QUOTE(Matilda1 @ 2011 09 14, 14:47)
Lankėmes Northway medicinos centre, pas odontologę Rūtą Zykutę.
Šokas ištiko priėjus prie kasos, kadangi gydytoja nieko nesakiusi tiesiog padavė popieriuką su kodukais. Internete parašyta, kad pieninio dantuko plombavimas balta plomba - 50 Lt, tai tikėjausi sumokėti 100 Lt. Nustėrau kai kasininkė pasakė sumą 180 Lt, klausimas kodėl
Nuėjau pas gydytoją pasiaiškinti taigi rezultatas: viena plomba 60 Lt, kita 70 Lt, nes kainos atseit internete nurodytos nuo 50 Lt (nors ten tikrai taip neparašyta), kažkokie pamušalai po 10 Lt/vnt, ir plombos pašlifavimas po 15 lt/vnt. na neteko man susidurti kad pasakius plombos kaina, pradėtų sklaičiuoti papildomai už kiekvieną veiksmą. Atskirai mokėtio tekdavo tik už nuskausminimą.
Daugiau ten eiti nežadu, nes jaučiuosi apgauta. Galbūt sumokėti už vieno pieninio dantuko plombavimą 90 lt ir yra normalu, bet pats principas man nepatiko
. Jei iš karto pasakytų - viena plomba kainuos tiek ir tiek tai būtų visai kitaip. Tai va tokia mano patirtis apie kainas
Su Nortway ko gero viskas taip
kainos surašytos vienos, o kai paduoda lapelį ir prie kasų išgirsti sumą - kosmosas
na bet tema ne apie tai...
Mes su MB dantis tvarkomės Domus Dentes, ten ir mažąsias užrašiau. Ryt bus pirmas kartas, žiūrėsim kaip seksis
79>65,3>65
startas 2016.01.09