Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimo kryželiu schemų paieška 5-oji temelė

user posted image
Atsakyti
Kristida, ačiū 4u.gif
Atsakyti
Ingius272, išsiunčiau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(KRISTIDA @ 2009 08 16, 23:08)
Ingius272, išsiunčiau  mirksiukas.gif

Didelis dekui 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
Labukas, ieškau geresnių šio paveiksliuko schemučių, kurias turiu, tai sunku įžiūrėti. Beje dabar galvoju ar nebuvo kada išspausdintas lietuviškame "Siuvinėju kryželiu" g.gif cacukas@gmail.com 4u.gif Didelis aciuks.gif

user posted image
Atsakyti
Kažkas ieškojo, gal dar reikia:
user posted image
schema
Atsakyti
yra dar ir toks medelis tik neturiu jo schemos gaila ir nemoku parsisiųsti, neina ten man verysad.gif
user posted image
o va čia jį radau:
http://handmade.idvz.......PN=1&TPN=47
Atsakyti
merginos,gal gletumete duoti svarstykliu ar angliskai sakoma Libra shemeles.buciau lbai dekinga blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rita7777 @ 2009 08 17, 15:00)
yra dar ir toks medelis tik neturiu jo schemos gaila ir nemoku parsisiųsti, neina ten man  verysad.gif

Medelis jau pas mane, kam reikia prašykit per az.
Atsakyti
QUOTE(cacukas @ 2009 08 17, 09:22)
Labukas, ieškau geresnių šio paveiksliuko schemučių, kurias turiu, tai sunku įžiūrėti. Beje dabar galvoju ar nebuvo kada išspausdintas lietuviškame "Siuvinėju kryželiu"  g.gif cacukas@gmail.com  4u.gif Didelis aciuks.gif

išsiunčiau mirksiukas.gif
Atsakyti
Laba,
ieskau peledu siuvinejimo schemuciu. Noreciau, kad nelabai dideles butu. Gal kas turit? smile.gif
Atsakyti
sveikos,
ieskau paveiksiuku sunaus kambario sienom,radau keleta tinkamu meskiuku,bet dar noreciau keleto nykstuku ir automobiliu(is animacinio filmuko "ratai") schemuciu.gal kas turit???jei galit atsiuskit i azuolinezasis@gmail.com arba imeskit nuoroda cia.is anksto dekoju 4u.gif
Atsakyti