QUOTE(j-urgit-a @ 2009 08 26, 19:55)
Turbut ta pati, nes raso aqua, bet pirkdama as tikejausi kazkodel kad bus geliukas o ten yra baltas kremas. Na man kazkaip jauciasi jis ant odos ir tas nepatinka Megstu tokius labai lengvus, kur pasitepi, isigeria ir ant odos nieko nesijaucia, bet odyte padrekinta buna gerai Nesakau, kad jis blogas, tik as isranki turbut esu ir todel netenkina manes
Papildyta:
Kaip jums alterros paakiu zele (su alijosium lyg)? As turejau ja nusipirkus, tai nesusipratimas kazkoks, ji gliti tokia man buvo, neisigere, nepadrekino nei kiek, tokia plevele ant paakiu uzsidejo ir viskas Gal as kokia pasenusia pirkau
Papildyta:
Kaip jums alterros paakiu zele (su alijosium lyg)? As turejau ja nusipirkus, tai nesusipratimas kazkoks, ji gliti tokia man buvo, neisigere, nepadrekino nei kiek, tokia plevele ant paakiu uzsidejo ir viskas Gal as kokia pasenusia pirkau
Zinokit man tas pats,ji taip sutraukia oda kazkiek,bet man butent tai ir patiko apskritai,nuo daugelio zele man toks pat efektas. Ar pirksiu dar karta ja,nezinau,nes rudeniui nereikia ,o pavasari bus matyti:)