Įkraunama...
Įkraunama...

Paakių priežiūra

QUOTE(Kaprizingoji @ 2009 09 01, 15:29)
As pirkau Eurovaistinej abu kartus,,man jis gana geras,kadangi lengvos prieziuros tik reikia,tai man jis kaip tik 4u.gif ir nebrangus,nepamenu,bet iki 15 lt jo kaina smile.gif

O kokiems paakiams jis skirtas? g.gif
Atsakyti
O as kiek naudojau man labiausiai patiko Faberlic Expert Perfect Active paakiu kremukas,odeles tampa lyg silkine,na ji stok ssvelnu svelnus lyg silikonas butu,jo reikia labai mazai.Nors pakuoteja yra tik 15ml bet uzteko ilgai man jo bigsmile.gif reikes ir vel įsigyti thumbup.gif . http://mail-lt.lt.fa...lash_lt/18.html .Tas kur desineje puseja 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2009 09 03, 12:08)
O kokiems paakiams jis skirtas?  g.gif

Nelabai supratau klausimo biggrin.gif jis skirtas paakiu preziurai,gelis, skirtas paakiu drekinimui,kadangi esu dar jauna ir rauksliu tikrai neturiu tai man jis tinka,nes kremo nematau poreikio naudot,dar kokius 4 metus tikrai galiu palaukt smile.gif
Atsakyti
Vakar pamaciau margaritos gaivinamaji geli su agurku ekstaktais ir pagalvojau ar jis tiktu paakiams. Parasyta, kad balina oda, o pas mane kaip tik pajuode paakiai. Gal kas bande si geli - krema ir turi atsiliepimu?
Atsakyti
QUOTE(Akra @ 2009 09 09, 19:12)
Vakar pamaciau margaritos gaivinamaji geli su agurku ekstaktais ir pagalvojau ar jis tiktu paakiams. Parasyta, kad balina oda, o pas mane kaip tik pajuode paakiai. Gal kas bande si geli - krema ir turi atsiliepimu?

Na,siaip paakiu oda yra skirtinga nuo visos veido odos,tai nerizikuociau tepti veido kremu akiu zona
Atsakyti
QUOTE(Akra @ 2009 09 09, 19:12)

Kremas kai kurių nuomone kaip kremas. Man netiko, bet čia ne apie tai. Paakiu pamėlimas būna ne dėl pačios odos spalvos pokyčių (dažniausiai), bet dėl to, kad per ploną odelę persišviečia paburkusios kraujagyslės. Norit jas išbalint? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaprizingoji @ 2009 09 06, 19:42)
Nelabai supratau klausimo biggrin.gif jis skirtas paakiu preziurai,gelis, skirtas paakiu drekinimui,kadangi esu dar jauna ir rauksliu tikrai neturiu tai man jis tinka,nes kremo nematau poreikio naudot,dar kokius 4 metus tikrai galiu palaukt smile.gif

Na, klausimas kokiems paakiams skirtas - paburkusiems, patamsėjusiems ir t.t., t.y. kokias paakių problemas sprendžia (mažina raukšleles, nuima patinimą ar šviesina paakius ir pan.) Atsakymą supratau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 10 rugsėjo 2009 - 08:47
Man irgi reikėtų, bet nežinau kokio, esu pakankamai jauna, raukšlių nėra, na bent jau nežymios, bet norisi padrėkinti ar nuraminti, nes kai valai tušą kiekvieną dieną, kažkaip norisi paskui tas sritis kremuku kažkokiu patepti, bet net neįsivaizduoju kokio reikėtų ax.gif nebūna nei paburkę, nei pajuodę mano paakiai. Skaičiau, kad jau nuo 20m. reikia profilaktiškai naudoti nuo raukšlių, o aš nieko nenaudojau, gal ką patarsit. Iš margaritos serijos ar rasos tai kažin ar norėčiau, nes kiek bandžiau gaminių, man netinka, alergija kažkokia, labai reaguoja oda į tą kosmetiką.
Papildyta:
QUOTE(Kaprizingoji @ 2009 09 01, 14:29)
As pirkau Eurovaistinej abu kartus,,man jis gana geras,kadangi lengvos prieziuros tik reikia,tai man jis kaip tik 4u.gif ir nebrangus,nepamenu,bet iki 15 lt jo kaina smile.gif

