Įkraunama...
Įkraunama...

Paakių priežiūra

QUOTE(j-urgit-a @ 2009 08 26, 19:55)
Turbut ta pati, nes raso aqua, bet pirkdama as tikejausi kazkodel kad bus geliukas smile.gif o ten yra baltas kremas. Na man kazkaip jauciasi jis ant odos ir tas nepatinka  schmoll.gif Megstu tokius labai lengvus, kur pasitepi, isigeria ir ant odos nieko nesijaucia, bet odyte padrekinta buna gerai smile.gif Nesakau, kad jis blogas, tik as isranki turbut esu ir todel netenkina manes  ax.gif
Papildyta:
Kaip jums alterros paakiu zele (su alijosium lyg)? As turejau ja nusipirkus, tai nesusipratimas kazkoks, ji gliti tokia man buvo, neisigere, nepadrekino nei kiek, tokia plevele ant paakiu uzsidejo ir viskas  doh.gif Gal as kokia pasenusia pirkau  g.gif

Zinokit man tas pats,ji taip sutraukia oda kazkiek,bet man butent tai ir patiko biggrin.gif apskritai,nuo daugelio zele man toks pat efektas. Ar pirksiu dar karta ja,nezinau,nes rudeniui nereikia ,o pavasari bus matyti:)
Atsakyti
kiek skaiciau tai jojobos aliejukas tai priesraukslinis yra g.gif Kazkaip negirdejau kad jojobos paakiams naudotu. Manau labiau tiktu migdolu aliejus. Jis lengvas labai.

o as pradejau naudoti Aquatonale paakiu kremuka. va toki... dar neilgai naudoju tai poveikio dar nezinau, bet patinka - drekina oda.. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Eve-line @ 2009 08 28, 10:38)
kiek skaiciau tai jojobos aliejukas tai priesraukslinis yra  g.gif Kazkaip negirdejau kad jojobos paakiams naudotu. Manau labiau tiktu migdolu aliejus. Jis lengvas labai.

o as pradejau naudoti Aquatonale paakiu kremuka. va toki... dar neilgai naudoju tai poveikio dar nezinau, bet patinka - drekina oda..  bigsmile.gif

kadangi barmunej nerafinuota tik jojobos turejo,tai emiau ji smile.gif
Na,mano paakiams puikiai tinka jojobos al. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(j-urgit-a @ 2009 08 26, 19:55)
Turbut ta pati, nes raso aqua, bet pirkdama as tikejausi kazkodel kad bus geliukas smile.gif o ten yra baltas kremas. Na man kazkaip jauciasi jis ant odos ir tas nepatinka  schmoll.gif Megstu tokius labai lengvus, kur pasitepi, isigeria ir ant odos nieko nesijaucia, bet odyte padrekinta buna gerai smile.gif Nesakau, kad jis blogas, tik as isranki turbut esu ir todel netenkina manes  ax.gif

Vat butent blink.gif seniau ir buvo geliukas.. nes naudojau pries 6 metus kazkur..tai tikrai kiek pamenu buvo gelis unsure.gif o dabar.. ir pakuote biski pasikeite unsure.gif pasitepiau vakar tai patrauke biski oda.. nzn nzn kaip cia toliau bus.. o is tokiu lengvu geliu tai tik ka baigiau Oriflame geli.. nu ka as zn..firma ne stebuklas bet uz tokia kaina tai man tiko ir patiko thumbup.gif lengvas, gerai drekino
Papildyta:
QUOTE(Jurate81 @ 2009 08 16, 17:15)
Vienasyk bevaikstinejant Droge sugalvojau isbandyti paakiams koki kremuka, po ranka pakliuvo Nivea toks maziukas stiklinis melsvas indelis, taigi prigriebiau...
vaje vaje... iki galo nepasiskaiciau apie ji, matyt pakako man zodelio aqua, kad nusipirkciau, tai po kazi kiek naudojimo laiko vaiksciojau kaip panda su baltais ratilais po akimis  doh.gif jis pasirodo dar ir pabalina oda

blink.gif jus cia ka rimtai? tai kokio ten amziaus skirta? doh.gif o tai jus perskaitet kad pabalina oda?
Papildyta:
QUOTE(Jurate81 @ 2009 08 22, 14:40)
va toki as turejau: http://www.nivea.lt/.....20AQUA BEAUTY
na sviesesni paakiai ilgesni laika panaudojus garantuoti  bigsmile.gif

