Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų odontologai Vilniuje

QUOTE(ievuciukassss @ 2013 04 29, 12:39)
Mamytės, gelbėkit,

Mano panelei vos 1 metai ir 7 mėnesiai, o pastebėjau ant priekinio kandžio geltoną dryžį, nenusivalantį. Bijau, kad bus dantukas pradėjęs gesti.

Ar kuri esate vedusi tokį mažytį vaikutį pas odontologą ir kur? Nes kur skambinu ten netaiso. BAK nesiūlykit - kainos žvėriškos, eisim tik blogiausiu atveju. Žalgiryje užrašė po mėnesio, bijau tiek ilgai laukti.

Kaip Jums sekasi?
Atsakyti
Nerealioji gydytoja Žaliūniene (iš Žalgirio) dirba Northway medicinos centre. Centras sudares sutartis su TLK ir sedacija bei bendrine nejautra apmoka ligoniu kasos. Eiliu visiškai nera thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2013 05 31, 23:18)
Nerealioji gydytoja Žaliūniene (iš Žalgirio) dirba Northway medicinos centre. Centras sudares sutartis su TLK ir sedacija bei bendrine nejautra apmoka ligoniu kasos. Eiliu visiškai nera  thumbup.gif

mano vaikui po sios nerealios gydytojos uzdeta plomba viskas pajuodavo, teko dabar pergydyti - visas dantukas taip sugedo, kad dabar pergydymas man kainuos ne viena simta litu, vien to dantuko periodontito gydymas kainavo 180 litu...
Atsakyti
Laba diena Mamytes:) Mums reiketu vaiku stomotologes,kuri moketu lenku kalba? Gal kas zino tokia:)))
Atsakyti
QUOTE(evute.z @ 2013 01 27, 02:02)
Man irgi labai patiko, kad rupinasi tuom, kaip greitai nori patekti pas gydytoja, pasiteirauja ar ekstra atvejis ar galim kazkiek laukti...buvom uzsirase po poros savaiciu, bet paaiskejo, kad negalesim tuo laiku atvykti, tai mums suorganizavo vizita pas gydytoja po keliu dienu 4u.gif
Filmukai irgi geras dalykas 4u.gif
Dar maniskiui labai patiko, kad leido issirinkti plombos spalva, aisku issirinko raudona lotuliukas.gif dabar vaiksto ir rodo visiems lotuliukas.gif

Lankemes ir mes pas sia gydytoja 3 kartus,4 nebebus...mano mergaite 4,5 m turejom daug problemu susijusiu su sveikata ir nuo to vaikas paiskai bijo gydytohu g.gif ir ka gi,profilaktiskai apsilankeme pas sia odontologe,aisku mano paneles nesudomino jikie filmukai,jokie ikalbinejimai. Gydytoja sako dukrai: zinai,as turiu 4 vaikus,tavo ozius greitai isbaidysiu,o jei verksi neleisiu taves pas mama''.Mano mergyte dar labiau puole i asaras, bet kadangi kiekvienas musu vizitas pas bet kuri gydytoja tuo baigiasi,tai man cia nieko naujo,eilinis stresas tiek vaikui,tiek man.Taska padejau po to,kai vyras su vaiku po kurio laiko vel pas sia odontologe nuvaziavo,vel istorija ta pati-asaros,baime ir ka gydytoja jei pasake,,nezliumpk,nebliauk,neleisiu taves pas teti,jei taip elgsies''Gana sito elgesio.Ji neturi teises taip elgtis su vaiku.Tai ivarys dar didesni stresa,nepasitikejima vaikui.
Atsakyti
o va man D.Sarviene paskutiniu metu nepatiko... schmoll.gif
Pieninio danties plomba (be kanalu taisymo, tik grezimas+plomba) - 180 lt..... doh.gif
Ir dar kai paduoda pasirasyti tuscia (be irasytos sumos) pinigu perdavimo-priemimo dokumenta, tai jau per daug.... doh.gif
Pasirode arogantiska labai....
Atsakyti
Likom labai patenkinti Sigita Domeikaite. Dirba Labdarių 7, Butkienės odontologijos klinikoj (užrašyta stomatologijos klinika). Vyresnysis nenorėjo nei į kėdę sėstis, nei dantų rodyti, bet prikalbino ir pasirodo, kad nieko ten taisyti nereikėjo. Kariesas stabilizavęsis, greit keisis dantukai, tai tik pasakė ateit po pusmečio. Su mažuoju tai sunkiau sekėsi, jam jau yra anksčiau taisę dantukus Dentes Vitae, nors jis ir nenorėjo. Tuo metu labai džiaugiausi, kad pavyko be užmigdymo sutaisyti, bet padariniai ne kokie... Dabar jau net į kabinetą neina, nors gydytoja tikrai labai stengėsi susidraugauti. Manau, kad jei būčiau vedusi pas ją nuo pradžių, dabar neturėtumėm tokios baimės. Nieko mažajam netaisė, išrašė tokio kremo, kuris kaip suprantu padeda stabilizuoti kariesą, kad toliau negestų. Sakė, kad problemos dar ne tokios didelės, kad reiktų migdyti. Mielai užpildė mano vaikams sveikatos pažymas ir nieko nepaėmė nei už vieno vaiko apžiūrėjimą. Nęt negalvojau, kad tokių dantistų būna. beje pieninio danties plomba ten tik 40lt, o apžiūra nekainuoja smile.gif rekomenduoju visiems kas ieško gero stomatologo 4u.gif beje ji gydo ir suaugusius
Atsakyti
Gal žinote, ar D.Šarvienė iš Dentes Vitae atostogauja? Nekelia niekas nei stacionaraus nei mob. ragelio jau antra diena.
Atsakyti
Sveiki.
Kas gydėte dantukus Santariškėse? Pas kurią gyd. buvote? Kuri geresnė: Baseckienė, Drukteinienė ar Mažeikienė?
Atsakyti
sveikos mamytes,

o mums Dagna Šarviene SUPER gydytoja, sutinku kad kainytes nemazos, bet ji padaro savo darba nuo iki 4u.gif
Atsakyti
Gyd. Dagna Šarvienė nuostabi thumbup.gif Vyresnysis pas ją lankosi nuo 3 metukų, kol kas dantukai sveiki (tfu tfu), tik silantus uždėjo. Mažąjį keturmetį neseniai vedėm pirmą kartą, šiaip jis pas gydytojus net gerklytės rodyti nenori, o čia atėjo pirmą kartą, pažiūrėjo filmukus ir...išėjo su dviem plombom, žalia ir mėlyna, kurių spalvą visas laimingas pats išsirinko biggrin.gif Likau sužavėta, kaip gydytojai pavyko tai padaryti ir vaikui neliko jokios baimės, klausia kada vėl reikės eiti cool.gif

Taip pat toje klinikoje lankėmės pas ortodonte Giedre, irgi likom labai patenkinti.
Atsakyti
Sveiki. Kadangi gaunu daug laiškų, tai noriu paprašyt - neberašykit mamytės su Sigitos Domeikaitės kontaktų prašymais. Adresas Labdarių g. 7. Google tikrai nesudėtinga tos klinikos tel rasti ir paprašyti, kad būtent pas ją užregistruotų.
Sėkmės visiems dantukų taisyme
Atsakyti