Vienasyk bevaikstinejant Droge sugalvojau isbandyti paakiams koki kremuka, po ranka pakliuvo Nivea toks maziukas stiklinis melsvas indelis, taigi prigriebiau...
vaje vaje... iki galo nepasiskaiciau apie ji, matyt pakako man zodelio aqua, kad nusipirkciau, tai po kazi kiek naudojimo laiko vaiksciojau kaip panda su baltais ratilais po akimis jis pasirodo dar ir pabalina oda
QUOTE(Jurate81 @ 2009 08 16, 17:15)
Vienasyk bevaikstinejant Droge sugalvojau isbandyti paakiams koki kremuka, po ranka pakliuvo Nivea toks maziukas stiklinis melsvas indelis, taigi prigriebiau...
vaje vaje... iki galo nepasiskaiciau apie ji, matyt pakako man zodelio aqua, kad nusipirkciau, tai po kazi kiek naudojimo laiko vaiksciojau kaip panda su baltais ratilais po akimis jis pasirodo dar ir pabalina oda
Oi, as taip pat ta krema nusipirkau Bet gal nebusiu panda, nes mano oda pakankamai sviesi. Ar labai stipriai jis balina?
QUOTE(Akra @ 2009 08 21, 18:14)
Oi, as taip pat ta krema nusipirkau Bet gal nebusiu panda, nes mano oda pakankamai sviesi. Ar labai stipriai jis balina?
mano oda irgi pakankamai sviesi, ziema, jei i soliariuma neinu, tai net perbalus atrodau nors ir reguliariai ten vaikstant idegis gaunasi nezymiai matomas...
as si kremuka pavasari nusipirkau ir tik vakarais pasitepliodavau, bet tuo metu ir i soliariuma kelis kartus nuejusi buvau, gal del to ir isryskejo tie isbale paakiai
trenkiau lauk as ji, nes kad nebuciau perbalus i soliariuma karta i savaite stangiuosi nueiti.
Manau, kad sviesiaodems ir neinancioms i soliariuma ar ant saules, sis kremukas butu kaip tik
Papildyta:
QUOTE(abiga @ 2009 08 21, 21:23)
O koks tikslus pavadinimas to Nivea kremo melsvame indelyje? Labai noreciau sviesesniu paakiu
va toki as turejau: http://www.nivea.lt/.....20AQUA BEAUTY
na sviesesni paakiai ilgesni laika panaudojus garantuoti
Turiu ir as si Nivea paakiu krema, bet man jis netiko Tik pabandziau ir stovi nenaudojamas. Per sunkus pasirode, gerai neisigeria, ir drekinimo lyg per mazai (nors man su visais kremais taip). Man uz kremus labiau patinka geliukai
QUOTE(j-urgit-a @ 2009 08 22, 14:51)
Turiu ir as si Nivea paakiu krema, bet man jis netiko Tik pabandziau ir stovi nenaudojamas. Per sunkus pasirode, gerai neisigeria, ir drekinimo lyg per mazai (nors man su visais kremais taip). Man uz kremus labiau patinka geliukai
Kuri turit? ta aqua? nes as ji seniau naudojau, dabar vel nusipirkau..tai jis toks man lengvas budavo ir is vis seniau galvojau kad ten gelis
Mano paakiai labai ikrite, skiriasi nuo viso veido... nezinau nei ka daryti, nei koki kremuka naudoti, nei kaip maskuoti. Odele negaliu sakyt kad pajuodus, gal greiciau sviesesne, nes visas veidas. Atrodo klaikiai, ypac sita problema pamatau nuotraukose..
Gal yra susidurusiu su panasia problema? Koki kremuka naudoti, gal yra kitas budas kaip tai ispresti ar isvis suprantamai kalbu apie savo bedele ?
Gal yra susidurusiu su panasia problema? Koki kremuka naudoti, gal yra kitas budas kaip tai ispresti ar isvis suprantamai kalbu apie savo bedele ?
Pas mane kartais pastebiu i vakara patamseja paakiai, tai kartais tenka pamaskuoti juos, kad neatrodyciau pavargusi.
Bet neseniai viena diena vaiksciojau po kauno akropoly ir pripuole prie manes viena mergina kuri prekiauja negyvosios juros kosmetika(kaunietes turi zinoti, nes jos vis klausineja - ar jusu nagai naturalus?) ir sako man-kokie pajuode jusu paakiai...Net pasimeciau..Ateikit parodysiu stebuklinga paakiu krema kuris uzmaskuos jums paakius ir atrodysit daug graziau..
Bet neseniai viena diena vaiksciojau po kauno akropoly ir pripuole prie manes viena mergina kuri prekiauja negyvosios juros kosmetika(kaunietes turi zinoti, nes jos vis klausineja - ar jusu nagai naturalus?) ir sako man-kokie pajuode jusu paakiai...Net pasimeciau..Ateikit parodysiu stebuklinga paakiu krema kuris uzmaskuos jums paakius ir atrodysit daug graziau..
O ka daro tas jojobos aliejus? Koks jo poveikis?
QUOTE(Akra @ 2009 08 26, 17:53)
O ka daro tas jojobos aliejus? Koks jo poveikis?
gerai drekina oda na,bent as nieko kito nepastebejau,ir nesitikiu rezultatu kol nera kazkokios problemos,bet kita vertus ir nemanau,kad labai jis padetu pvz. nuo uztinusiu paakiu ar pan. Gal kas pakomentuotu,kas turi kazkokias bedeles su akiu zona ir ismegines yra
QUOTE(amber123 @ 2009 08 23, 11:20)
Kuri turit? ta aqua? nes as ji seniau naudojau, dabar vel nusipirkau..tai jis toks man lengvas budavo ir is vis seniau galvojau kad ten gelis
Turbut ta pati, nes raso aqua, bet pirkdama as tikejausi kazkodel kad bus geliukas o ten yra baltas kremas. Na man kazkaip jauciasi jis ant odos ir tas nepatinka Megstu tokius labai lengvus, kur pasitepi, isigeria ir ant odos nieko nesijaucia, bet odyte padrekinta buna gerai Nesakau, kad jis blogas, tik as isranki turbut esu ir todel netenkina manes
Papildyta:
QUOTE(Maserati @ 2009 08 26, 16:19)
nakciai akiu zonai naudoju jojobos aliejuka, o diena,va kol siltasis sezonas,baigineju alterros zele, po to rudeni pribaiginesiu amway kremuka.
Neturiu problemu su paakiais,tiesiog norisi priziureti,nes cia oda juk dar labiau pazeidziama nei veido.
Neturiu problemu su paakiais,tiesiog norisi priziureti,nes cia oda juk dar labiau pazeidziama nei veido.
Kaip jums alterros paakiu zele (su alijosium lyg)? As turejau ja nusipirkus, tai nesusipratimas kazkoks, ji gliti tokia man buvo, neisigere, nepadrekino nei kiek, tokia plevele ant paakiu uzsidejo ir viskas Gal as kokia pasenusia pirkau