Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų odontologai Vilniuje

QUOTE(herbarija @ 2010 06 17, 20:35)
pirmiausiam jei tablete gerai " paims", tai ne daugiau 2 dantukus sutaisys, nes gerai veikia kazkur 30min....
gali buti, kad gausis, sujaudinimas, agresija, vaikas reks, nekreipdamas i nieka demesio. kartais tokiom salygom gydyt galima, jei labai nesipriesins. dazniausiai vaikas nelabai ka atsismena ax.gif
pries tablete neduot valgyt, gert 6h, ir turi nesirgt vaikas, turbut zinot?
negalvokit, kad susitart tikimybe 0. po keliu pazintiniu proceduru, jei vaikas igauna pasitikejima, viskas buna gerai. aisku, jei zaidimams leidzia neskaudantys dantys ir nedideles skylutes. jei skyles pazengusios, reik taisyt, ner kada zaist... idomu, kaip jumi seksis, laikykites  4u.gif

Taip taip tiktai 2 dantukus ir užtaisys, nebent sake šalia bus, viska paiškino gyd. Juškienė, tai lauks tikrai ne viena kelione i Vilniu...ir sake, kad tarp tu sedaciju (tableteliu) turi ir laikas praeit kazkoks, na ne kelios dienos..., nes visgi toks vaistas. Butinai parasysiu kaip sekesi, nes manau ir kitoms mamoms bus idomu.

Tikimybe susitart tikrai 0, nes buvom pas puiku urologa santariskese, tai sako, nieko neiseis sutart g.gif , žemaitis smile.gif ir tu pavyzdziu begales kas liecia gyd ar siaip svetimus zmones.
Atsakyti
QUOTE(herbarija @ 2010 05 21, 20:22)
oooo-o tai cia taip viska nuslopina? unsure.gif

nieko ten baisaus, bet po sedacijos, tai daug sisiojo

nieko ten sudetingo, sunkiausia, kad nevalgo iki priėma gyd, o paskui visa dieną reikia atiduoti vaiko priežiūrai, irzlokas būna, mieguistas
Atsakyti
Žiūrėsim kaip mums čia seksis g.gif
Brangu ne brangu, svarbu dantis sutvarkyt, kad turėtu su kuo kramtyt.
Skylės didelės kai kur net nuskile krūminuku šonai, tai tikrai ko gero reiks apmaut ...ech verysad.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes, pasidalinsiu ir aš savo patirtimi. Mano dukrytei rudenį bus 4 m. Pora kartų buvom Žalgirio klinikoje, taisėme dantukus su sedacija (pora dantukų labai išgedę). Pirmą kartą tabletytė suveikė labai greit, bet taisyti vis tiek buvo pakankamai sunku, nes labai agresyvi buvo, vos begalėjom su sesute nulaikyt. Na, o antrą kartą nieko nepataisė, tik spėjo apmarinti, o jau vėliau pražiodinti nebeužteko laiko, mat ją įkalbinėt ilgai reikia...užsižaidė... beje, tabletė suveikė kažkodėl tik grįžus namo (t.y. po geros valandos), tad dar didesnį agresyvumą nei po pirmos sedacijos teko iškęsti su vyru namuose... Gydytojai jokių priekaištų neturiu, rezidentė, bet labai gražiai su vaiku bendrauja ir geležinės kantrybės. Ačiū jai už pastangas 4u.gif

Taigi...dabar jau aš pati labai bijau tų tablečių, nes vaikas į savą vaiką nepanašus...

Dantukus vis tiek taisyti labai reikia... Kur rasti tokį gydytoją, kuris turėtų pakankamai laiko su mano dukryte pasikalbėti ir įkalbėti išsižioti??? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rezia @ 2010 07 17, 18:40)
Sveikos mamytes, pasidalinsiu ir aš savo patirtimi. Mano dukrytei rudenį bus 4 m. Pora kartų buvom Žalgirio klinikoje, taisėme dantukus su sedacija (pora dantukų labai išgedę). Pirmą kartą tabletytė suveikė labai greit, bet taisyti vis tiek buvo pakankamai sunku, nes labai agresyvi buvo, vos begalėjom su sesute nulaikyt. Na, o antrą kartą nieko nepataisė, tik spėjo apmarinti, o jau vėliau pražiodinti nebeužteko laiko, mat ją įkalbinėt ilgai reikia...užsižaidė... beje, tabletė suveikė kažkodėl tik grįžus namo (t.y. po geros valandos), tad dar didesnį agresyvumą nei po pirmos sedacijos teko iškęsti su vyru namuose... Gydytojai jokių priekaištų neturiu, rezidentė, bet labai gražiai su vaiku bendrauja ir geležinės kantrybės. Ačiū jai už pastangas  4u.gif

Taigi...dabar jau aš pati labai bijau tų tablečių, nes vaikas į savą vaiką nepanašus...

