Įkraunama...
Įkraunama...

Nevalgiukai

Jus nepatikesit, bet mes pradedam nebebijoti saukstelio ir darzovienes jau po kokius 50 gr. suvalgom drinks_cheers.gif
Kai jau buvau beprarandanti vilti - se tau kad nori. Ir ko tik neisbandziau per tuos 2,5men kosiu nevalgymo. Ir voblos patarimais, patirtimi naudojausi, bet nieko.
Viena diena diena eme ir pradejo valgyt. Matyt vaikui laikas atejo biggrin.gif
Atsakyti
sveikinu thumbup.gif
nors koses siaip tai turetu isivedineti daug veliau... pirmiausia vaisiai ir darzoves biggrin.gif
Atsakyti
Aš irgi prie jūsų prisijungsiu, maniškiam 1,2 m., kol neperskaičiau jūsų pokalbių maniau, kad jis blogai valgo. Bet pasirodo, kad visai dar normaliai, tik aš pergivenu dėl to, kad jis negauna visų reikiamų medžiagų ir vitaminų, nes košes valgom noriai, bet sriubas ir mėsą - spjauname lauk. Šiaip išgeria apie 400ml pieno per parą, mėgsta Bios natūralų jogurtą, varškės surelį sukapoja per minutę, dar kartais, kaip desertą duodu batonėlius "miusli jogurte". Mėgsta kivius ir bananus. Atrodo skustis nėra ko, bet geležės šaltinys tai - mėsa.
Organizmui reik ir baltymų, ne tik angliavandenių, o žūvį, vištieną ir raudoną mėsą valgo visai nekaip, l. mažai. Aš jau ir taip ir anaip, l. mėgsta grikius, įdėjau į juos mėsos, kliackas tik užuodė apgaulę ir grikių dabar nenori. sad.gif
Bet aš nepasiduodu, pasitelkus visą savo fantaziją stengios gaminti ir pateikti maistą vis kitaip, kartais suveikia. mirksiukas.gif
Atsakyti
labas, zinai.... keikvienam maistui yra savas metas, todel manau, kad gal ir neverta apgaudineti...
Mano mazoji, kuriai tuoj 5 metai iki siol su darzovemis ir vaisiais nedraugauja. Iki 2 metu mazdaug pas ja buvo mesos periodas, o dabar perejo prie zuvies smile.gif Kazkaip viskas savaime susikaitalioja ir issisprendzia
Atsakyti
sveikutes,
atrodo tikrai ateina laikas ir vaikas pradeda valgyt, savo merginai 3 menesius papildomo maisto niekaip neisiulydavau, bet pagaliau atejo laikas ir jau pradejo valgyt, aisku tas jos valgymas nera superinis, o be to ir labai isranki: is mesos tinka tik liezuvis, is darzoviu-tik bulve ir tai tik keli sauksteliai, bet pieniskas koses valgo visai neblogai. Suprantu, labai sunku laukti kada vaikas teiksis valgyti, ypac kai kiti kerta, kad net ausis linksta... bet uztat musu vaikams negresia antsvoris mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos, nevalgiuku mamytes. Ir as tarp ju esu... Mazajam 2 metukai, maitinamas nesileidzia, saukstu nemoka, sakutes nebenori schmoll.gif .Is istiestos rankos nieko neima, kaip suniukas laukinis, o jei nusiteikia paimt, reikia, kad nesusitiktu zvilgsniai, nes viskas buna su isterija ismetoma. Manau, tai psichologine problema, atrodo, isbandziau viska doh.gif . Svorio, aisku, truksta.(10 kg) g.gif
Atsakyti
rutuke, kokios dar pieniskos koses???? doh.gif doh.gif
ar tu zinai, kad koses pienisku pagrindu yra is vis nesveikata baisi, taip, kad baik tuos bajerius.
Kosyte prasau ant vandeniuko virti ir paskui meducio ar cukriuko, kad jau labai nori ideti, thumbup.gif thumbup.gif o pieno siukstu
Atsakyti
aš irgi siūlyčiau tikro pieno dar neduoti - nebent mišinuko milteliais pagardinti. Įtariu, kad nuo metų saviškei pradėjusi duoti pieną alergiją taip ir įvariau cry.gif cry.gif
Atsakyti
QUOTE(vėjav @ 2005 03 17, 10:00)
aš irgi siūlyčiau tikro pieno dar neduoti - nebent mišinuko milteliais pagardinti. Įtariu, kad nuo metų saviškei pradėjusi duoti pieną alergiją taip ir įvariau cry.gif  cry.gif

baik cia kaltinti save... taip ir susibaigti galima, laiko atgal nebeatsuksi, todel reikia ieskoti iseities is dabartines padeties kaip tam vaikeliukui pagelbeti
Atsakyti
QUOTE(vėjav @ 2005 03 17, 09:00)
aš irgi siūlyčiau tikro pieno dar neduoti - nebent mišinuko milteliais pagardinti. Įtariu, kad nuo metų saviškei pradėjusi duoti pieną alergiją taip ir įvariau cry.gif  cry.gif

Nu čia dabar, nustebinai? g.gif Nuo metų jau galima pienuką, ir patys daktarai leidžia. Aišku kai kurie, leidžia ir nuo keturių mėn, bet nuo metų jau galima, tikrai. Nejau mišinukais? Aš gal ką praleidau šiame gyvenime, prašvieskit? Gal tavo vaikeliui nuo kuo kt alergija?
Atsakyti
QUOTE(zyle2 @ 2005 03 16, 20:02)
rutuke, kokios dar pieniskos koses???? doh.gif  doh.gif
ar tu zinai, kad koses pienisku pagrindu yra is vis nesveikata baisi, taip, kad baik tuos bajerius.
Kosyte prasau ant vandeniuko virti ir paskui meducio ar cukriuko, kad jau labai nori ideti,  thumbup.gif  thumbup.gif  o pieno siukstu

blink.gif blink.gif O kodel pieniska kose tapo tokia nesveika? Kiek teko girdeti, maziams sveikiausios kaip tik ir yra pieniskos kruopu koses, tik iki metu tas pienas turetu buti MP arba misinelis, o veliau galima pradeti bandyti ir karves pienuka. Aisku, jei vaikelis alergiskas atsiranda visokiu papildomu apribojimu.
Atsakyti
QUOTE(rutuke @ 2005 03 16, 10:35)
sveikutes,
atrodo tikrai ateina laikas ir vaikas pradeda valgyt, savo merginai 3 menesius papildomo maisto niekaip neisiulydavau, bet pagaliau atejo laikas ir jau pradejo valgyt...

sveikutes, mamytes, as irgi noriu paguosti. IŠSTOTI IŠ NEVALGIUKŲ KLUBO yra vilties:))

dar ne taip seniai graudžiai rašiau, kad nei mišinuko, nei košių - jau nekalbant apie daržovienes - iš tolo neįsiūlysi.
štai praėjo kelii mėn ir mano mergina visai valgiukė biggrin.gif
gal tiek daug kiek rašo ir nesuvalgo, bet svorio pagal lenteles priauga, vystosi normaliai, o ko daugiau reikia.

aš irgi, kartais kai paskaitau kiek maisto reikia suvalgyti laikantis dietos doh.gif ,
jeigu tokios pradėčiau laikytis, matyt jau po mėnesio pro duris netilpčiau doh.gif

valgumas, matyt paveldimas. niekuomet daug nevalgiau, bet užtat viskas laaabai jau gerai pasisavinama tongue.gif
Atsakyti