Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimo kryželiu schemų paieška 5-oji temelė

QUOTE(Florestina @ 2009 07 14, 14:18)
Kur siųsti?

Gal ir man galima butu sia schemute?

rufi@turbodsl.lt

Is anksto aciu.
Atsakyti
labas, mergytės 4u.gif

norėjau paklaust, gal žinot, kur rast boružėlių schemų? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(tute28 @ 2009 07 14, 14:28)
Sveika sugrizus.Labai del to dziaugiuosi. mirksiukas.gif  thumbup.gif

PS.Dar kart atsiprasau del 6 zinuciu.Neisivaizduoju,kaip tai atsitiko. Labai nefaina. blink.gif

Nera cia uz ka atsiprasineti. Rytais daznai SM pastringa tai del to ir gavosi tiek daug zinuci. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(bambooce @ 2009 07 14, 00:35)
Sveikos merginos, buvau dingusi, nes buvo abydna. Aciu tute28 uz paragyma. uzsuksiu retkarciais, pagelbesiu jai reikes. turiu siokiu tokiu uzsiemimu, tai nebebusiu toks daznas lankytojas  ax.gif

Nu bambooce tu pavarai, aš tai įtariau , kad kažkas ne taip, bet tu , tikrai šaunuolė ir geranoriškai padedi, todėl baik ožiuotis ir apsilankyk čia dažniau mirksiukas.gif
Atsakyti
Ieskau paprastu simpatisku angeliuku schemu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(astulia @ 2009 07 14, 17:39)
labas, mergytės  4u.gif

norėjau paklaust, gal žinot, kur rast boružėlių schemų?  ax.gif

As tokias turiu smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(amiyra @ 2009 07 14, 21:46)
As tokias turiu  smile.gif

šitas ir aš turiu 4u.gif bet mano brolienė užsiprašė tokio truputį didesnio paveikslo, tai vargstu su paieškom doh.gif
Atsakyti
QUOTE(astulia @ 2009 07 14, 22:07)
šitas ir aš turiu  4u.gif bet mano brolienė užsiprašė tokio truputį didesnio paveikslo, tai vargstu su paieškom  doh.gif

CIA
CIA
CIA
CIA
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dvi: 15 liepos 2009 - 11:25
QUOTE(zundyte @ 2009 07 12, 21:51)
Metija ,Mergaičiuk ,aš tik nukopijavau ką bambooce padarė blush2.gif  ,kad be namų neliktumėm ,o šiaip aš žalia blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif  ,tikrai nesiimu tokio darbo ,nes nieko nenusimanau ,linkų į senas temeles idėt nemoku  blush2.gif ,tai labai atsiprašau ,kad čia viskas taip pusė skusta pusė lupta  gal sekantį kartą kas nors gudresnis padarytų temelę,o tai vieni nepatogumai paskui...nepykit labai.. rolleyes.gif

Zundyte, labai gerai kad naują temą atidarei thumbup.gif Ir viskas čia gerai, niekas čia ne pusiau skusta pusiau lupta mirksiukas.gif Juk kiekvieną kartą atidarinėjant naują temą niekas netikrina, ar visos nuorodos veikia schmoll.gif Aš net susinepatoginau, kad tu kalta pasijutai blush2.gif
Todėl ir išvardinau atrastas neveikiančias nuorodas, kad sekantį kartą sukūrus naują temą jas reiktų išmest (jei nepasimirš žinoma lotuliukas.gif lotuliukas.gif )
Atsakyti
QUOTE(Dvi @ 2009 07 15, 12:24)

kad į tris iš jų manęs neįleidžia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(blizgutis11 @ 2009 07 14, 22:20)
Ieskau paprastu simpatisku angeliuku schemu  4u.gif

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(astulia @ 2009 07 15, 12:59)
kad į tris iš jų manęs neįleidžia  4u.gif

Pasiprasyk i draugus, ileis.
Kuriu nematai?
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dvi: 15 liepos 2009 - 15:48