Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimo kryželiu schemų paieška 5-oji temelė

Mergaitės, gal turit schemučių krikštynų ir palankynų tematika? berniukui mažam bigsmile.gif
Ieškausi vienam rusų forume jūsų nurodytų, bet kol kas tikmergaitei aptikau g.gif

siuvinėjau batukus mergytei, bet gan didokas gavosi g.gif gal turit ir kokių mažesnių? max A4 formato blush2.gif

linokas@gmail.com

Atsakyti
QUOTE(Vivitalija @ 2009 07 24, 18:12)
sweikos noriu pasprasyti pagalbos. ieskau schemu bet noriu, kad butu spalvotos smile.gif be to gal zinote kokiu zurnaliuku siuvinejimo kruzeliu smile.gif gali buti ir rusiski smile.gif smile.gif

Labai daug schemų yra čia. Žurnalų gali atsisiųsti iš čia. Aš nemažai bulgariškų tokių fainučių atsisiunčiau. Čia reikia siųsti sms ir gausi slaptažodį, su juo 14 d. gali siųstis žurnalus, tik baigiantis tam laikotarpiui tuo pačoi numeriuku pasiųsk STOP, kad nutrauktų tą sutartį. Nes praėjus dviem savaitėm vėl ją pratęs. Ten yra 20 Lt registracijos mokestis, o už jį per dvi savaites kiek prisisiųsi tiek bus tavo. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Džeinė @ 2009 07 25, 17:31)
Ir dar, gal kas turit šia schema???
man truksta trečios dalies (asilo uodegos)
dzeikauuu@gmail.com

Paieškok čia
Atsakyti
QUOTE(Dvi @ 2009 07 25, 04:29)
Paspaudus ant paveiksliuko atsidaro albumas, kuriameyra schemos. As pas save kompe nei vienos schemos neturiu, tai nusikrauk is albumu patinkancia pati. Tikiuosi pakaks, kad galetum pasirinkti  biggrin.gif
[/img] user posted image user posted image user posted image

Ar ne taip ka darau, bet paspaudus ant paveiksliuko nieks man neatsidaro g.gif
Atsakyti
QUOTE(ssamantaa @ 2009 07 25, 19:56)

va cia tai grozis.. daug atsisiunciau i kompiuteri.. bus darbuko..astarim147, ir man neatsidaro paspaudsu ant paveiksliuko
Atsakyti
QUOTE(Džeinė @ 2009 07 25, 16:31)
ax.gif  gal jau radai šia schema???
kol kas - ne ax.gif
Atsakyti
Labutis, as taip pat ieskau schemutes krikstynoms, mergaitei. Gal galit kas pagelbet 4u.gif jolanta.aciene@gmail.com. Busiu labai dekinga.
P.s. Tomiene o kur tu matei su krikstynomis mergaitei? Gal turi?
Atsakyti
čia temoje "vaikai ir suaugę" ar panašiai mirksiukas.gif

Mergytei batukus turėjau nuo pernai metų, yra ir berniukui spalvytė, bet man didokas darbelis gaunasi, norėčiau mažesnio blush2.gif bet nerandu mažesnių nei A4 formato schmoll.gif
Atsakyti
Mergytei batukus turėjau nuo pernai metų, yra ir berniukui spalvytė, bet man didokas darbelis gaunasi, norėčiau mažesnio blush2.gif bet nerandu mažesnių nei A4 formato schmoll.gif
[/quote]

beveik nera mazesniu nei A4 arba labai neisvaizdus. viena pabandysiu atsiusti, man gavosi mazesnis, bet gal ce dar nuo medzegytes priklauso.

gal kas turite nedideliu zodiako zenklu. labiausiai reiktu liuto, skorpiono ir svarstykliu biggrin.gif
Atsakyti
Ačiū Dzenete 4u.gif

Būtent, kad mažesnių neradau verysad.gif o man labai dailiai atrodo foto su nedideliais siuvinėtais motyvais, o kai pasižiūri į schemutę doh.gif
Atsakyti
Dzenete , turiu viena varianta, gal tiks rolleyes.gif Kur siusti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo joolantuukas: 26 liepos 2009 - 13:32
QUOTE(Giedrime71 @ 2009 07 25, 23:23)
va cia tai grozis.. daug atsisiunciau i kompiuteri.. bus darbuko..astarim147, ir man  neatsidaro  paspaudsu ant paveiksliuko

O tai shemas radot kur?
Atsakyti