Mes dukra dantuku taisyt vezam i Seskine - klinika ''Sveiki dantys'' pas gydytoja Inga. Labai esam patenkinti, gera daktare, labai svelni, moka su vaikais bendrauti, mano dukrai labai imponuoja, kad "grazi tokia" Ji jauna, bet anksciau dirbo Zalgirio klinikoj su vaikais. Jokios baimes dukra nejaucia, kai reikia vaziuoti. Nuo 4 metu mes ten gydomes (Jau beveik 3 metus). Mums patinka Ir kainos ne kaip Skraidentoj
QUOTE(Praline @ 2011 01 24, 00:27)
Mes dukra dantuku taisyt vezam i Seskine - klinika ''Sveiki dantys'' pas gydytoja Inga. Labai esam patenkinti, gera daktare, labai svelni, moka su vaikais bendrauti, mano dukrai labai imponuoja, kad "grazi tokia" Ji jauna, bet anksciau dirbo Zalgirio klinikoj su vaikais. Jokios baimes dukra nejaucia, kai reikia vaziuoti. Nuo 4 metu mes ten gydomes (Jau beveik 3 metus). Mums patinka Ir kainos ne kaip Skraidentoj
Tai "Skraidentoj" daug brangiau?
Kurioj mazdaug vietoj yra klinika "Sveiki dantys"? Mums Seskinej visai tiktu Musu odontologe isvaziavo i uzsieni dirbti, tai reik ieskotis kitos tokios pat geros
QUOTE(Lina U. @ 2011 01 10, 16:06)
Pirmą kartą vedžiau į Northway. Taisė labai mažą skylutę, prieš tai supažindino su įrankiais, kas kaip veikia. Mokėjau 130 lt, už supažindinimą ir spalvotą plombą. Užtrukom viso gal 15 min. Antra skylutė buvo didesnė, bet mačiau, kad sunkiai ten pat ją sutaisytų, nes kažkaip sunku buvo sūnučiui ramiai nusėdėti. Tai jau ieškojau kur taiso uždedant akinius, kur rodo animacinius filmukus. Taisė Studio dentis. Labai patiko. Davė iš sąrašo išsirinkti kokį nori žiūrėti, kai uždėjo, tai vaiko kaip nėra, ir išgręžė ir užplombavo. Kai baigė taisyti, net išeit nenorėjo, sakė - filmas nesibaigė. Mokėjau 50 lt, tiesa su balta plomba, pati paprašiau, nes man tos spalvotos nelabai atrodo. Daugiau be akinukų, tai net negalvosiu vesti, nes dalykas superinis:)
Dar mačiau lyg Domus Dentes (Žveryne) turi tokius akinukus, tik nežinau kainų. Ten pati taisausi.
Dar mačiau lyg Domus Dentes (Žveryne) turi tokius akinukus, tik nežinau kainų. Ten pati taisausi.
O kokia gydytoja taisė?
Super dalykas tie akinukai, neteko iki šio girdėti apie tokį dalyką...
QUOTE(Radigo @ 2011 02 10, 16:21)
O kokia gydytoja taisė?
pastrbejau, kad tie akinukai labai blasko kai kuriuos vaikus- pvz reikia ka nors padaryt, jis uzsiemes filmu, issigasta ir neisizioja....
gal geriau filmas, multikas, kedeje per ekrana, ar laukiamjame?
maciau "denticijoj" taip daro.
ir dar pasilaiciuose, lyg tai ta pati gydytoja?
QUOTE(herbarija @ 2011 02 11, 12:41)
pastrbejau, kad tie akinukai labai blasko kai kuriuos vaikus- pvz reikia ka nors padaryt, jis uzsiemes filmu, issigasta ir neisizioja....
Gal...man tai nauji dalykai, tai skaitau, domiuosi...
QUOTE(vaidamorena @ 2011 02 13, 12:53)
sveikos visos mamytes
jei del kainu galiu pasiulyti pigiausia gydyma Vilniuje Zalgirio klinikose pas studentus, kreiptis telefonu 8-698 01265
Gydom dantukus letai, nes niekur neskubam esam studentai ir turim laiko, mus priziuri profesionalus destytojai, kurie dirba vien tik su vaikais
jei del kainu galiu pasiulyti pigiausia gydyma Vilniuje Zalgirio klinikose pas studentus, kreiptis telefonu 8-698 01265
Gydom dantukus letai, nes niekur neskubam esam studentai ir turim laiko, mus priziuri profesionalus destytojai, kurie dirba vien tik su vaikais
Ačiū už info:)
QUOTE(LieputesMama @ 2011 03 02, 14:15)
sveikos
Mes uzsiraseme Zalgirio klinikoje pas gydytoja Didziulyte. Gal kas esat buve? kokie atsiliepimai?
Mes uzsiraseme Zalgirio klinikoje pas gydytoja Didziulyte. Gal kas esat buve? kokie atsiliepimai?
Mes einam si penktadieni... pirmus 2 kartus buvome pas gyd. Natalja Porchun, patiko. buvom vasario menesi, o po 2.5 savaiciu plomba trupuciuka nuskilo, tai tos Nataljos nebus 1 ar 2 menesius, tai uzrase pas sita Didziulyte. Bet vat man idomu ar turesiu as vel susimoketi jiems
QUOTE(Lina U. @ 2011 01 10, 15:06)
Tai jau ieškojau kur taiso uždedant akinius, kur rodo animacinius filmukus. Taisė Studio dentis. Labai patiko. Davė iš sąrašo išsirinkti kokį nori žiūrėti, kai uždėjo, tai vaiko kaip nėra, ir išgręžė ir užplombavo. Kai baigė taisyti, net išeit nenorėjo, sakė - filmas nesibaigė.
Apie tai ir aš nebuvau girdėjus, reikia pasidomėti..Ieškau keturmetei draugiškos gydytojos, pirmam vizitui, turim vieną skylutę..
QUOTE(jekateris @ 2011 03 02, 17:49)
Mes einam si penktadieni... pirmus 2 kartus buvome pas gyd. Natalja Porchun, patiko. buvom vasario menesi, o po 2.5 savaiciu plomba trupuciuka nuskilo, tai tos Nataljos nebus 1 ar 2 menesius, tai uzrase pas sita Didziulyte. Bet vat man idomu ar turesiu as vel susimoketi jiems
Mes pas Porchun irgi nenutaikem...sako, gera gydytoja ji siandien eisima pas Didziulyte- atsiliepimus parasysim gryze
Mes gydomės Neligoj Vilniuje, galiu rekomenduoti, tik eiles dideles, dukrai patinka, kaina 100 Lt uz plomba.