Įkraunama...
Įkraunama...

Paakių priežiūra

Kadangi senoji tema uždaryta (http://www.supermama.lt/forumas/index.php?showtopic=208255), o problema aktuali 4u.gif siūlau toliau dalintis naudingais patarimais apie lepią paakių odos priežiūrą ax.gif
šiuo metu kaip tik baigiu body shop'o kremuką paakiams ir jis visiškai manęs nesužavėjo, turiu pasakyti doh.gif todėl šiuo metu kaip tik galvoju, kokį kitą pasirinkus odelei < 25 metų amžiaus g.gif
Atsakyti
I pabaiga eina Givenchy paakiu gelis,svarstau pirkt vel koki geli o ne krema paakiam,kol jauna labiau patinka gelio konsistencijos priemones paakiam.Gal koki patarsit 4u.gif
Atsakyti

Droge mačiau kažkokį gelį iš Izraelio su Negyvosios jūros mikroelementais (ar kuo ten blush2.gif ), gal kas bandėt, ar verta? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Lucrezia @ 2009 07 12, 18:29)
Droge mačiau kažkokį gelį iš Izraelio su Negyvosios jūros mikroelementais (ar kuo ten  blush2.gif ), gal kas bandėt, ar verta?  rolleyes.gif

As bandziau, buvau gavus Jericho paakiu gelio megineliu droge. Naudojau apie 2 savaites, tai labai patiko thumbup.gif Puikiai isigerdavo, sudrekindavo, nepalikdavo riebios pleveles. Aisku, kurioms reikia jau intensyvios paakiu prieziuros, gal per silpnas jis butu.
Atsakyti
O nuo keliu metu pradedate kazka naudoti specialiai paakiams? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2009 07 13, 10:22)
O nuo keliu metu pradedate kazka naudoti specialiai paakiams?  blush2.gif

priklauso nuo labai daug faktoriu. Teoriskai apie 23-25m jau reiketu pradet rupintis ir paakiu oda (drekinti). Rekomenduojama - pastebejus pirmus mikro raukslyciu pozymius. Taciau jei esate trumparege - raukslytes formuosis anksciau, kaip ir jei nevengiama saules, soliariumu, neteisingai valomas makiazas.
Pradeti reiktu nuo lengvesniu gelines konsistencijos priemoniu, 30+ jau rinktis aktyvesnes kremines priemones, karta i savaite ar dvi uzsideti paakiu kauke.

Asmeniskai as naudoju geliuka paakiams nuo 26metu.
Atsakyti
QUOTE(Dusele @ 2009 07 13, 15:26)
priklauso nuo labai daug faktoriu. Teoriskai apie 23-25m jau reiketu pradet rupintis ir paakiu oda (drekinti). Rekomenduojama - pastebejus pirmus mikro raukslyciu pozymius. Taciau jei esate trumparege - raukslytes formuosis anksciau, kaip ir jei nevengiama saules, soliariumu, neteisingai valomas makiazas.
Pradeti reiktu nuo lengvesniu gelines konsistencijos priemoniu, 30+ jau rinktis aktyvesnes kremines priemones, karta i savaite ar dvi uzsideti paakiu kauke.

Asmeniskai as naudoju geliuka paakiams nuo 26metu.

O kaip makiažas valomas teisingai? blush2.gif
Atsakyti
as manau kad makiaza reikia valyti atsargiais judesiais, netrinant o tik prispaudziant vatos diskeli
Atsakyti
QUOTE(Bonde @ 2009 08 04, 22:15)
Mane irgi labai sudomino, kaip teisingai valomas makiazas?  smile.gif

Reikia vatos tamponeli suvilgyti specialia priemone, prideti prie akies, truputi palaikyti, kad istirptu kosmetika, o po to valyti nuo isorinio kampelio iki vidinio. Tai labai svarbu, nes valant tokiu budu neistempiama oda. Vienai akiai vienas tamponelis, kitai - kitas.
Atsakyti
Siuo metu turiu Iwostin geli paakiams. Drekina visai gerai. Man isoriniai kampuciai labai linke sauset, tai su situo nesauseja. Bet paburkimo ir patamsejimo jis visai neapmazina. Patepus dar tamsesni paakiai atrodo verysad.gif Teks grizti prie Sto receptov krasoty su juodaja arbata.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ligita8352: 09 rugpjūčio 2009 - 17:29
as naudoju mary kay paakiu maskuokli,jei atsikeliu su melynais paakiais is karto uzmaskuoja bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Amadinka @ 2009 08 10, 16:04)
as naudoju mary kay paakiu maskuokli,jei atsikeliu su melynais paakiais is karto uzmaskuoja bigsmile.gif

Gal galite plačiau - kokia kaina, kur yra pirkti, gal foto galima? blush2.gif
Pas mane amžina problema dėl paakių, net nežinau, ką daryti, jie visada pajuodę verysad.gif O esu dar jauna (20m). Ansčiau galvojau, kad dėl miego trūkumo (dirbdavau po 12val, mažai miegodavau, bet dabar jau kurį laiką nedirbu, vis tiek juodi paakiai, turbūt tokie genai verysad.gif , bet gal yra kokių priemonių , kuri nors gerai maskuotų) unsure.gif (labai nemėgstu vaikščiot po parduotuves, todėl geriau rekomenduokit ką nors, man liks tik nusipirkti ) biggrin.gif
Atsakyti