Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų odontologai Vilniuje

QUOTE(saulyte525 @ 2012 12 28, 10:31)
paskambinau dėl kainu  doh.gif

pieninio plomba 120-150, nuolatinio d. plomba 160-180 lt.

buvau susidomėjusi ir aš šia klinia,bet jei tokios kainos doh.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Cansado @ 2012 10 15, 14:32)
Aš savo didžiąją vedu į Neligą, pas gyd.Skersytę,Rūdnininkų gatvėj, jau esu rašius berods šitoj temoj...Tikrai puiki gydytoja, nuostabiai su vaiku bendrauja, išgaruoja visos baimės vaiko..Už pieninio dantuko sutaisymą mokam po 40lt..

kažin, ar gyd. Skersytė dirba "Neligoj"?
internetiniame puslapyje tokios nėra g.gif
nes mes pas ją gydomės Rudaminoj, Vilniuj būtų patogiau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sūpynės @ 2013 01 22, 14:04)
kažin, ar gyd. Skersytė dirba "Neligoj"?
internetiniame puslapyje tokios nėra g.gif
nes mes pas ją gydomės Rudaminoj, Vilniuj būtų patogiau g.gif

atsiprašau, kad suklaidinau, ne taip parašiau gydytojos pavardę doh.gif Speičytė ten gydytoja, ne Skersytė.. blush2.gif Ir kaip galėjau suklysti.. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vetruze @ 2012 10 08, 10:44)
Jei neklystu tai Seimyniskiu 21,Vilniuje,labai gera gydytoja,tikrai visiems rekomenduoju,buvom mes jau du kartus,viskas praejo sklandziai,buvo truputeli asaru,bet visai nedaug,o rezultatas pasiektas labai greitai smile.gif ,su savo mazyle eisiu tik ten

Ir mes prisidedam prie pagyru siai gydytojai, kuri dirba Dentes Vitae thumbup.gif
Sunaus dantukas buvo sutaisytas labai greitai ir be jokiu vaistuku!
Vaikas po apsilankymo pas sia gydytoja grizo patenkintas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(evute.z @ 2013 01 25, 00:48)
Ir mes prisidedam prie pagyru siai gydytojai, kuri dirba Dentes Vitae thumbup.gif
Sunaus dantukas buvo sutaisytas labai greitai ir be jokiu vaistuku!
Vaikas po apsilankymo pas sia gydytoja grizo patenkintas thumbup.gif

Gal galetumete pavarde parasyti? ar dideles eiles?aciu
Atsakyti
QUOTE(menininke @ 2013 01 26, 00:48)
Gal galetumete pavarde parasyti? ar dideles eiles?aciu

mes irgi buvom ten porąkart, ten tik viena gydytoja dirba Danga Šarvienė. Vienąkart laukėm kelias dienas, kitąkart pora savaičių, čia įvairiai, kai prašiau greičiau, tai patys paskambino, pasiūlė laiką (manau kažkas atsisakė vizito). Patiko, kad rodo filmukus pas ją kol dantuką taiso, gali filmuką vaikas išsisrinkt.
Atsakyti
QUOTE(juste0527 @ 2013 01 26, 08:24)
mes irgi buvom ten porąkart, ten tik viena gydytoja dirba Danga Šarvienė. Vienąkart laukėm kelias dienas, kitąkart pora savaičių, čia įvairiai, kai prašiau greičiau, tai patys paskambino, pasiūlė laiką (manau kažkas atsisakė vizito). Patiko, kad rodo filmukus pas ją kol dantuką taiso, gali filmuką vaikas išsisrinkt.

Man irgi labai patiko, kad rupinasi tuom, kaip greitai nori patekti pas gydytoja, pasiteirauja ar ekstra atvejis ar galim kazkiek laukti...buvom uzsirase po poros savaiciu, bet paaiskejo, kad negalesim tuo laiku atvykti, tai mums suorganizavo vizita pas gydytoja po keliu dienu 4u.gif
Filmukai irgi geras dalykas 4u.gif
Dar maniskiui labai patiko, kad leido issirinkti plombos spalva, aisku issirinko raudona lotuliukas.gif dabar vaiksto ir rodo visiems lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zirzekle @ 2012 12 28, 11:58)
buvau susidomėjusi ir aš šia klinia,bet jei tokios kainos doh.gif  schmoll.gif

Bet tos kainos visapusiškai atsiperka mirksiukas.gif
Atsakyti
Nors tema apie ododntolgus, bet - gal galit parekomenduoti ortodontą Vilniuje?
Atsakyti
Sveiki,negaliu atsidžiaugti SM rekomendacijomis pagrįstai atrasta vaikų dantukų gydytoja Dagna Šarviene (Dentae Vitae,Šeimyniškių 21). Mano keturmetis nei 1 iš 4 bandytų gydytojų neleido taisyti dantukų. Jau buvau užrašiusi su narkoze i BAK,bet laimei prisiprašiau dieną prieš narkozę pas šią puikią gydytoją ir ką Jūs manot,su vaiku susitarė ir tą pačią dieną vaikui išvalė pūliukus iš ištinusio skaudančio dantuko Dabar važinėjame specialiai vakarais po 200 km pas šią gydytoją ir baigiame susitaisyti 8 dantukus Ačiū gydytojai, kad pavyko išvengti narkozės
Gydytoja tikrai be galo moka elgtis su vaikais+rodomi filmukai vaiką atpalaiduoja biggrin.gif
Atsakyti
As savo vaika pirma karta vedziau tikrintis dantuku i Zveryne esancia klinika Domus dentes :http://www.dentes.lt/main.php/. Uz profilaktine apziura ir dantuku padengima kazkokia spec pasta (ne silantais) sumokejau tik 20 LT.Be kita ko odotologe Rasa su kolege labai svelnios ir mokancios dirbti su vaikais:) Super, rekomenuoju thumbup.gif
Atsakyti
Mamytės, gelbėkit,

Mano panelei vos 1 metai ir 7 mėnesiai, o pastebėjau ant priekinio kandžio geltoną dryžį, nenusivalantį. Bijau, kad bus dantukas pradėjęs gesti.

Ar kuri esate vedusi tokį mažytį vaikutį pas odontologą ir kur? Nes kur skambinu ten netaiso. BAK nesiūlykit - kainos žvėriškos, eisim tik blogiausiu atveju. Žalgiryje užrašė po mėnesio, bijau tiek ilgai laukti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ievuciukassss: 29 balandžio 2013 - 11:40