Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimo kryželiu schemų paieška 5-oji temelė

QUOTE(masiniukas @ 2009 07 20, 19:32)
Labukas mergaites 4u.gif  4u.gif  4u.gif  Lendu su prasimu...man laaabai reikia religines tematikos paveikslo unsure.gif pati nieko tokio neturiu,nes nereikejo....o cia anytos jubiliejus kitais metais,reike pradeti jau ruostis.... 4u.gif  padekit man ...gali but su sventa seima ar tik su jezum....labai tiktu paveikslas su jezum ir avineleis... ax.gif  mano el pastas linagaliauskiene@inbox.lt  Labai bus dyyyydelis aciu  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Siunčiu keletą, gal patiks. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(astulia @ 2009 07 20, 18:20)
turiu tik tą paskutinįjį, tuoj atsiųsiu  4u.gif

Aciu labai, gavau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(masiniukas @ 2009 07 20, 20:32)
Labukas mergaites 4u.gif  4u.gif  4u.gif  Lendu su prasimu...man laaabai reikia religines tematikos paveikslo unsure.gif pati nieko tokio neturiu,nes nereikejo....o cia anytos jubiliejus kitais metais,reike pradeti jau ruostis.... 4u.gif  padekit man ...gali but su sventa seima ar tik su jezum....labai tiktu paveikslas su jezum ir avineleis... ax.gif  mano el pastas linagaliauskiene@inbox.lt  Labai bus dyyyydelis aciu  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Čia pasivartyk - visokių visokiems skoniams:

http://handmade.idvz.......D=1137&PN=2

ir dar čia
http://mirvishivki.i...php?id_parent=7

keletas grand paveikslų religine tematika:
http://www.free-cros...gious/index.php
Atsakyti
Laba diena. Radau du patinkančius paveikslus, kuriuos norėtųsi siuvinėti, tačiau schemų - ne. Galbūt kuri turite jas savo lobynuose, o gal žinote firmą, pavadinimą, paveikslo nr. Žodžiu, bet kokia informacija tinka bigsmile.gif

Čia tai, ko ieškau:

1. user posted image

2. user posted image

Atsakyti
QUOTE(minty @ 2009 07 21, 14:55)
Laba diena. Radau du patinkančius paveikslus, kuriuos norėtųsi siuvinėti, tačiau schemų - ne. Galbūt kuri turite jas savo lobynuose, o gal žinote firmą, pavadinimą, paveikslo nr. Žodžiu, bet kokia informacija tinka bigsmile.gif

Čia tai, ko ieškau:

Pirmasis yra Dimensions Victorian Elegance, schema CIA
Antrasis irgi yra Dimensions Alan Maley`s Gracious Era, schema CIA
Abu sudetingo siuvinejimo, taigi greito rezultato nesitikek.
Atsakyti
Dėkoju, Dvi, už pagalbą. Susipažinau su schemomis. Įsitikinau, kad tikrai nelengvi darbai - daug įvarių vingrybių.
Atsakyti
QUOTE(astulia @ 2009 07 19, 18:52)
parašyk man savo e-mailą, atsiųsiu visus  biggrin.gif  nes ten tik pvz, ką turiu, o ne schemos  mirksiukas.gif

dzenete@gmail.com
Atsakyti
QUOTE(Giedrime71 @ 2009 07 18, 12:59)
astulia ir Anafora, buciau dekinga ir as jei galima gavusi kaktusiuku schemutes  4u.gif
vilmine.k@gmail.com

Atsiprašau, kad vėluoju,išsiunčiau 4u.gif

QUOTE(masiniukas @ 2009 07 20, 20:32)

Išsiunčiau keletą, bet su avytėm nea schmoll.gif ,daug religinių gallery.ru forumuose mirksiukas.gif
Atsakyti
Aciu mergaites labai.... 4u.gif 4u.gif 4u.gif galery ru buna uzblokuota verysad.gif tai vat ir nerandu...bet su jusu pagalba vis kaska rasiu....Aciu Aciu Aciu... 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Laba naktele rolleyes.gif Labai ieskau paveiksliuko krikstynoms, gal turit ka pasiulyti ax.gif
Atsakyti
Labas rytas. Ieškau šio paveikslėlio schemos. Mainais siūlau vyšnių uogienės stiklainiuką tongue.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Arbatėlė @ 2009 07 22, 07:08)
Labas rytas. Ieškau šio paveikslėlio schemos. Mainais siūlau vyšnių uogienės stiklainiuką  tongue.gif

Pasidairyk čia ir čia.
Atsakyti