atsakyti
sveikos, mano dukrytei 5m., o ugis tik 103 cm. sveria apie 14,5 kg. su valgymu tikras karas vyksta kartais galetu nieko nevalgyt, apie darzoves ir vaisius net kalbos negali buti. gal kas susiduret su tokia problema, ka daryt gal kokie vitaminai padeda nors visokiu isbandem ir vistiek tas pat help.gif
Atsakyti
mes irgi jungiamės prie nevalgiukų verysad.gif seniau valgydavo, o dabar va kelintas mėnuo kaip itin sunku bent kažką jam įsiūlyt doh.gif apie mėsytę išvis kalbos nėra, košės irgi absoliučiai...nebent tyrelė ar jogurtas dar doh.gif pas gydytoją atsibodo jau ir mint, paskutiniu metu išvis ji priėjo išvados, kad "tai mamytė turi problemą dėl perdėto rūpesčio vaiku" blink.gif vaikui svoris auga (bandau suprast, iš kur...) , hemoglobinas pusė velnio, tai kam tam vaikui valgyt????nusišaut jau man norisi, kai po visos dienos lakstymų su šaukšteliu ir įtikinėjimų rezultatas - kokia pusė indelio jogurto per dieną doh.gif ir duoniuko gabalėlis... verysad.gif žuvų taukus geriam, vitaminus visokio plauko geriam, nebežinau verysad.gif KĄ DARYT?
Atsakyti
Maniškis irgi labai mažai valgo. Mišinuką iš vis geria tik naktį. O dieną valgo tris kartus košytės (po 100ml), dar vaisių tyrelės ar pačių vaisių.
Atsakyti
o radau likimo bendrų... būtų gerai, ad po to parašytų laimingai pasibaigusias istorijas - nevalgė, o dabar...

žinot, kartais kai paskaitau tai dar gana nemažai valgo tie vaikai, palyginus us maniške...

Mano dukrytei jau tuoj 11 mėn o ji visai nepasigenda jokio maisto išskyrus MP.
Verkia iš alkio, o nieko neįkiši, na nebet kelis šaukštelius. Taip buvo nuo pradžių, tai ir dabar yra... visos košės paseno - reikėjo išmesti...

QUOTE(Burka @ 2005 10 25, 10:17)
O aš kažkaip nesijaudinu,kad nenori valgyt,svorio užtenka(14kg,90cm) biggrin.gif Kai norės valgys 4u.gif Tik va,aplinkiniai su savo aikšiojimais nervina schmoll.gif

vat ir aš save taip raminu, bet toks aplinkos spaudimas, kad joptararai...
Atsakyti
Mes irgi jungiames prie jusu burio verysad.gif Anksciau mano mazasis niekad nesikunde apetito stoka, kirsdavo ir darzovienes, ir visas koses, o dabar jau savaite laiko beveik nieko nevalgo, tik pamato sauksta arba buteliuka is kurio gerti duodu is kart rankom plasnot pradeda, neikisi niekaip doh.gif Siandien per visa diena gal koki 40 ml skyscio tik isgere, o suvalge varskytes 100g. ir viskas blink.gif Jeigu ir pasiseka ka nors ikisti i burna, tai labai sekmingai su liezuviu viska lauk isstumia..Net nezinau ka galvot cray.gif
Atsakyti
mano vaikas per parą suvalgo 600ml, kai turėtų 1000ml patvarkyt. Bet daugiau jam ir neįsiūlysi. Ir mišinukus keitėm, rezultatas tas pats doh.gif per nepilnas tris savaites svorio priaugo 200g. Gyd liepė nurimt - svoris auga, tai gerai, o man jau panika. Sakau, gal tikrai nevalgiukas? Valgyt duodu, o jis spjauna ir vsio blink.gif doh.gif bene bus į mane atsigimęs? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(UpėRa @ 2005 10 24, 13:47)
Mano panelei Izabelei - 2 metai ir 2 mėn. Dienos meniu: pusryčiams trys šaukštai kokios nors košės (kurių ji nepripažįsta visiškai nuo metų). Iki dabar vyksta bandymai kuo nors tą košę padaryti įpatinga. Pietai: ko nors - 4-5 šaukšteliai. Vakarienė: ko nors - 4-6 šaukšteliai. Tarpuose - bananas, mandarinas, agurkėlis, vynuogytė. Ir antras mėnuo taip. Lyg ir neramu darosi... sad.gif

QUOTE(Rucelie @ 2006 02 03, 14:16)
nusišaut jau man norisi, kai po visos dienos lakstymų su šaukšteliu  ir įtikinėjimų rezultatas - kokia pusė indelio jogurto per dieną  doh.gif ir duoniuko gabalėlis...  verysad.gif žuvų taukus geriam, vitaminus visokio plauko geriam, nebežinau  verysad.gif KĄ DARYT?

Va, radau ir as Titui draugu mirksiukas.gif Musu siandienos meniu toks - ryte misinys, diena - NIEKO doh.gif , vakare tikiuosi suvalgys pora gabaliuku jautienos, kuria dabar troskinsiu, na ir nakciai tikriausiai isgers misinio.

Sitas nevalgymas prasidejo mums nuo Kaledu kazkur unsure.gif Kazkaip bandau sieti tai su sirguliavimu. Bet va ligos kaip ir praejo, o iprotis nevalgyti - liko.

Geriam vitaminus - osteocare ir Kiddi. Tai tikriausiai jais ir gyvas ax.gif Vienintelis maistas, kuri priima - misiniai ir geriami jogurtai. Kartais (bet cia tik kartais) valgo grynos mesos (be jokiu priedu, kosiu ar darzoviu). Jei buna nuotaikos - sueina bananas, obuolys ir koks sausainis. Visiskai atsisake kosiu ir duonos doh.gif doh.gif doh.gif Jei taip dar menesi nevalgys - vesiu tirti hemoglobina, gal gelezies reiks duoti unsure.gif unsure.gif
Atsakyti
Na mano vaiko hemaglobinas laikosi 112 nuo lapkričio. gerai, kad nekrenta.
dabar stadija, kad ką valgo, tai tik pati, o nuo šaukšto bėga, jei ne kėdutėj pasiūlau doh.gif
Atsakyti