Bet pas mane ne toks uzrasas blink.gif pakuote tokia pati bet raso Aqua Beauty Augenpflege.. tai gal cia kitoks g.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2009 08 28, 19:22)

blink.gif jus cia ka rimtai? tai kokio ten amziaus skirta?  doh.gif o tai jus perskaitet kad pabalina oda?
Papildyta:
Bet pas mane ne toks uzrasas  blink.gif pakuote tokia pati bet raso Aqua Beauty Augenpflege.. tai gal cia kitoks  g.gif

nu labai rimtai, nezinau kokio amziaus jis skirtas, ir nelabai as ji pirkdama skaiciau, pamaciau, kad paakiams, patiko zodis 'aqua' ir prigriebiau blush2.gif su drauge kartu uzejom, o buvom nesimate ilgiausiai, tai daugiau apie kitus reikalus plepejom, nei etiketes skaitem ax.gif o kad pabalo paakiai, tai as pati pagalvojau, kad man gal taip tik rodosi, kol kolege viena tiesiai nepaklause, kas man cia atsitiko doh.gif bet jau kaip minejau, gal dar soliariumas prisidejo prie pabalimo, nors ir labai saikingai as juo naudojuos
as dabar geriau isiziurejau i ta nuoroda, kuria buvau idejusi ir kokia geda, kad ne ta imeciau, pas mane irgi buvo uzrasas Augenpflege, labai atsiprasau visu, kurias suklaidinau blush2.gif 4u.gif pamaciau, kad Aqua Beauty, indelis toks pats, tai net i galva neatejo, kad dar kitas yra kremas tokioj pakuotej
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2009 08 28, 19:22)

blink.gif jus cia ka rimtai? tai kokio ten amziaus skirta?  doh.gif o tai jus perskaitet kad pabalina oda?
Papildyta:
Bet pas mane ne toks uzrasas  blink.gif pakuote tokia pati bet raso Aqua Beauty Augenpflege.. tai gal cia kitoks  g.gif

sunaudojau as ta Nivea paakiu kremo. Man visai patiko. neblogas. bet kaina gerokai uzkelta. ir nepabalino visai tos odos (as vaikstau i soliariuma, bet nesu tamsi) g.gif gerai drekino, gerai isigere. Skirtas 25meciams. Man visai patiko. bet yra pigesniu ir poveikis tas pats.
Atsakyti
Gerai, kad da nenusipirkau..o tai jau beveik patikejau, kad nivea stebuklingai pabalina paakius biggrin.gif Tokiu stebuklu turbut nebuna, nors ir labai noreciau panasaus efekto ax.gif
Atsakyti
as naudoju kazkoki is serijos ,,Ciornyj zemciug'' geli paakiams,nes kremui dar per jauna esu.Tai nzn man visai patinka,lelgvutis,gerai isisgeria,jau antra pakuote naudoju.Neturiu su kuo lyginti,nes sis pirmas,kuri naudojau.Sunaudojau pirma,kadangi patiko tai vel nusipirkau.Va toks http://www.ambertona...v...=135&id=442

Gal dar kas bandet ir atsiliepimu yra? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaprizingoji @ 2009 08 30, 16:57)
as naudoju kazkoki is serijos ,,Ciornyj zemciug'' geli paakiams,nes kremui dar per jauna esu.

Bet butent kur nurodzius foto tai ten KREMAS.. zele yra kitas g.gif 4u.gif tai ten ne gelis kaip suprantu.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2009 08 30, 20:50)
Bet butent kur nurodzius foto tai ten KREMAS.. zele yra kitas  g.gif  4u.gif tai ten ne gelis kaip suprantu..  4u.gif

Ne,juk parasyta ,,gel'' tai cia ir yra gelis 4u.gif nebent man kita nuoroda atidaro.O siaip tai maniskis tikrai gelis,nes ant dezutes aiskiai tai maciau kai pirkau smile.gif

va dbr pamaciau kodel Jus sakot,kad kremas 4u.gif nes lietuviskai parasyta,kad kremas,bet daznai blogai isvercia,bet ant dezutes paziurekit kas parasyta jei rusiskai skaitot smile.gif

niu tai mergaites nebandet sio gelio daugiau niekas? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kaprizingoji: 30 rugpjūčio 2009 - 21:34
QUOTE(Kaprizingoji @ 2009 08 31, 22:25)
niu tai mergaites nebandet sio gelio daugiau niekas? 4u.gif

Kiek pamenu,moterys ji labai gyre. O kur pirkot?
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2009 08 31, 22:53)
Kiek pamenu,moterys ji labai gyre. O kur pirkot?

As pirkau Eurovaistinej abu kartus,,man jis gana geras,kadangi lengvos prieziuros tik reikia,tai man jis kaip tik 4u.gif ir nebrangus,nepamenu,bet iki 15 lt jo kaina smile.gif
Atsakyti