labukas.merginos labi noreciau jusu paprasyti vieno dalyko.gal galetumeme duoti puslapiuku adresiuku kur butu galima sisirasti schemu skirtu kaledoms?buciau visoms labai dekinga
QUOTE(Florestina @ 2009 08 10, 20:53)
Aš turiu, kokios domina.
na kaip ir susiradau jau nemazai schemuciu bet domina kur pavaizduotos poreles
QUOTE(JuodaKatytė @ 2009 08 11, 10:00)
na kaip ir susiradau jau nemazai schemuciu bet domina kur pavaizduotos poreles
kur atsiusti?
QUOTE(grasimm @ 2009 08 10, 15:08)
o kas domina?
o be poreliu kazka siluetinio gal turite?
Gal turite:
taip pat patiktu juodai baltos shemutes su katinukais erika.juocaite@gmail.com
sveikos siuvinėtojos,
prireikė man dabar kažko nedidelio servetėlėms ir įdomaus, bet kad tiktų ant žalios medžiagėlės. gal kiek linksmo..ar paprasto ir gražaus.. gal ką pasiūlysit?
prireikė man dabar kažko nedidelio servetėlėms ir įdomaus, bet kad tiktų ant žalios medžiagėlės. gal kiek linksmo..ar paprasto ir gražaus.. gal ką pasiūlysit?
QUOTE(JuodaKatytė @ 2009 08 11, 10:51)
issiunciau
QUOTE(inieska @ 2009 08 11, 10:15)
o be poreliu kazka siluetinio gal turite?
butent?kas domina?turiu,bet nezinau kas domina...angeliukai,drugeliai,tigrai,geles,vazonai ar dar kazkas......???
Papildyta:
QUOTE(JuodaKatytė @ 2009 08 11, 11:04)
lb tau aciu
prasom ir kita karta
Papildyta:
QUOTE(coliukasv @ 2009 08 11, 10:57)
sveikos siuvinėtojos,
siulyciau sirdele,naslaite,ar seip koki rasta...kelis galiu atsiusti,tik pasta parasyk