QUOTE(j-urgit-a @ 2009 08 26, 19:55)
j-urgit-a, 26 Rug 2009 - 19:55, parašė:
j-urgit-a, 26 Rug 2009 - 19:55, parašė:
Turbut ta pati, nes raso aqua, bet pirkdama as tikejausi kazkodel kad bus geliukas
o ten yra baltas kremas. Na man kazkaip jauciasi jis ant odos ir tas nepatinka
Megstu tokius labai lengvus, kur pasitepi, isigeria ir ant odos nieko nesijaucia, bet odyte padrekinta buna gerai
Nesakau, kad jis blogas, tik as isranki turbut esu ir todel netenkina manes 
Turbut ta pati, nes raso aqua, bet pirkdama as tikejausi kazkodel kad bus geliukas

o ten yra baltas kremas. Na man kazkaip jauciasi jis ant odos ir tas nepatinka

Megstu tokius labai lengvus, kur pasitepi, isigeria ir ant odos nieko nesijaucia, bet odyte padrekinta buna gerai

Nesakau, kad jis blogas, tik as isranki turbut esu ir todel netenkina manes
Vat butent

seniau ir buvo geliukas.. nes naudojau pries 6 metus kazkur..tai tikrai kiek pamenu buvo gelis

o dabar.. ir pakuote biski pasikeite

pasitepiau vakar tai patrauke biski oda.. nzn nzn kaip cia toliau bus.. o is tokiu lengvu geliu tai tik ka baigiau Oriflame geli.. nu ka as zn..firma ne stebuklas bet uz tokia kaina tai man tiko ir patiko

lengvas, gerai drekino
Papildyta:
QUOTE(Jurate81 @ 2009 08 16, 17:15)
Jurate81, 16 Rug 2009 - 17:15, parašė:
Jurate81, 16 Rug 2009 - 17:15, parašė:
Vienasyk bevaikstinejant Droge sugalvojau isbandyti paakiams koki kremuka, po ranka pakliuvo Nivea toks maziukas stiklinis melsvas indelis, taigi prigriebiau...
vaje vaje... iki galo nepasiskaiciau apie ji, matyt pakako man zodelio aqua, kad nusipirkciau, tai po kazi kiek naudojimo laiko vaiksciojau kaip panda su baltais ratilais po akimis
jis pasirodo dar ir pabalina oda
Vienasyk bevaikstinejant Droge sugalvojau isbandyti paakiams koki kremuka, po ranka pakliuvo Nivea toks maziukas stiklinis melsvas indelis, taigi prigriebiau...
vaje vaje... iki galo nepasiskaiciau apie ji, matyt pakako man zodelio aqua, kad nusipirkciau, tai po kazi kiek naudojimo laiko vaiksciojau kaip panda su baltais ratilais po akimis

jis pasirodo dar ir pabalina oda

jus cia ka rimtai? tai kokio ten amziaus skirta?

o tai jus perskaitet kad pabalina oda?
Papildyta:
QUOTE(Jurate81 @ 2009 08 22, 14:40)
Jurate81, 22 Rug 2009 - 14:40, parašė:
Jurate81, 22 Rug 2009 - 14:40, parašė:
va toki as turejau: http://www.nivea.lt/.....20AQUA BEAUTY
na sviesesni paakiai ilgesni laika panaudojus garantuoti 
va toki as turejau:
http://www.nivea.lt/.....20AQUA BEAUTY
na sviesesni paakiai ilgesni laika panaudojus garantuoti
Bet pas mane ne toks uzrasas

pakuote tokia pati bet raso Aqua Beauty Augenpflege.. tai gal cia kitoks