Gal tokį pabandyti... tik gaila, daugiau atsiliepimų nelabai yra:)
Atsakyti
Sveikos. Man si tema irgi dbr pasidare aktuali.
Sugalvojau jau pradet tepti paakius. Nusipirkau douglas PAYOT formos krema uz 120 lr..ateinu namo pasitepiu, o perstet pradejo...netinka...daviau sesei, sako jai gerai...tai va, PAYOT firmos gelis paakiams, lengvos konsistencojos tinka jautriai odai...
Man idomu, o turi tokiuose parduotuvese tu brangiu firmu megineliu..gal kam teko susidurt..nes nesinori vel uz tokia kaina pirkt geli paakiam, o pasitepi namuose ir persti, netinka doh.gif
Po to dariausi veido valyma, pasakiau kosmetologei apie si krema, na sako, jei persti - netinka. Pasiule Natinuel krema pha-aha 6 proc. na ir kas, pasitepiu namuose vel netinka doh.gif vel pinigai ismesti i bala...2 dienas tepiau, galvojau gal kai oda po valymo taip reaguoja, tai snd atsikeliu ryte o po akim didziausi maisai. Net ishsigandau. tokiu maisu gyvenyme neturejau...iskart agurkus pridejau..tai iki vakaro kaip ir sumazejo maisai tie, bet dar yra doh.gif ka daryt..kur isygyti gera geli paakiams...Gal kas ka gali patart...?
Atsakyti
QUOTE(elvina44 @ 2009 09 12, 23:49)
Sveikos. Man si tema irgi dbr pasidare aktuali.
Sugalvojau jau pradet tepti paakius.  Nusipirkau douglas PAYOT formos krema uz 120 lr..ateinu namo pasitepiu, o perstet pradejo...netinka...daviau sesei, sako jai gerai...tai va, PAYOT firmos gelis paakiams, lengvos konsistencojos tinka jautriai odai...
Man idomu, o turi tokiuose parduotuvese tu brangiu firmu megineliu..gal kam teko susidurt..nes nesinori vel uz tokia kaina pirkt geli paakiam, o pasitepi namuose ir persti, netinka doh.gif
Po to dariausi veido valyma, pasakiau kosmetologei apie si krema, na sako, jei persti - netinka. Pasiule Natinuel krema pha-aha 6 proc. na ir kas, pasitepiu namuose vel netinka doh.gif vel pinigai ismesti i bala...2 dienas tepiau, galvojau gal kai oda po valymo taip reaguoja, tai snd atsikeliu ryte o po akim didziausi maisai. Net ishsigandau. tokiu maisu gyvenyme neturejau...iskart agurkus pridejau..tai iki vakaro kaip ir sumazejo maisai tie, bet dar yra doh.gif ka daryt..kur isygyti gera geli paakiams...Gal kas ka gali patart...?

Bent jau loccitane turi paakiu kremu megineliu,bet nesu tikra ar jaunai odai apskritai si firma akims kazka gamina..
O kokio efekto norite?
Atsakyti
QUOTE(elvina44 @ 2009 09 12, 23:49)

Esu tik kosmetikos vartotoja, bet kiek pastebėjau kaip būna man, tai arba kremas netinka. Arba dar man yra buvę, kad per daug paakių oda išsausėjus ir tie kremai, kurie turi nors kažkokį poveikį (mažina paburkimus ar pan.) graužia. Tada paprastu drėkinamuoju kremu tepu ir paakius kol tas sausumas praeina. Ir po to jau galiu paakių kremą naudot. Kažkaip jaučiasi skirtumas kai netinka ar kai graužia dėl sausumo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2009 09 13, 02:08)
Bent jau loccitane turi paakiu kremu megineliu,bet nesu tikra ar jaunai odai apskritai si firma akims kazka gamina..
O kokio efekto norite?

Dabar tai jau noriu kad tie maisai dingtu doh.gif o siaip nusprendziau naudoti nes jau pastebiu pirmas raukslytes..mimikos manau jos taip vadinasi, kad pas mane ju atsiranda..kad po akim butu juoda nepastebiu g.gif
o va kad mano oda labai labai, ziauriai sausa, tai tas yra...man tuoj nuo streso rauksles atsiras blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(ligita8352 @ 2009 09 13, 08:13)
Esu tik kosmetikos vartotoja, bet kiek pastebėjau kaip būna man, tai arba kremas netinka. Arba dar man yra buvę, kad per daug paakių oda išsausėjus ir tie kremai, kurie turi nors kažkokį poveikį (mažina paburkimus ar pan.) graužia. Tada paprastu drėkinamuoju kremu tepu ir paakius kol tas sausumas praeina. Ir po to jau galiu paakių kremą naudot. Kažkaip jaučiasi skirtumas kai netinka ar kai graužia dėl sausumo  ax.gif

Zinokit, net nezinau ka jums cia ir atsakyti...nuo sio pirmadienio cia mano kremu pabandymai..i bala ismesti 220 lt (cia uz 2 kremus). Kad mano oda sausa tai tikrai taip...net negalvojau kad nuo sausos odos gali perstet...
Sitoj sferoj as dar naujoke... doh.gif
Atsakyti