Mergaitės, gal turit schemučių krikštynų ir palankynų tematika? berniukui mažam
Ieškausi vienam rusų forume jūsų nurodytų, bet kol kas tikmergaitei aptikau
siuvinėjau batukus mergytei, bet gan didokas gavosi gal turit ir kokių mažesnių? max A4 formato
linokas@gmail.com
QUOTE(Vivitalija @ 2009 07 24, 18:12)
sweikos noriu pasprasyti pagalbos. ieskau schemu bet noriu, kad butu spalvotos be to gal zinote kokiu zurnaliuku siuvinejimo kruzeliu gali buti ir rusiski
Labai daug schemų yra čia. Žurnalų gali atsisiųsti iš čia. Aš nemažai bulgariškų tokių fainučių atsisiunčiau. Čia reikia siųsti sms ir gausi slaptažodį, su juo 14 d. gali siųstis žurnalus, tik baigiantis tam laikotarpiui tuo pačoi numeriuku pasiųsk STOP, kad nutrauktų tą sutartį. Nes praėjus dviem savaitėm vėl ją pratęs. Ten yra 20 Lt registracijos mokestis, o už jį per dvi savaites kiek prisisiųsi tiek bus tavo.
QUOTE(Džeinė @ 2009 07 25, 17:31)
Ir dar, gal kas turit šia schema???
man truksta trečios dalies (asilo uodegos)
dzeikauuu@gmail.com
man truksta trečios dalies (asilo uodegos)
dzeikauuu@gmail.com
Paieškok čia
QUOTE(Dvi @ 2009 07 25, 04:29)
Paspaudus ant paveiksliuko atsidaro albumas, kuriameyra schemos. As pas save kompe nei vienos schemos neturiu, tai nusikrauk is albumu patinkancia pati. Tikiuosi pakaks, kad galetum pasirinkti
[/img]
[/img]
Ar ne taip ka darau, bet paspaudus ant paveiksliuko nieks man neatsidaro
QUOTE(ssamantaa @ 2009 07 25, 19:56)
va cia tai grozis.. daug atsisiunciau i kompiuteri.. bus darbuko..astarim147, ir man neatsidaro paspaudsu ant paveiksliuko
QUOTE(Džeinė @ 2009 07 25, 16:31)
gal jau radai šia schema???
kol kas - ne
Labutis, as taip pat ieskau schemutes krikstynoms, mergaitei. Gal galit kas pagelbet jolanta.aciene@gmail.com. Busiu labai dekinga.
P.s. Tomiene o kur tu matei su krikstynomis mergaitei? Gal turi?
P.s. Tomiene o kur tu matei su krikstynomis mergaitei? Gal turi?
Mergytei batukus turėjau nuo pernai metų, yra ir berniukui spalvytė, bet man didokas darbelis gaunasi, norėčiau mažesnio bet nerandu mažesnių nei A4 formato
[/quote]
beveik nera mazesniu nei A4 arba labai neisvaizdus. viena pabandysiu atsiusti, man gavosi mazesnis, bet gal ce dar nuo medzegytes priklauso.
gal kas turite nedideliu zodiako zenklu. labiausiai reiktu liuto, skorpiono ir svarstykliu
[/quote]
beveik nera mazesniu nei A4 arba labai neisvaizdus. viena pabandysiu atsiusti, man gavosi mazesnis, bet gal ce dar nuo medzegytes priklauso.
gal kas turite nedideliu zodiako zenklu. labiausiai reiktu liuto, skorpiono ir svarstykliu
Ačiū Dzenete
Būtent, kad mažesnių neradau o man labai dailiai atrodo foto su nedideliais siuvinėtais motyvais, o kai pasižiūri į schemutę
Būtent, kad mažesnių neradau o man labai dailiai atrodo foto su nedideliais siuvinėtais motyvais, o kai pasižiūri į schemutę
Dzenete , turiu viena varianta, gal tiks Kur siusti?
QUOTE(Giedrime71 @ 2009 07 25, 23:23)
va cia tai grozis.. daug atsisiunciau i kompiuteri.. bus darbuko..astarim147, ir man neatsidaro paspaudsu ant paveiksliuko
O tai shemas radot kur?