Laba.
Parašykite, prašau, kas gydėsi dantukus Santariškėse su narkoze.
Buvome mes su vaiku pas Sigita Domeikaite Labdariu g., nerekomenduoju niekam. Viena plomba uzdejo ant karieso, dabar turim kitoj vietoj is naujo taisyti dantuka. Ir pasirode man nelabai maloni ir kantri.
mūsų daktariukas, patys geriausi atsiliepimai. Labai kruopštus (net žalgirio profesorė stebėjosi Artūro darbu) http://www.medguru.l...alyti-dantukus/
Sveikos mamytės,
Labai reikia dukrytei patikrinti dantukus (jai tik 2,5 metų). Yra vienas patamsėjimas:( Gal žinote Žalgirio odontologijos klinikos studentų telefoną kokį? Į registratūrą dar nepavyko prisiskambinti Būčiau labai dėkinga.
Labai reikia dukrytei patikrinti dantukus (jai tik 2,5 metų). Yra vienas patamsėjimas:( Gal žinote Žalgirio odontologijos klinikos studentų telefoną kokį? Į registratūrą dar nepavyko prisiskambinti Būčiau labai dėkinga.
QUOTE(Forgete @ 2014 03 17, 11:22)
mūsų daktariukas, patys geriausi atsiliepimai. Labai kruopštus (net žalgirio profesorė stebėjosi Artūro darbu) http://www.medguru.l...alyti-dantukus/
Nuostabus gydytojas . Jei vaikas yra labai labai didelis baliukas, tai pas šį gydytoją sėdės bet kuris
Tik kainos tai ojojoj....Mums pieninis dantukas kainavo tarp 300 - 400 litų (su nuotrauka, vaistukais, gydimu, pliombavimu). Dabar, kai jau vaikas didesnis, nebebijo, tai einam kitur, nes ne mūsų kišenei šis gydytojas, deja....
Mes tai užupyje gydomės pas Rasą Jasūdienę, nors žalgiry aišku kur kas pigiau, bet kažkaip man nedrąsu į polikliniką eit gal dėl savo patirčių senų... Bet gydytoja tai superinė ir su dukra labai gražiai subendrauja
Mes tai taisemes dantukus pas Giedrę Gumbelevičienę, tikrai labai gera gydytoja, rekomenduočiau. Labai maloni, su vaikučiu pabendravo, "užkalbėjo" dantis, to rezultatas, vaikutis leidosi gydytis ir issedejo kedeje, o tai jau daug Ji dirba http://kristoforokli.../lt/contacts/_4
Pasiskaičiau gerų atsiliepimų aš čia apie vaikų stomatologę Dagną Šarvienę (Dentes vitae), užsirašėm pas ją, nes pas A.Maršalką (Denticija) baisios eilės (turbūt ne veltui). Labai nepatiko man ta gydytoja, kaip jų tinklapy rašo, kaip jie viską papasakos vaikui, parodys (pirmąkart apsilankius), ir paseks istorijas apie "ėduoniuką" ir "bakteriuką" - nieko panašaus. Nes nesiteikė atsisukti ir su vaiku pasisveikinti pirmąkart užėjus (vaikas mažas, 3 metų), užpildė savo popierius, liepė sėstis mums į kėdę ir žiotis vaikui ėmė taisyti dantuką, kažką pamurmėjo po nosimi, multiką, tiesa, įjungė, o vaikui ėmus verkti paklausė jo "ko čia rėki" ir buvo baisiai nepatenkinta, kad tokį nekantrų klientą gavo. Man neleido vaiko raminti, nes jos manymu vaikas taip manipuliuoja... Ką aš žinau, daugiau nei už ką pas ją neisim...
Ir dirba pakankamai lėtai. Visgi taisant vaikams dantis reikėtų greičiau suktis, vaikas verkia, o ji kol pasako kokią plombą ar vaistuką užmaišyti, seselė kol užmaišo, ši kol sugraibo... Tik kad kainos normalios, dagiau pliusų - jokių... Visgi geriau brangiau sumokėt normaliam gydytojui, turinčiam nors kokius bendravimo su vaikais pagrindus. O ši gydytoja dar skelbiasi esanti 3 vaikų mama....
Ir dirba pakankamai lėtai. Visgi taisant vaikams dantis reikėtų greičiau suktis, vaikas verkia, o ji kol pasako kokią plombą ar vaistuką užmaišyti, seselė kol užmaišo, ši kol sugraibo... Tik kad kainos normalios, dagiau pliusų - jokių... Visgi geriau brangiau sumokėt normaliam gydytojui, turinčiam nors kokius bendravimo su vaikais pagrindus. O ši gydytoja dar skelbiasi esanti 3 vaikų mama....