Dantukus vis tiek taisyti labai reikia... Kur rasti tokį gydytoją, kuris turėtų pakankamai laiko su mano dukryte pasikalbėti ir įkalbėti išsižioti???  g.gif

sveiki, gal pabandykit pas ta pacia gyd, bet be tabletes? jei gydytoja kantri, manau, vaikui reiktu su ja susidraugauti 4u.gif
sekmes
Atsakyti
gal kuri galit patart, kur nuvest paauglius dantu taisyt? 14 ir 10 metu... bijo vaikai blush2.gif
Atsakyti
Sveiki 4u.gif
Turiu sunu bailiuka,kuriam butinai reikia sutvarkyt 4 kruminius dantukus. Buvom Zalgirio klinikose, pas gyd. Juskiene, bet manasis tik karta prasiziojo,ir viskas, gydymas pasibaige. Gydytoja mus uzrase i eile bendrajai nejautrai. Kiek kainuos sis malonumas?
Gal esate su tuo susidure, kai viskas vyksta?
Atsakyti
Labas,
vesiu savo vaika pirmadieni i Zalgirio klinika taisyti 2 dantukus su tabletyte. Vaikui 3.5metu, per konsultacija burnos neatidare, pradejo galu gale verkti ir gydytoja tuo tarpu spejo apziureti dantukus. Uzsirasem pas gydytoja Ntalija Parchun. Ziuresim kaip ten bus.
Gal kas buvo pas sita gydytoja?
Atsakyti
QUOTE(Bozena83 @ 2011 01 05, 14:43)
Sveiki 4u.gif
Turiu sunu bailiuka,kuriam butinai reikia sutvarkyt 4 kruminius dantukus. Buvom Zalgirio klinikose, pas gyd. Juskiene, bet manasis tik karta prasiziojo,ir viskas, gydymas pasibaige. Gydytoja mus uzrase i eile bendrajai nejautrai. Kiek kainuos sis malonumas?
Gal esate su tuo susidure, kai viskas vyksta?

hm, kiek zinau, tos eiles baisiai ilgos, apie 8 men...
o pabandykit pas Lina, ji denticijoj ir baltrusaicio g dirba, juk nesinoretu laukt tuos metus nieko neveikiant?
arba skraidentoj irgi pas Lina , kita smile.gif
Atsakyti
Kur geriau patarumete vesti ar i SKRAIDENTA ar i NORTHWAY pas vaiku odontologa pasidalinkit atsiliepimais prasau nes nezinau kur tik nebandem vaikas nelabai duodasi darytis normaliai sedi kol nedaeina iki grezimo doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agniesulka: 09 sausio 2011 - 11:32
laba diena,
buvom ZK, viskas praejo labai gerai. Buvom uzsirase 8 val ryto, pakelaiu vaika,nieko nedaviau nei gerti, nei valgyti, tai ta tabletyte suveike gerai ir greitai. jau jis gal po kokiu 5min. Vaikas neverke. sutaise viena dantuka, kita karta eisim vasario menenesi.
Be to susipazinom su sita gydytoja Natalja, labai patiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Agniesulka @ 2011 01 09, 11:28)
Kur geriau patarumete vesti ar i SKRAIDENTA ar i NORTHWAY pas vaiku odontologa pasidalinkit atsiliepimais prasau nes nezinau kur tik nebandem vaikas nelabai duodasi darytis normaliai sedi kol nedaeina iki grezimo  doh.gif

Pirmą kartą vedžiau į Northway. Taisė labai mažą skylutę, prieš tai supažindino su įrankiais, kas kaip veikia. Mokėjau 130 lt, už supažindinimą ir spalvotą plombą. Užtrukom viso gal 15 min. Antra skylutė buvo didesnė, bet mačiau, kad sunkiai ten pat ją sutaisytų, nes kažkaip sunku buvo sūnučiui ramiai nusėdėti. Tai jau ieškojau kur taiso uždedant akinius, kur rodo animacinius filmukus. Taisė Studio dentis. Labai patiko. Davė iš sąrašo išsirinkti kokį nori žiūrėti, kai uždėjo, tai vaiko kaip nėra, ir išgręžė ir užplombavo. Kai baigė taisyti, net išeit nenorėjo, sakė - filmas nesibaigėwink.gif. Mokėjau 50 lt, tiesa su balta plomba, pati paprašiau, nes man tos spalvotos nelabai atrodo. Daugiau be akinukų, tai net negalvosiu vesti, nes dalykas superinis:)
Dar mačiau lyg Domus Dentes (Žveryne) turi tokius akinukus, tik nežinau kainų. Ten pati taisausi.
Atsakyti