QUOTE(ylang @ 2015 02 28, 16:56)
Pasiskaičiau gerų atsiliepimų aš čia apie vaikų stomatologę Dagną Šarvienę (Dentes vitae), užsirašėm pas ją, nes pas A.Maršalką (Denticija) baisios eilės (turbūt ne veltui). Labai nepatiko man ta gydytoja, kaip jų tinklapy rašo, kaip jie viską papasakos vaikui, parodys (pirmąkart apsilankius), ir paseks istorijas apie "ėduoniuką" ir "bakteriuką" - nieko panašaus. Nes nesiteikė atsisukti ir su vaiku pasisveikinti pirmąkart užėjus (vaikas mažas, 3 metų), užpildė savo popierius, liepė sėstis mums į kėdę ir žiotis vaikui ėmė taisyti dantuką, kažką pamurmėjo po nosimi, multiką, tiesa, įjungė, o vaikui ėmus verkti paklausė jo "ko čia rėki" ir buvo baisiai nepatenkinta, kad tokį nekantrų klientą gavo. Man neleido vaiko raminti, nes jos manymu vaikas taip manipuliuoja... Ką aš žinau, daugiau nei už ką pas ją neisim...
Užsirašykit pas Maršalką ir paprašykit, kad praneštų kai kas nors atšauks vizitą. Dabar ligų metas ir labai daug vizitų atšaukiama. Aš jo darbu labai patenkinta, per du metus neiškrito nė viena plomba iš pieninių dantukų. Dirba labai kruopščiai ir labai gražiai. Žalgirio profesoriai stebisi pražiodinę vaiką. Tiesa kainos kandžiojasi, o mes dar iš Kauno važinėjam bet ko nepadarysi dėl vaiko.
QUOTE(Forgete @ 2015 03 03, 23:18)
Užsirašykit pas Maršalką ir paprašykit, kad praneštų kai kas nors atšauks vizitą.
Aš tai nuėjau į jo kabinetą ir pakalbėjau su juo. Tai sesutė užsirašė mano kontaktus ir kai kažkas susirgo iškarto paskambino. Net tą pačią savaitę.
Žalgiryje Rasa Račienė man sakė, kad šis gydytojas turi Dievo dovaną sutarti su vaikais. Jis kaip burtininkas, tiesiog užhipnotizuoja savo pasakojimais. Nesu mačius dar tokio gydytojo. Jau mano vaikis taip bijojo, bet net jis klausėsi išsižiojęs....
Kontaktą užmezga nuo vaiko ižengimo pro duris. Vadina vardu, paklausinėja, kaip sekasi.... pasakoja kiekvieną veiksmą - kada pūs vėjukas, kada vandenukas....Kalba be perstojo - tiesiog 'užkalba dantis' tiesiogine šio žodžio prasme
QUOTE(Forgete @ 2015 03 03, 22:18)
Užsirašykit pas Maršalką ir paprašykit, kad praneštų kai kas nors atšauks vizitą. Dabar ligų metas ir labai daug vizitų atšaukiama. Aš jo darbu labai patenkinta, per du metus neiškrito nė viena plomba iš pieninių dantukų. Dirba labai kruopščiai ir labai gražiai. Žalgirio profesoriai stebisi pražiodinę vaiką. Tiesa kainos kandžiojasi, o mes dar iš Kauno važinėjam bet ko nepadarysi dėl vaiko.
Aš skambinau ir į Denticiją, ir savo kontektus palikau, bet dantuką reikėjo taisyti skubiai, o pas jį vieta tą dieną taip ir neatsilaisvino. Kitus dantukus taisyti vaiką rašysiu pas jį, geriau tikrai daugiau sumokėti... Tik gaila, kad mano vaiko pirmasis vizitas pas stomatologą buvo toks nevykęs...
QUOTE(ylang @ 2015 03 04, 16:13)
Aš skambinau ir į Denticiją, ir savo kontektus palikau, bet dantuką reikėjo taisyti skubiai, o pas jį vieta tą dieną taip ir neatsilaisvino. Kitus dantukus taisyti vaiką rašysiu pas jį, geriau tikrai daugiau sumokėti... Tik gaila, kad mano vaiko pirmasis vizitas pas stomatologą buvo toks nevykęs...
Pirmas tai pirmas, bet kai du metus blaškaisi nuo vieno prie kito. Tai pagrežia dantį, tai nedagrežia, tai užplombuoja viena plomba per du dantis, tai liepia laikyt vaiką ir taiso jėga. arba geriausia kai "sutaiso" , sumoki pinigus, grįžti namo, o plomba vaikui ant liežuvio iškritus Maniškis išvis Kauno klinikose turėjo siuntima raut kelis krūminius dantukus, nes jau pūlinys per visą žandą buvo. O Maršalka sugebėjo užkalbėti (kaip aukščiau mama rašė), sugebėjo sutvarkyti ir po šiai dienai vaikas su tais dantukais valgo
Tik daktariukas labai dūsauna, kai tėvai nevalo vaikams dantų. Sako - kartais man nusvyra rankos